Kürtaj
Arapsuyu Mahallesi, Atatürk Bulvarı. 625. Sokak, M. Gökay Plaza, No:23, Kat:2 Daire:7, Antalya
Myomektomi
Cinsel Terapi
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Da Vinci Robotik Cerrahi
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Klitoral Tedavi
Kolposkopi
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Minimal Invaziv Cerrahi
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Tubal Sterilizasyon
Cahit Bozyel Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Uterin Içi Cihaz Koyma Ve Kaldırma
Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
Cahit Bozyel Muayenehanesi
1981 yılında Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olmuş, 1987 yılında, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirerek Tıp Doktoru olmuştur. Mecburi hizmetini Burdur’da yaptıktan sonra Şırnak’ta askerliğini yapmış daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi Acil Servisinde çalışmıştır.
Uzmanlığını, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmış ve 2000 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. 2004 yılına kadar Adıyaman ve Diyarbakır Devlet Hastanelerinde çalışmıştır. 2005 yılında Antalya Özel Konyaaltı Tıp Merkezi’nin kurucu ortağı olmuş ve bu merkezde 7 yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışmıştır. 2013 yılından itibaren Muayenehanesinde hastalarını kabul etmekte, ameliyat ve doğumlarını anlaşmalı hastanelerde yapmaktadır.
Op. Dr. Cahit BOZYEL, mesleki kariyeri boyunca Tüp Bebek, Riskli Gebelik, Kapalı Cerrahi ve Genital Estetik alanlarında uzun yıllar çalışmıştır. Son dönemde Doğal Doğum konusunda gebelerin farkındalığını artıran çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda evlilik ve cinsel terapi eğitimleri vererek eşlere danışmanlık vermektedir.
Op. Dr. Cahit BOZYEL, evli ve iki çocuk babasıdır. Antalya Tenis İhtisas Spor Kulübü, Türk Jinekoloji Obstetrik Derneği, Türk Ürojinekoloji Derneği ve Antalya Cinsel Sağlık Derneğine üyedir. Tenis, kayak ve dağcılık sevdiği sporlardır.
si....
Cahit Beye vajinal enfeksiyon sebebiyle gittim. Hem çok iyi bir dinleyici hem de sakin mizaçlı bir hekim. Oldukça kapsamlı ve tane tane açıklamalarda bulunuyor. Bu yönüyle düzenlediği tedavi planına, neyi ne için yaptığını anlatarak sizi de dahil ediyor. Gerek profesyonelliği gerekse insan ilişkilerindeki becerileri sebebiyle gitmeyi düşünen herkese tavsiye ediyorum. Kendisine teşekkür ederim.
si...c
Merhabalar güvenilir bir doktor arayisindaysaniz kesinlikle cahit bozyel derim ilgisi özenle birşeyleri anlatması size güven veriyo 6yil önce ilk bebeğimi cahit bey sayesinde sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım şimdi 3.bebeğimi yine cahit bey sayesinde sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım okadar anlayışlı sizi dinleyen siz daha sorularınızı sormadan o herşeyi anlatan aklınızda soru işareti bırakmayan tecrübeli saygılı güvenilir birisi ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
o....d
Annemi idrar kaçırma şikayeti ile götürdüğüm hocam ve ekibi gerçekten işleminin ehli, hasta mahremiyeti, psikolojisine ve ortamın hijyenine oldukça özen gösteren tek kelime ile mükemmel bir yer. Doktor beyin tecübesi ve size konuyu anlatırken herkesin rahatlıkla anlayabileceği bir dil kullanması içimizi çok rahatlattı. Güler yüzlü güzel bir ekip işlemlerinde hasta ağrı duymasın diye oldukça duyarlı bir yaklaşım sergiliyorlar. Doktor beye ve ekibine çok teşekkür ederim.
pı...
Yaklaşık 1 senedir kendisine gidiyorum ondan önce bir çok doktora gittim ama hiç birisi benim için yeterli bir açıklama yapmadı ve beni rahatlatmadı. Ama kendisi benim içimi ferahlattı ve artık rutin kontrolüm için de kendisini tercih ediyorum. Çok ilgili bir doktor ve tüm sorularınıza içtenlikle açıklama yapıyor. Gerek ortam gerek hijyen açısından da gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir yer. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
ha...a
Kendimi.bildigim.bileli jinekolog korkum.vardi ama.birgun tavsiye uzerine cahit beye gittim.ve ne gordum.dogum.doktorlugunun yanisira sanki pisikiyatris orda kendimi cok huzurlu hissettim.15 yıldır hastasıyım tanıyınca baska hic bir doktara muayene olmadim.Muayeneyi bile hic hissetmiyorsun bi kac kez.operasyon gecirdim hic olmamis gibi.idi Herseyden once insana deger veriyor dinloyor . Gitmekte istemedim.baska doktara guvenemem ,de burdan hic gitmesin istiyorum
Guler yuzu, bilgisi, tedavisi ,muayene kosullari, insana guven veren yapisi , kelimelerle anlatılmaz. (YAŞANIR)
h....d
yıllardır jinekolojik muayene korkum sebebiyle tedavi olmam gerçeğiyle yüzleşemedim. geçen sene bu zamanlar yaptığım araştırmalar sonucu Cahit beye gitmeye karar verdim, açıkçası umudum yoktu. benim gibi bir hastayla kimse uğraşmak istemez, ben zorluk çıkardıkça doktorda bıkar ve dahi bir sürü vesveseyle çaldım cahit beyin kapısını. gerek doktor bey gerek çalışan hemşireler o kadar güzel o kadar anlayışlı davrandılar ki özellikle doktor beyin profesyonel yaklaşımı kendime güvenimi getirdi ve sayesinde tüm korkularımı yendim. Her türlü ruh halime ve tepkime; hep güler yüzle, anlayışla ve sabırla karşılık verdi. Eğer benim gibi korkularınız varsa biran bile düşünmeyin derim. Cahit bey sayesinde zorlu bir yol olan tüp bebek sürecim her anlamda o kadar rahat ve konforlu geçti ki. sonsuz teşekkürler sonsuz dualar sonsuz sevgiler ve saygılar hocam..
me...l
İlk jinekolojik muayenemdi, aşırı derecede korkuyordum ve ağır bi enfeksiyonum vardı Cahit beyi internette araştırma yaparken keşfettim, yorumları okudum ve gitmeye karar verdim. İyiki de gitmişim aşırı tatlıı, samimi ve güler yüzlü bi insan. Bana ve eşime uyguladığı tedavi sayesinde enfeksiyonum tamamen geçti her şey için teşekkür ederim iyiki varsınız :)
a....t
Cahit Hocaya bende sizler gibi doktor yorumlarına okuyarak gittim yapılan yorumları samimi bulmuştum. İlk muayene de anladımki yorumların doğruluğu vardı. Hamilelik sürecimde adım adım tüm kontrollerde eksizsiz bir şekilde ilerledi doktorumuz. Doğum anı gerçekten çok özel bir an. Doktor Cahit Bey'e güvenerek sorunsuz bir doğumum oldu. Buradan Doktor Cahit Hocama ve hemşirelerimize çok teşekkür ederim.
he...i
Bu bölümde ilk defa muayene olacaktım o yüzden çok araştırdım ve Cahit beyi buldum. Güvenilir, samimi ve işinde çok iyi bir doktor. Kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ve her daim gideceğim bir doktor.
ş....k
Cahit hocam ve ekibi ile bir sene önce tanıştık. Samimi, bilgili ve en önemlisi net tavrıyla tek kelime ile mükemmel bir doktor. Hamilelik sürecimi titizle takip edip güzel bir doğum geçirmeme vesile olan cahit hocama çok teşekkür ederim.
Cahit Bozyel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cahit Bozyel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cahit Bozyel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Vbac(Sezeryan Doğum), Hpv Testi, Servikal Konizasyon, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi), Iud(Intrauterin Araç Spiral), Labioplasti (iç Dudak Estetiği), Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Kısmi Histerektomi(Histerektomi), Doğum Kontrol, Kürtaj.
Cahit Bozyel adresi nerede?Cahit Bozyel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arapsuyu Mahallesi, Atatürk Bulvarı. 625. Sokak, M. Gökay Plaza, No:23, Kat:2 Daire:7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cahit Bozyel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cahit Bozyel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cahit Bozyel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cahit Bozyel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cahit Bozyel hangi dilleri konuşuyor?Cahit Bozyel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cahit Bozyel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cahit Bozyel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cahit Bozyel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cahit Bozyel hakkında ne düşünüyor?Toplam 141 hasta / danışan, Cahit Bozyel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cahit Bozyel hangi sigortaları kabul ediyor?Cahit Bozyel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları