Fevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca, Gebze
bu...u
Sırt ağrısı için gittim çok ilgili özelikle guler yüzlü bir doktor. Tavsiye üzerine gitmiştim gerçekten cok iyi anlayışlı hastasını terslemeyen sıcak kanlı guler yüzlü bir doktor keske bütün doktorlarimiz böyle olsa ben memnun kaldım kendisinden Allah razi olsun Allah başımızdan eksik etmesin böyle anlayışlı doktorlarımızı yaptığı tedaviden memnunum 2 haftadır geçmeyen ağrım yavas yavaş ağrımın hafiflediğini hisediyorum Allah binkere razı olsun Teşekkür ederim kendisine.
ay...a
Doktor Beye çok teşekkür ederim. Yaptığı tedavi neticesinde beni ağrılarımdan kurtardı. Ayrıca çok güleryüzlü beyefendi bir insan. Herkese tavsiye ederim
Çağlayan Dere isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlayan Dere, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Çağlayan Dere adresi nerede?Çağlayan Dere şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Mah. Dr Zeki Cad. Darıca Gebze
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlayan Dere isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlayan Dere online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağlayan Dere isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlayan Dere bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlayan Dere ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağlayan Dere hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Çağlayan Dere hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beşiktaş Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Bağcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Gebze bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Gebze bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları