se....
Acil serviste bir kaç kez Can Bey tarafından tedavi aldım. Çok bilgili, mesleğinde çok başarılı bir doktor. Hastalarına karşı güleryüzlü, ilgili ve bir çok kurumdaki gibi üstün körü geçiştirme ya da hastayı ilaca boğmaktan başka bir şey yapmayan doktorlardan çok farklıdır. Doğru teşhis ve doğru tedavi konusunda oldukça hassas, güzel tavsiyeler veren bir hekimdir. Kendisini tebrik ediyor ve herkese tavsiye ediyorum.
ol...u
Tam anlamıyla mesleğinin hakkını veren, çalıştığı kuruma değer katan, hastasını çok iyi anlayıp en doğru tedaviyi uygulayan bir hekimdir. Yeditepe Üniversitesi Acil Servisine kendim ve ailem için çeşitli defalar gittim. Nöbette onun olması bize her zaman güven verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Can Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Aktaş, Acil Tıp.
Can Aktaş adresi nerede?Can Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Can Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.