Lisans öncesi eğitimimi Avusturya'da tamamladıktan sonra, KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından, çeşitli eğitim programları aracılığıyla mesleki gelişimimi sürdürmek ve profesyonel becerilerimi geliştirmek amacıyla Viyana’ya dönmüş bulunmaktayım. Alanımdaki yenilikleri, akademik gelişmeleri ve eğitimleri yakından takip ederek terapi yöntemlerimi sürekli güncel tutmaktayım.

Bu doğrultuda, Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur’un rehberliğinde, European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) derneği kapsamında uzun soluklu bir Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimine devam etmekteyim. Bu kapsamlı eğitim, danışanlarıma yüksek standartlarda ve etkin bir destek sunmamı sağlamaktadır.

Ergenler ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Her bireyin kendine özgü ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en uygun destek yöntemlerini sunmak amacıyla profesyonel bir yaklaşım sergilemekteyim. Mesleki bilgi ve deneyimlerimle, danışanlarımın yaşamlarında pozitif değişim yaratmalarına yardımcı olmaktayım.

Bilimsel araştırma faaliyetlerim, alana yönelik akademik ilgimin önemli bir parçasıdır. Klinik psikoloji, nöropsikoloji, gelişim psikolojisi ve endüstri-örgüt psikolojisi alanlarında, çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanan çalışmalarım aracılığıyla psikoloji alanına katkıda bulunmaya devam etmekteyim.

Ayrıca, sosyal sorumluluk bilinciyle uluslararası projelere aktif katılım göstererek toplumda farkındalık yaratmayı ve bireylerin yaşamlarını olumlu yönde etkilemeyi hedeflemekteyim. Bu projelerdeki çalışmalarım, mesleki hedeflerimle örtüşen bir sosyal etki oluşturma amacını taşımaktadır.

Profesyonel hedefim, psikoloji alanında sahip olduğum eğitim ve deneyimlerle, danışanlarımın zihinsel sağlıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak, içsel potansiyellerini keşfetmelerine rehberlik etmek ve onların daha sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamaktır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psk. Çağrı Öven
Türkiye, Konya

Türkiye, Konya

Psk. Çağrı Öven

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Çağrı Öven adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle