Samsun
Kışla, Barış Blv. No:199, 55090, 55000 İlkadım/Samsun
Başlıca "Kanser Cerrahisi","Obezite Cerrahisi" ve "Laparoskopik Cerrahi" olmak üzere genel cerrahi alanında hizmet vermektedir.
h....a
Can hocam tanışmamız acil servis gittiğimde ince bağırsak kitle olduğunu ve Can hocaya yönlendirme yapılmış ki şanslıyım.
Gerçekten hasta ile arkadaş kardeş abi gibi her detayı incelikle takip ediyor.
31 temmuz günü ameliyat etti sanki ameliyat olmamış gibiyim ne bir ağrı ne bir sancı, ameliyat bitiminde sürekli durumu yakından takip etti. Samsun'da adından söz ettirecek bir hekim.
ve...a
İşinin uzmanı bir hekim özgüveni ve becerisi üst düzey Laparoskopik kasık fıtığı ameliyatı oldum çok memnunum .
s....a
Hasta ve hasta yakını ile mükemmel iletişim becerisi
İlgi ve alakası çok süper ve çok tecrübeli bir hekim öngörü özelliği yüksek işinin ehli babam tüp mide ameliyatı oldu ve 3 gün yoğun bakımda kaldı o vakitlerde bize detaylı açıklamalar yaparak hastamız hakkında güzel bilgiler verdi .
Hasta
Samsunda alanında uzun yıllar duyacağımız birisi. Annem meme kanseri olduğunda nokta atışı ve erken teşhisleri sayesinde şuan kanseri atlatmak üzereyiz.Sadece 1kez değil kendisine yakınlarım ve ben dahil bir çok kez muayene oldum.
Kesinlikle yararlanılması gereken birisi. düşününki artık kendisine ciddi durumlarda başvurduğumuzda teşhisi %99 doğru olacağı için artık teşhisini duymaya çekindiğimiz birisidir. Ne derse çıkar.
d.....
Can hoca iyi birisi.İlgilendi, ameliyatımı kendisinde oldum.Tesadüfen gitmiştim. Can hoca müsaitti.Kalçamda damar çatlağı vardı, ameliyat oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası için gerekli bilgilendirmeyi sağladı.Ameliyat sonrası da rahat geçti.Sonra kontrole gittim, yeterince ilgilendi ve ben memnun kaldım.
fe...u
Doktor can akgun hoca alaninda mukemel bir doktor allah razi olsun annem mide kanseriydi defalarca farkli hastane ve doktorlara gostermemize ragmen teshis konulmadi ama can hoca ilk gordugunde ameliyata aldi vw o gunden beri annem aramizda cok iyi allah razi olsun
ş.....
Guatr hastalığı için gittim, troit tedavisi uygulandı. Ameliyat oldum, ameliyat öncesi ve sonrası için bilgilendirdi.Kendisini referans alarak gittim, ilgilenmesinden çok memnun kaldım.Bütün hastalara öneririm.Allah ondan razı olsun.Hastalara karşı olan samimiyetinden, ilgisinden, anlayışından, umut verici konuşmasından herşeyden memnun kaldım.
o.....
Kızımın göğsünde şişme oluyordu.Ameliyat oldu, şu anda gayet iyi.Tedavi süreciyle ilgili her dakika doktorumuz bizi bilgilendirdi.Hastaneden sıra alarak gittik.Doktorumuz muayene etti, eve gönderdi. 2 gün sonra ameliyat için çağırdı, ameliyatını oldu. 3 ay oldu ameliyat olalı, şu anda gayet iyi.Biz memnunuz.
Kendisi çok iyi doktor,çok memnun kaldım.Ben safra kesesi ameliyatı oldum, sağolsun çok ilgilendi.Sancı ile hastaneye gittim, hocam hastaneydi.Hemen müdahale edip ameliyat oldum.Ameliyat öncesinde bilgilendirdi, sonrasında çok ilgilendi.Ben memnun kaldım.
b...
Can Akgün hocamız babamı götürdüm kısık fıtığı tanısı ve ameliyat olması lazımmış doktor can hocamız tanıyı koydu kısa zaman içinde ameliyat etti babamı ve ameliyat çok başarılı geçti doktorumuzun ilgi ve alakası çok iyiydi 2 gün serviste yattı babam ve sabah öğle akşam günde 3 kere hastayı kontrole gelir ve sorun var mı yada yok mu kontrol ederdi hayatta gördüğüm en iyi doktorlardan biridir bütün eş dost akrabalara tavsiye ettim ilgi alakalarından Can Hocamıza hocamıza çok teşekkür ederim ve şuan babam sağlığına kavuşmuş olup saygılar sunarım
Can Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Akgün, Genel Cerrahi. Size Can Akgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Can Akgün adresi nerede?Can Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Akgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Akgün hangi dilleri konuşuyor?Can Akgün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Akgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Akgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Akgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Can Akgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar