Ürojinekolojik Ameliyatlar
Tüp Bebek
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İnfertilite ve Tüp Bebek
f.....
Güleryüzü, ilgisi alakası, işini en iyi şekilde yapması ve tecrübeleriyle iyikimiz oldu. 5 sene önce doğum takibimi ve doğumumu gerceklestirdikten sonra takiplerime Çağrı Hanım ile devam ettim şimdi tekrar gebeyim ve bende eşimde cok severek Çağrı Hanım'a gidiyoruz. Her konuda çok bilgili ve cana yakın ömrüm boyunca gideceğim tek kadın doğum doktoru muhtemelen.
se....
Çağrı hanım, oldukça kibar. Hasta ile seviyeli bir iletişim tarzı yürüten oldukça bilgili ve sizi doğru yönlendiren bir hekim. Eğer çok samimi ve enerjim bir doktor istiyorsanız beklentiniz boşa çıkabilir. Çağrı hanım sadece işini yapar ve kibarlığını - mesafesini çok iyi korur. Bu yüzden kendisini çok seviyorum. Hiç bir sorumu yanıtsız bırakmayıp , profesyonel yönlendirmeler yaptı. İyi ki hamilelik sürecim Çağrı hanım ile geçmiş!
Esim gebe kaldiktan sonra kendisine rutin kontrollere gitmeye basladik fakat esim ve benim sordugumuz her soruda bize tatmin edici yaniltlamak yerine bir an once kontrolu yapip oradan cikmamizi ister bi tavirdaydi. Bu özel dönemde hastasina yaklaşımı olması gerekenden noktada degil.
öz...l
Kendisi hamilelik öncesinden hamilelik sürecime kadar hepsini takip etti. Beni hiç bir şekilde memnun ve tatmin etmedi.Pandemi vs çeşitli bahanelerden doğumuma gelmedi ve beni yalnız bıraktı. Bu yüzden kötü bir süreç ve doğum geçirdim. Telefonla arayıp durumumu bile sormadı. Telefonlara zar zor cevap veriyor.memnun kalmadık bir daha tercik etmedim. umarım bundan sonra daha ilgili hekimlerle karşılaşırım.
c....a
Gebelik sürecimin takibini ve doğumumu birkaç yıl önce kendisiyle gerçekleştirdim. Hiçbir sorumu yanıtsız bırakmayan güleryüzlü samimi ilgili keyifle rahatça doğum yapmamı sağlayan çok özel bir doktor. Halen bir sorum olduğunda mesaj yazarım ve hemen cevap verir. Başarılarının daim olmasını dilerim. jinekolog arayanlara tavsiye ederim kendisini.
el...7
Benim canım doktorum. Kendisi benim en büyük şansım. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıysam Çağrı hanim sayesindedir. Hastaligimi teshis etmesi ve dogru tedavi uygulamasi sayesinde cok sukur yavruma kavustum. Guleryuzu ve ilgisiyle sizi rahatlatiyor. Kesinlikle cok memnunum. Bebegim 2 aylik ama tekrar anne olup Cagri hanima gidecegim gunleri iple cekiyorum.
Çağrı Arıoğlu Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Arıoğlu Aydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Çağrı Arıoğlu Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Kısırlık, Jinekolojik Cerrahi, Ürojinekolojik Ameliyatlar.
Çağrı Arıoğlu Aydın adresi nerede?Çağrı Arıoğlu Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Arıoğlu Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağrı Arıoğlu Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağrı Arıoğlu Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağrı Arıoğlu Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çağrı Arıoğlu Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Arıoğlu Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağrı Arıoğlu Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağrı Arıoğlu Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Çağrı Arıoğlu Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları