Diş Hekimi Randevusu
Bağdat Cad.Hacı Mehmet Efendi Sok. Selamet Apt 4/4 Selamiçeşme Kadıköy, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Can Demirkaya Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Subgingival Küretaj
X-Ray
Çene Eklemleri Tedavisi
s....d
Dislerim cok sanciyordu cekilmesi gerekiyordu ama disimi kaybetmek istemiyordum kesinlikle. Tam bunu dusunurken doktorumuz Can beyle tanistik.Hastalariyla cok ilgilenen guler yuzlu sempatik bir doktor. Disime dolgu yaptirarak cekilmekten kurtardi tavsiye ederim
ş....k
Ş..K
Siz deģerli doktorlarimiz iyiki varsiniz.Can hocam hem dişlerimi temizledi hem dolgularimi yapti ne aci ne sizi tertemiz iş herkese tavsiye ederim.
k.....
Can Demirkaya'ya arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim diş etimde çekilmeler mevcuttu ve bu sebeple sürekli yaralar çıkıyordu. Herkesde olduğu gibi bende de diş fobisi vardı hem fobimi yendim hemde diş sağlığım gayet iyi durumda. Teşekkürler
s....d
Güvenilir işinin ehli saygili ilgili işini iyi yapan bir diş hekimi arıyordum ki Can beyi buldum. Daha önce özel ve devlet bircok dis hekimine gittim ve sonuç hep hüsran ve hiç memnun kalamadım. Sonunda Can beyi buldum 20lik dişimi tereyağından kıl çeker gibi sorunsuz halletti. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim
,,Dişim kırılmıştı onun için gittim. Çekilecek diye düşünürken kaplama yaparak kendi dişimi kullanmamı sağladı. Eli o kadar hafif ki çocukluğumdan beri yaşadığım dişçi fobimi bir kenara bıraktım. İyi ki tanımışım sizi. Can bey kendi alanında çok uzman bir beyfendi olduğunu söyleyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
s....m
yakınınmda olan bir dişçiye gittim zaten çok korkuyordum korktuğum oldu. Kanal tedavisi yaptırdım hiç memnun kalmadım. Sonra doktorumuz Can Beyi önerdiler ve implant yaptırdım. Korktuğum gibi yüzüm şişmedi kendisinden çok memnun kaldım. Yine problemim olursa Can Beyi tercih edeceğim. Tavsiye ederim
se...k
Dış dolgusu islemim mukemmel geçti çok memnunum Hekimimiz çok güler yüzlü ve oldukça ilgili hijyenik ortamda gönül rahatligiyla tavsiye ederim teşekkür ediyorum
o.....
disim cok agriyordu doktor disime kanal tedavisi uygulandi birde dolgum vardi islemler sorunsuz gecti cok ilgili ve guleryuzluydu tesekkurler
d....t
Ben ki dişçi koltuğuna oturduğumda korkudan herşeyi kendimi bile unutan bir kişi olarak bütün korkularımı Can hocamın samimi güleryüzünü ve profesyonelliğini gördükten sonra yendim o kadar eli hafifki hiç bir acı sizi hissetmeden dişçekimi tedavimi sonuçlandırdı ve imlaplant vidalarım takıldı implant sırasında neler olacağını tek tek anlattı ve benim tek hissettiğim şey makinelerin sesini duymaktı okadar kolay ve inanılmaz bir deneyimdiki anlatamam korkacak hiç bir şey yokmuş ne ağrı ne sızı.
a....p
Diş eti çekilmesi ve öndeki dişlerin köklerinin açılması şikayetinden dolayı Can beyle tanıştık beni aynı kurum içerinde (DÜNYAM ağız ve diş sağlığı ) diğer sorunların için işin uzmanı olan başka doktorlarada yönlendirdi kendisi ve bu benim güvenimi kazanmasına sebep oldu Aşırı ilgili ve işinde profesyonel olması ile diğer doktorlarla beraber süreci sorunsuz bir şekilde hızlandırarak başarılı bir sonuç almamı sağladı.Diş etlerim sağlığına kavuştu ve çok normal bir görüntü aldı üm ekibe Teşekkür ederim
Can Demirkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Demirkaya, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Can Demirkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Can Demirkaya adresi nerede?Can Demirkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad.Hacı Mehmet Efendi Sok. Selamet Apt 4/4 Selamiçeşme Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Demirkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Demirkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Demirkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Demirkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Can Demirkaya hangi dilleri konuşuyor?Can Demirkaya ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Can Demirkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Demirkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Demirkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Demirkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Can Demirkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Can Demirkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Can Demirkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri