Dt. Can Binnetoğlu;Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi mezunu olup ,Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet vermektedir.

Tabaklar Mah. Ali Rıza Tekemen Cad. No:27/A, Bolu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Dolgusu

20'lik Diş Çekimi +13 daha fazla

Diş Beyazlatma

Diş Eti Estetiği

Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi

Diş Dolgusu

Makaleler

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Tam Diş Protezi

Diş eti cekilmesi ve iltihaplanmasi nedeniyle uzun araştırma sonucunda Can bey e gittim. Tum dislerim cekilip at ve ust ceneye toplam 12 implant yapildi. Isini severek ve titizlikle yapan Can beye cook tesekkur ediyorum. Bana tekrar gulusumu geri verdi ve cok estetik guzel disler kazandirdi. Gören herkes cok begendi . Yaklasik 1.5 ay oldu cok memnunum.Elinize emeğinize saglik tesekkur eder basarilarinizin devamını dilerim

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Can Bey ön dişime estetik dolgu yaptı kendisi çok yetenekli bir diş hekimi dişim çok güzel oldu güleryüzlü ve ilgili olmasıda beni memnun etti .

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu

Merhaba, ben de yorumları dikkate alarak Can Bey'de tedavi gördüm estetik dolgu ve kaplama yaptırdım. Gerçekten çok memnun kaldım. Can Bey işini çok iyi yapıyor. Tedaviler uzun sürmesine rağmen hiç bir detayı atlamadan çalışmasını tamamlıyor. Tedavi sonucunda kendisi ikna olmadan sizin ikna olmanızı beklemiyor. Buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine

L
Konum: başka bir yer Diğer

İşini severek, özveriyle yapan bir hekim Yaklaşık 10 aydır gidiyorum, önce alt çeneme 4 implant yapıldı, çok memnun kaldığım için üst çeneme de 6 implant yaptı. Bu zor süreçte hastalarını motive edip, birebir ilgileniyor ailen birisi gibi. Ekip arkadaşlarına ve kendisine çok teşekkürler Herkese tavsiye ederim.

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Yaklaşık 4 aylık süren bir tedavi surecim oldu. Bu süreçte Can beye dış temizleme bir adet dolgu implant ve aynı gün içerisinde 2 adet.20lik dış çekimi yaptırdım. Işlemler sonrası bir sıkıntı yaşamadım. Can bey ve ekip arkadaşlarının ilgi alakaları ile söylecek tek sözüm gerçekten her hasta ile yakından ilgilendikleri yönünden olabilir. Teşekkürler sayenizden dişçi koltuğuna olan korkumu yendim başarılarınızın ve hastalarınızın bol olduğu yıllarınız olsun . Iyi çalışmalar.

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Gayet iyi gayet memnun kaldım arayüz dolgusu yapıldı hiç ağrı çekmedim randevularımı benden daha iyi takip ettiniz,

Konum: Özel Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dolgu dış temizliği implant

O kadar çok korkum olmasına rağmen doktorum Can Bey'in beni sakinleştirerek tedavimi sonuçlandırdığı için çok teşekkür ederim.diş temizliği sonrasında dolgu ve önümüzdeki hafta da inşallah implanta başlayacağız doktorumun beni güzel bilgilendirme sinden dolayı bir nebze de olsa korkumu yenerek gönül rahatlığı ile tercih ettigim bir doktor oldu.tüm ekip arkadaşlarına ve kendisine çok teşekkür ediyorum.

R

Biz Can Bey ile anne-evlat gibiyiz.Gittiğimde kendimi o kadar rahat hissediyorum ki sanki evime gitmiş gibi oluyorum.Güleryüzü ve yumuşak davranışlarından dolayı da çok mutluyum.Çok memnunum kendisiyle devam etmekten.Ben iki tane implant yaptırdım ve çok rahat olduğunu gördüm. Ana dişimden daha rahat oldu.Bana kolaylık da sağladılar.Öyle olunca 2 implant daha yaptırmaya karar verdim.O iki implantın kökleri yapıldı 3.5 ay sonra da implant takılacak.Çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim.Size bilgi vermeden hiçbir işlem yapmıyor.Benim bir dişim köke kadar çürümüştü. Kökü sağlam diye dişi kurtarmak istedi ve lazerle uğraşıp bana çok güzel bir diş yaptı. O kadar güzel yapmıştı ki hastaneye gittiğimde doktorlar şaşırmıştı.

İnternet üzerinden araştırıp kendisine ulaştım ve çok memnun kaldım kendisinden.Ben protez diş işlemi yaptırdım.Yaptığı işlemle ilgili bilgi verdi ve tedavi sonrasında çok memnun kaldım.Güleryüzlü ve benimle güzel ilgilendi.Tavsiye ediyorum kendisini.

Ben bir müşterimin tavsiyesi ile Can Bey ile tanıştım.İlk muayenede röntgen çekildi.Benim baya ciddi problemlerim vardı.Komple dişler sökülüp geçiçi implant yapıldı.Açıkçası oldukça memnun kaldım.Hem hijyen açısından hem uygulama açısından çok iyiydi.Zamanlamaları da beklenen takvimlerdeydi hep.Her şey söylediği zamanlarda oldu.4 alt ve 4 üste 8 implant yapılıp ,seyyar protez takıldı.Şu an gayet rahat kullanıyorum. Herhangi bir problem olduğunda da çağırıp ne gerekiyorsa yapıyorlar.Memnuniyet açısından kontrollerini de yapıyorlar.Çok da ailevi bir ortam gördüm.Samimiyetleri açısından çok rahat ettim.