Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı
2004-2005 Bartın Devlet Hastanesi
2005-2015 Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Son bir yıldır Özel Akdeniz Şifa Konyaltı Tıp Merkezinde Dermatoloji doktoru olarak çalışmaktadır.
Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj
Kriyoterapi
Mezoterapi
PRP
c.....
Dr. Çağnur Hanım ve ekibi; yaklaşımları, uzmanlığı, kliniğin genel durumu, hijyen anlayışı, ilgili ve güven veren tavrı ile hem Dermatolojik hastalıklarda hem de Kozmetoloji alanında Antalya'da kesinlikle ilk tercih. Güncel gelişmeleri ve yenilikleri her zaman yakından takip eden, hasta ve tedavi odaklı bir uzman. Sorunlarınız ve tedaviniz ile ilgili her zaman detaylı şekilde sizi bilgilendirir, tedavi sürecinde sizinle yakından ilgilenir ve süreci takip eder. Dermatolojik hastalıklarda ve Kozmetolojik uygulamalarda gönül rahatlığıyla, güvenerek kendisini tercih edebilirsiniz. Hem dermatolojik rahatsızlıklarımda hem de lazer epilasyon gibi uygulamalarda kendisini tercih ettim ve çok memnun kaldım. Klinik randevu saatlerine sadık kalıyor ve size ayrılan sürede tedavinizi, işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor.
ne...
Bundan 2 ay kadar önce tırnak mantarı nedeniyle kızımı götürmüştük çok ilgili çok güler yüzlü ve bilgili bir doktor uyguladığı tedaviden çok memnun kaldık gösterdiği ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ederiz
s....k
Çağnur hanımla tavsiye üzerine yaklaşık 2 hafta once tanıştım,sedef tedavisine başladık. Çok ilgili bir doktor herseyi tane tane anlattı ve vermiş olduğu ilaclar etkisini çoktan göstermeye başladı ayrıca kafama takılan herseyde bi telefon uzagımda herzaman cvp veriyor sorularıma. Dermotoloji üzerine kesinlikle tanışmanız gereken bir doktor kendisine cok teşekkür ederim.
se...n
Doktor Cagnur Hanim tarafindan daha once kendim tedavi edilmistim, simdi yenidogan oglumun damar genisligi ile ilgili tedavisini ve takibini yapiyor. Her zaman guleryuzlu, cozum odakli, cok bilgili ve tecrubeli bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
i.....
Ayağımda oluşan ve gitgide kötüleşen bir yara nedeniyle gittim. Son derece ilgiliydi ve verdiği ilaçlar ile iki gün içinde yara iyileşmeye başladı. Bir hafta sonrasında ayağım eski sağlığına kavuştu. Kontrole gittiğimde benim rahatsızlığımı ve tüm değerlerimi hatırladı. Çağnur hanım iyi ki varsınız.
fu...z
El parmağımda oluşan şişlik ve ağrı yüzünden genel cerrahide opr. Yapıldı. Ancak tekrarladı. Başka bir genel cerrahi dr.u tarafından Bu sefer hem tırnağım çekildi hem şişliğe neden olan kitle alındı. Yine tekrarladı. Çağnur hanıma gittim iki krem verdi. Ve inanılmaz bir şekilde hem ağrı geçti hem de kitle kayboldu. Hem de 3 gün içinde. Sonsuz teşekkürler. .
sv...8
doktor hnm çok ilgili birisi gerçekten memnun kaldm tavsiye ederm şaçımdaki geçmeyen egzamalardan verdiği medical şampuanlarla kurtuldm.
be...7
Uzun yıllar egzema rahatsızlığım vardı, bir çok doktora gittim yararı olmadı.Geçen ay Çağnur Hanıma gittim ve verdiği ilaçlar bir haftada etkisini gösterdi şimdi çok rahatım çok ilgili bir doktordu.Teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim.
se...n
Çağnur hanım,devlet hastanelerinde karşılaşabileceğimiz çok istisna bir doktor.Hastasıyla ilgilenmesi mükemmel,maalesef atatürk devlet hastanesinden ayrılmış şu an hangi hastanede bilen varsa bilgilendirirseniz çok memmun olurum
ha...n
Çagnur hanim bugune kadar gordugum en iyi doktor. Her hastasini ozenle muayene ediyor ve cok iyi yonlendiriyor. Senelerdir ugrastigim sivilcelerimden sayesinde rahatlikla kurtuldum cok tesekur ederim. İyiki varsiniz
Çağnur Özcanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağnur Özcanlı, Dermatoloji. Size Çağnur Özcanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, PRP, Randevu, Allerjik Deri Testleri, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Kriyoterapi, Mezoterapi, Dolgu.
Çağnur Özcanlı adresi nerede?Çağnur Özcanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuşkavağı Mah. 563. Sok. Arden Plaza Kat:4 No:2/7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağnur Özcanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağnur Özcanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağnur Özcanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağnur Özcanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çağnur Özcanlı hangi dilleri konuşuyor?Çağnur Özcanlı ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Çağnur Özcanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağnur Özcanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağnur Özcanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağnur Özcanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Çağnur Özcanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağnur Özcanlı hangi sigortaları kabul ediyor?Çağnur Özcanlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar