yu...n
bugün muayene oldum. gerçekten çok iyi bir doktor çok aydınlatıcı teşhisleri var ve olması gereken neyse onu söylüyor. özellikle yaşlılara ve diğer hastalara tutumu mükemmel çok cana yakın ve teşhisleri tedavileri süper. ameliyattan önce neler yapmam gerektiğini şimdi olursam neler olabileceğini söyledi aklımda hiçbir soru işareti kalmadı
hü...n
Geçirdiğim iş kazası sonucunda doktorumla tanıştım.İlgisiyle davranışlarıyla beni kısa sürede iyleştirdi. Kendisine çok teşekkür ederim hiç bir doktordan görmediğim alakayı gördüm.Eşsiz bir insan olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim.KurbanBayramınızı kutluyorum Hüseyin Dikici Pazaryeri
gü...l
Doktor beyin bilgisi ve hastalarına kibar yaklaşımından bir hasta olarak memnun kaldım. Hastalığım konusunda beni oldukça aydınlattı ve gerekli egzersizleri yapmam konusunda ikna etti.Kendisine ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ederim.
Çağrı Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Demir, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Çağrı Demir adresi nerede?Çağrı Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrulgazi Mah. Bilecik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağrı Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağrı Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağrı Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağrı Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Çağrı Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.