Sonrasında, Ankara Üniversitesi - Bağımlılık ve Dopingle Mücadele alanında tezli Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Madde ve alkol bağımlılığı üzerine dersler almıştır. Tez çalışmasını "Çocukluk Çağı Travmaları ve İlişki Bağımlılığı" üzerine yazmaktadır.
Son olarak Atılım Üniversitesi - Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Fibromiyalji hastaları ile özel olarak çalışmıştır. Öfke yönetimine odaklanan 6 seanslık bir müdahale programı tasarlamıştır. Bu çalışmanın sonucunda hastaların depresyon, kaygı, stres, öfke düzeylerinde düşüş meydana gelmiştir.
Meslek hayatının başından beri birçok gönüllü projede yer almıştır. 1 yıl boyunca her hafta Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi'nde şizofreni, bipolar bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, majör depresyon başta olmak üzere birçok psikiyatri hastasının heyet görüşmesine katılmıştır.
Mavi İnci Çocuk Akademi'de Uzman Klinik Psikolog olarak çalıştığı 1 yıllık süre boyunca, 0-6 yaş çocukları gözlemleyerek ailelerine ebeveyn danışmanlığı vermiştir. Hazırlamış olduğu "Anne ve Baba Kaygıları", "Akran Zorbalığı", "Çocuğun Dünyası İçin Sınırlar" seminerlerini ailelere sunmuştur.
Mesleğinde ekol olarak "Bilişsel ve Davranışçı Terapiler" ile çalışmaktadır.
Şu anda seanslarını kurucusu olduğu Marcus Psikoloji'de yürütmektedir.
Aldığı Eğitimler
- Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi – Prof. Dr. Neşe Alkan
- İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu
- Bireysel Psikoterapi Süpervizyonu – Prof. Dr. Neşe Alkan
- Aile Danışmanlığı Süpervizyonu – Prof. Dr. Neriman Aral
- Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi – Prof. Dr. Nevin Dölek
- Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Klinik Psikolog Dilan Yelörgü
- Motivasyonel Görüşme Teknikleri – Prof. Dr. Ertuğrul Köroğlu
- Deprem Travması için Kontrol Odaklı Davranış Terapisi – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu
- SCID Tanısal Değerlendirme – Prof. Dr. Ertuğrul Köroğlu
- Tüm Yönleriyle Üç Dalga Davranış Terapileri: Kesişmeler ve Ayrışmalar – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu
- Bağımlılıkla Mücadele Temel Eğitimi - Ege Üniversitesi
- Uluslararası Alkol Bağımlılığı Kongresi – Yeşilay
- Psikolojik İlk Yardım Eğitimi - Türk Kızılay
Yeniçağ Mahallesi, Ragıp Tüzün Caddesi, No:115/1 Yenimahalle/Ankara,Türkiye, Yenimahalle, Ankara
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aile Danışmanlığı Randevusu
Yeniçağ Mahallesi, Ragıp Tüzün Caddesi, No:115/1 Yenimahalle/Ankara,Türkiye, Ankara
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile Arabuluculuğu
Marcus Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
bi...e
Yaşamak için bir neden aradığım,kaygılarımla savaşıp durduğum;geçmişte yaşarken bugünü yaşamayı unuttuğum,unuturken çok yoruldugum;kadinligimi sonrasında anneligimi sürekli sorguladigim ve yetememekten sikayetlendigim ;dünyanın dar ,duvarların üstüme üstüme geldigi;kafes içinde sıkışıp kaldığım çıkmak istediğim halde daha da sıkıştığım bir süreçte iken Çağrı hocam girdi hayatıma...Mutluluğu herkesle paylaşabilirsiniz.Ama acıyı paylaştığınız insanlar özel olmalı.İste benim için o özel insan Çağrı hocam oldu.Onun sayesinde yeni bir ben oluşturdum.Dört nala koşmaktan,hep yük taşımaktan,her koşulda anlamaktan,anlamayana anlatmaktan vazgeçtim.Herseyden önce her seans sonunda kendimi dinlemeyi öğrendim.Elimden geleni yapabildiğime ikna oldum.Yetememekten sikayetlenmiyorum artık.Ve en önemlisi de Çağrı hocamın da dediği gibi elma agacininin altında armut almayı beklememeyi ogrendim.Anahtarimi bulup beni o kafesten çıkartan Çağrı hocama minnettarım.
d.....
Kötü bir ilişkinin ardından tanıştığım Çağrı Bey, bu ilişki içinde kalma nedenlerimi fark etmemde ve bu durumu aşma adımları atmamda bana müthiş bir farkındalık kazandırdı. Bir psikologun, yaşadığınız süreçte sizi doğru anlaması ve size uygun sorular sorarak doğru kavramlara yönlendirmesi, iyileşme sürecinde en belirleyici faktörlerden biridir. Çağrı Bey doğru yaklaşımlarıyla iyileşme ve farkındalık kazanma sürecimi oldukça etkili kıldı.
s....b
Çağrı hocamla bebeğimizin uyku problemi, hırçınlığı, inatlaşması üzerine destek almak amacıyla görüştük. Bizim daha önce düşünmediğimiz fark edemediğimiz çok önemli noktalara değindi. Eşim pekte bu konulara ilgi duymadığı halde görüşme çıkışında ben hiç böyle düşünmemiştim bu açıdan bakmadım dedi. Bizi aydınlattığı şekilde davranmaya başladık faydasını göreceğimizden eminim.
Yaklaşık 7 aydır Çağrı bey ile terapi yapıyoruz her seansta kendimi daha fazla tanıdım ve ne istediğimi ne beklediğimi daha net anladım diyebilirim.En başlarda değişim biraz zor oldu ama benim elimden geleni yapmam ve hocamın da çabasıyla çok yol kat ettik diyebilirim.Bu süreçte şunu anladım ki bir insanın hayatta yapabileceği en büyük yatırım kendisine,ben de kendimin en iyi versiyonu için farkındalığımın artması ve yaşadıklarıma dünyaya bakış açımın olumlu yönde değişmesi için her geçen gün daha fazla çalışmak istiyorum ve bunun karşılığını görmek bana çok iyi hissettiriyor.Değişim insanın kendisi ile başlıyormuş gerçekten daha sonra çevresi ve dünyası,değişiyormuş bunu bizzat yaşadım.
ö.....
Çağrı Bey’in aldığı eğitim ve bu eğitimini uygulamaya geçirmesi takdire değer gerçekten. Terapi sürecinde sorunu tespit etmede muhteşem bir gözlemle ve anlayışla yaklaşımda bulundu. Yaşadığım sorunlarla alakalı verdiği örneklerle yeni bakış açısı kazanmamı sağladı. Anlayışlı yaklaşımı kendimi rahat hissetmemde büyük rol oynadı. Sorunları çözmem için verdiği uygulamaları yaptıkça terapiden faydalanıp düzeldiğimi hissettim. Yaşadığım olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmamı sağladı. Gerek online gerek yüz yüze yaptığı bilimsel uygulamalarla sorunumu çözmede rehberlik hatta yol arkadaşlığı yaptı. Terapiye başlarken düşündüğüm önyargıları tek tek yıktım bu yaklaşımı sayesinde. Yeni bakış açısıyla hayata bakmamı sağladığı için kendisine çok minnettarım.
Çağrı beyle yaşadığım panik atak sebebiyle tanıştık.Şu an bir süreç içerisindeyiz. Her şeyin onun yardımlarıyla daha iyi olacağını inanıyorum. Herkese de tavsiye ederim.
r.....
Öncelikle kurumda çalışanlar herkes çok güler yüzlü ve ilgililer ben ofise bir defa uğrayabildim ve bir defa yüzyüze görüşebildim. Çok iyi insanlar sabah akşam gece fark etmeksizin en kısa sürede sizlere yardımcı oluyorlar randevu saatleri dışarısında da yardımcı oluyorlar ben bunu çok beğeniyorum ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar. Biz çağrı hoca ile seanslarda kaygı üzerine çalıştık. Mesela 10 yıl sonra hayal ettiklerimin gerçekleşme ihtimalleri ile ilgili yazılı bir çalışma yaptım. Kendimi tanıma ve farketme isteğim vardı bu nedenle bana verilen ödevleri yerine getirdim ve fayda sağladım. Daha esnek bakmayı ve suyun akışında yaşamayı öğrendim. Ben çok memnunum.
kv...
Ben takıntı hastasıyım.Çagri hocamı doktor takvimi ve sosyal medyadan bulmuştum. Şuan 5 görüşme yaptık hocamla ve ben gerçekten çok memnunum hocamdan .Daha önce psikoloğa gitme deneyimim oldu ama enerji tutmamisti. Çagri Hocamın çok güler yüzlü, dakik ve işini severek yaptığını görüyorum. Şuan kendimi iyi hissediyorsam Çağrı hocama borçluyum diyebilirim . Keşke daha önce rastlasaydim cagri hocama diyorum kendime.
Ben terapiye başladığımda anksiyete krizleri ile uğraşıyordum. İlk seanslarda bile Çağrı Hoca'nın pozitif yaklaşımı size de geçmeye başlıyor. Bu güvenlilik hissi ve rahatlık sayesinde kendinizi daha rahat açmaya başlıyorsunuz. Bu yönünün bana çok iyi geldiğini düşünüyorum. Seanslar ilerledikçe size çok geniş bakış açıları katıyor ve tekniklerini öğrendikçe yavaş yavaş hayatınızda uygulamaya başlıyorsunuz. Bütün kalıplarınızı yeniden yorumlamayı öğreniyorsunuz. Benim anksiyeteli halimin nedenlerini anlamamda ve çözmemde Çağrı hocanın çok çok büyük bir payı var. Ben dahil bütün danışanlarının çok şanslı olduğunu düşünüyorum. İnşallah daha birçok kişinin hayatına dokunur ve benim şimdiki huzurum daha birçok kişiye nasip olur.
y ...p
2 yıldır hayatımda benim için en büyük önemi taşıyan, geride bırakmak istediğim en önemli konuyu Çağrı Hocamla yaptığımız seanslar sayesinde geride bıraktım. Kendisinin konuştuğumuz süre boyunca sorduğu sorular beni kendime getirdi. Bana hiçbir faydası olmayan bir insanın bana yaşattıklarına takılmanın kendime haksızlık olduğunu bütün kalbimle anladım. Kendime veremediğim değeri başkasına veremeyeceğimi anladım.
Bu dünyada yapayalnız olan ben aslında öyle olmadığımı terapistim Çağrı Hoca olduktan sonra anladım. Uzakta olsa bile kriz anında ulaştığımda bir an bile vaktini esirgemedi. Bana o kadar güzel farkındalıklar kattı ki kendisine ne kadar minnettar olsam azdır.
Ben bugün değiştiysem Çağrı Hocam sayesindedir ama kendisinin deyimiyle o ışığı tuttu ve ben korkarak bile olsa yürümeyi seçtim :)
Çağrı Deniz Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Deniz Kaya, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Çağrı Deniz Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Çağrı Deniz Kaya adresi nerede?Çağrı Deniz Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniçağ Mahallesi, Ragıp Tüzün Caddesi, No:115/1 Yenimahalle/Ankara,Türkiye Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Deniz Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağrı Deniz Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağrı Deniz Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağrı Deniz Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çağrı Deniz Kaya hangi dilleri konuşuyor?Çağrı Deniz Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağrı Deniz Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Deniz Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağrı Deniz Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Çağrı Deniz Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağrı Deniz Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Çağrı Deniz Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar