Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
al...ü
Allah ondan razı olsun...oglum hastasıydı...cok güzel ilgilendi...insan gibi insan desem yeterli zaten
ay...7
Yıllarca Can beyde tedavi oldum ve onun gibi harika bir Doktor yok denecek az. Gözü kapalı güvenilebilecek doktor diyebilirim. Teşekkürler CAN ÖZTÜRK
fa...i
Çok büyük sıkıntılar çektik sebepsiz karın ağrıları aciller.Enson tepecikte yattık Dr CAN ÖZTÜRK hastası olduk 5yaşından 12 yaşına kadar süren hastalığımıza CAN bey teşhis koydu.O gün bu gündür düzenli aralıklarla bizi takip ediyor.Sonsuz şükranlarımı sunuyorum .Herşey için çok teşekkür ediyorum Türk halkının sizin gibi doktorlara ihtiyacı var! Sevgiler!
ya...u
Can bıçakla tanışalı 1 ay oldu ama kendisinden çok memnunum hastalarıyla gerçekten çok güzel ilgileniyor yok böyle bir doktor inşallah onun sayesinde oğlumda iyilileşecek iyi can hocam gibi bir doktorumuz var..
mu...ş
CANIMIM PARÇASI KIZIMIN SORUNLARI DİNLEYİP KENDİNİ BİZİM YERİMİZE KOYUP HER TÜRLÜ DETAYI İNCE ELEYİP SIK DOKUYARAK BİZE ELİNDEN GELENİN ENİYİSİNİ YAPARAK SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HERTÜRLÜ BİLGİ VE BECERİLERİNİ KULLANDIĞI İÇİN SN DR CAN ÖZTÜRK'E SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
mu...a
Ben çok memnunum alanında çok başarılı bir doktorla karşıklaştığıma çok şanslı olduğumu düşünüyorum.ve de çocuğumun CAN ÖZTÜRK 'ün uyguladığı tedavilerden dolayı çocuğum çok sık hastalanmıyor ve de çocuğumun durumu iyi gidiyor çok mutluyum CAN ÖZTÜRK beyden Allah razı olsun kendisine sağlık ve başarılar diliyorum ALLAHTAN rabbim ona uzun ömürler versin CAN ÖZTÜRK beyi çok seviyoruz memnuniyetimi anlatamam.
hü...r
şuana kadar tanıdığım en iyi doktor.Karekteri muayenesi bir numara..Allah ondan razı olsun...
Can Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Öztürk, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Romatolojisi.
Can Öztürk adresi nerede?Can Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Can Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.