Abdominal Ultrasonografi

Böbrek Nakli (Transplantasyonu)

Böbrek Ultrasonu

Diyaliz

Konum: Acıbadem Taksim Hastanesi Robotik Cerrahi

Prostat ameliyatımın öncesi yaptığı bilgilendirmeler ve sonrasında gösterdiği ilgi için kendisine ne kadar çok teşekkür etsem azdır. Hastalığımla ilgili haberi aldığımda öncelikle çok üzülmüştüm ama kendisi bundan sonra neler yapılacağını anlattıkça aslında yalnız olmadığımı ve kendimi daha güçlü hissettiğimi söyleyebilirim. Ameliyat öncesi nelerle karşılacağımı söylediyse sırasıyla bunlar olumlu şekilde gerçekleşti. Ameliyat sonrası günde en az 3-4 ziyaretle durumumu bizzat takip etti.Ameliyat sonrası iyileşme sürecimi eve çıktıktan sonra bile arayarak sordu. İnşallah bundan sonra ihtiyacım olmaz ama olursa gözüm kapalı güvenebileceğim işinin ehli bir hekim ve müthiş bir insan.Size çok çok teşekkür ederim sayın Can Öbek hocam.Sağolun varolun.

Merhaba,

Ben Üroloji Bölümünden Prof. Dr. Can Öbek hocanın uzun zamandır hastasıyım. Beni önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi etti. Acıbadem Taksim hastanesine geçince ben de peşinden Acıbadem Taksim hastanesine geldim kontrollerim için.
Bu ülkenin Prof. Dr. Can Öbek hoca gibi hocalara ihtiyacı var.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde muayeneye ilk gittiğim gün güler yüzle karşıladı beni (2014 yılında). Sesinde şefkat ve sıcacık bir ton vardı. Sanki babasıyım, abisiyim ya da oğluyum. Bir güzel dinledi, eski filmlerime, tetkiklerime baktı.

Beni muayene etti. Çok endişeli idim önce beni rahatlattı. Sakinleştim.

Sonra hoca konuşmaya başladı. Yumuşacık ve insanı saran işine hakim bir ses tonuyla neler yapılacağını anlattı. Plan program yapılmıştı bile hocanın B hatta olmasın ama C planı bile vardı. Tamam hocam dedim. Siz ne derseniz o.

Tedaviye başladık. Ameliyat oldum. Ameliyata girmeden önce odamda beni ziyarete geldi. Neler yapılacağını son bir kez anlattı. Tokalaştık.

Ameliyathanede buradayım ben, merak etme dedi.
Aileme asistanı ile her saat başı haber göndermiş. Dışarıda meraktan kimsenin canı sıkılmadı. Unutmayın panoda sadece ameliyatta yazıyor. İçeride neler oluyor bilmiyorsunuz ve benim ameliyatım mesane ve barsakları ilgilendiren tümörler temizlendi.
Ameliyat sonrası her gün mutlaka beni ziyaret etti. Bakın ziyaret etti diyorum. Geliş sebebinin biri muayene ve visit ise diğeri: var mı bir sıkıntın diye sormak içindi.

Ben her allah razı olsun hocam dediğimde; biz bir aileyiz, başımıza bir hastalık gelmiş çaresine birlikte bakacağız diyordu. Çok başarılı bir ameliyatla sağlığıma kavuştum.

Ben böyle hoca görmedim. Hem bilgili, hem hastasıyla ilgili hem de hastasına faydalı bir hoca.

Kontrollerimi yaptırmak için Cerrahpaşaya gittiğimde öğrendim ki hoca ayrılmış Taksim Acıbademe geçmiş. Çok üzüldüm Cerrahpaşa adına.
Oradaki hastalar da benim gibi Can Öbek hocayı bulsunlar.
Hocam bugüne kadar beni hangi öğrencisine gönderse hepsi, Can hocanın hastasısınız öyle mi buyrun buyrun Can hoca bir tanedir diyorlar. Hiç dudak bükeni, yüzü değişeni görmedim.
Demek ki sadece hastalarına değil aynı zamanda yetiştirdiği öğrencilerine de sevgi ve saygıyla yanaşmış ki bugün onlarda vefa borçlarını ödeyebiliyorlar hocalarına.

Ben hocamın benim için yaptıklarını nasıl öderim. Beni kanser illetinden kurtardı ve bunu yaparken bir gün bile bitti artık herşey ben kurtulamam bundan demedim. Çünkü hoca bana hep biz onu yeneceğiz, biz bir aileyiz sizinle ve çok güçlüyüz dedi.
Annesi babası hocamla ne kadar gurur duysa azdır.
Acıbadem hastaneler grubuna bir çift sözüm var: Prof. Dr. Can ÖBEK hocayı elinizden kaçırmayın.
Mustafa AKKURT

Hastalığımın teşhisi, tedavisi, zorlu ameliyatlarımın en başarılı şekilde yapılması, tedavimin her safhasında beni bilgilendirmesi ve bütün bunları tam bir beyefendi nezaketiyle yapıyor olması, kibarlığı yanında mütevazi kişiliği ile hastasını hayran bırakan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü hocalarından Sn.Prof.Dr.Can Öbek beyefendiye minnet, saygı ve teşekkürü borç bilirim. Mehmet Şan Taylan

can bey çok cana yakın hastasıyla devamlı ilgilenen bir doktordur titizliği hastayla diyoloğu hastaya hastalığıyla ilgili açıklamalarıyla çok değerli bir hocamdır :

can hocam bir can değil benim için bin can değerindedir .hastasıyla ilginelişi değer vermesi taktire şayadır allah razı olsun .böyle bir insanla; doktorla karşılaştığım için allaha şükür erdiyorum.

Güven duyabileceğiniz, hastalarını insan yerine koyan, teşhis ve tedavi yöntemi son derece güvenilir, insan olduğunu unutmayan nadir doktorlardan.

bize hastalığımızın ve sonuçlarını, ameliyat sonrası ve öncesini çok iyi bir şekilde açıkladı...

işinin uzmanı, Mükemmel bir doktor, pırlanta gibi bir insan. Allah senden razı olsun hocam.

I

Akademik kariyere sahip birisi olaraktan adının önüne prof yazdırabilmek (emeğe haksızlık yapmamak adına) pek kolaydır demiyelim.Ancak adının önünde her bu dört harfi barındıranı da yek diğeriyle eş tutmayalım. Bildiğim kadarıyla 1965'li Can Hoca...Ancak daha şimdiden hocaların hocası olmaya aday.Sadece 47 yaşında.Sanırım Allah Teala ömür verdiyse 55ler civarında adı en çok anılacak cinsinden.Lakin dediğim gibi sadec prof değil , üstün bir zeka ve üstün meziyetlere sahip.Allah onu yetiştirenlerden razı olsun.Bir de kendisinden! lakin tamamen işine konsantre ve süper bir adam vesselam.Uzmanlık alanı üroloji ama bence bundan çok daha fazlası var onda.Can teslim ediyorsunuz kolay değil.Ben kendi adıma sonuna kadar kefilim bu hocaya.Allah tırnağını taşa değdirmesin.Olanları tenzih ederim ama o denli ciddi ki bir muayenehanesi bile yok.Ülkemizin muazzam ihtiyacı var bu tip beyinlere.Lütfen onları darıltmayalım.Orada yani Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Bedii Gorbon'lar, Hürol İnsel'ler,,Tarık Minkari'ler gibi ebediyete kadar yaşıyacağını düşündüğüm isimlerden biri.Birazcık hükümete seslenicem .Ne olur bu tip adamları parasal meselelerle falan üzmeseniz, tam gün yasası vs.Adamlar yakında salt kariyer ve meslek aşklarıyla üste para verirlerse şaşmıycam artık ben kendi payıma.Bizler hasta yakınları olarak her şeyin bilincindeyiz hocam.Allah sizlerden razı olsun..