Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir
se...z
SEVGİLİ CAN BOĞA HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM(VE BİRLİKLTE ÇALIŞTIĞI ONU RNEK ALAN DOÇ DR SÜHAYLA ASMA BEYE ,MAHMUT BEYE MUTLU BEYE NUR VE ASLI HANIMA SAYGI VE DUYUYOR ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM) 8 YILDIR ÜŞENMEDEN TAKİBİNİ TAPTIKLARI EŞİMİN MM TANISI VE İZLENİMLER VE AZDA OLSA GÖRÜLEN OLUMSUZLUKLARDAN DOLYI BAŞLADIKLARI TEDAVİ SONUCU KISA ZAMANDA AĞRISIZ VE ZİNDE BİR HALE GELMESİ VE İNANIYORUMKİ TEDAVİ SONUCUNDA TAMAMEN OLUMLU SONUÇ ALINAĞI IŞIĞI CAN BOĞA BEY VE EKİBİNİN BAŞARISI BİZLERİN MUTLULUĞU OLACAKTIR.
yu...y
ADANA DA BELKİ DE EN İYİ DOKTORLARDAN BİRİ.GENELDE KANSER HASTALARINA BAKIYOR AMA TÜM BRANŞLARDAKİ DOKTORLAR KADAR BİLGİLİ
ay...n
Hastalığımın teşhisinde çok yardımcı oldu,önce ALLAH sonra da hocamın sayesindeşifa buldum,teşekkür ediyorum,böyle doktorların çoğalmasını istiyorum
Can Boğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Boğa, Hematoloji.
Can Boğa adresi nerede?Can Boğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Boğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Boğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Boğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Boğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Boğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Boğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Can Boğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Hematologlar
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Hematologlar