Numune Mahallesi. Dr. Sadık Ahmet Caddesi. No:170 Kat:1, İskenderun, Hatay
Kanserde kadın cinsel sağlığı
Kontrol Randevusu
Kürtaj
Can Pahalı Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Menapoz
Yumurtalık Kistleri
Ön Görüşme
İlk Gece Korkusu Tedavisi
rü...
2,5 yıldır evliyim.Cinsel ilişkide ağrılarım oluyor ve ilişkiye giremiyorduk. Eşim İnternet araştırmalarında Can Pahalı hocayı buldu.Yapılan güzel yorumları okuduk.Can Pahalı hocamızdan randevu aldık.İlk Seansta pozitif tavırlarla karşılandık.Her seans dan sonra korkularım giderek azaldı ve yok oldu. Terapinin sonunda eşimle ağrı ve kasılma olmadan ilişkiye girebildim.Çok mutluyum.Can Pahalı hocamıza her seansa gidişimizde olayın psikolojik sorunlara yaklaşımları beni çok rahatlatıyordu.Terapi sadece cinsel terapi olmadığı aynı zamanda mutlu bir aile olmayı sağlamayı amaçladı.Birbirimizin sevgi dillerini öğrendik.Bu bize mutluluk verdi.Can Pahalı hocamızdan sonra eşimle bir bütün olabildik.Bizim gibi durumda olanlar Can Pahalı hocamıza gönül rahatlığıyla gidebilirler.
o.....
Vajinismus tedavisi için eşimle beraber Can Pahalı hocamızdan yardım aldık. İlk günden itibaren hem psikolojik olarak hem de bedenen hazırlık yaptırarak uyguladığı teknikler ile kısa sürede bizi çözüme ulaştırdı. Gönül rahatlığı ile herkesin burada tedavi almasını tavsiye ederim
b....g
Can hoca ile tanışmadan önce,psikolog ve jinekolog ile görüşmüştüm.Bu seanslara tek başıma katılıyordum.Herhangi bir sonuç alamamıştım.Can hoca ile birlikte iyileşmenin en güzel hali eşimle birlikte seanslara katılmamdı.Randevuyu aldığım gün asistanı beni aradı.O tatlı,içten sesi ile terapiye gelmeden bana çok yardımcı oldu.Randevuda benden izin alınırak muayene oldum.Başka doktorla olan jinekolojik muayenemdeki korkularımdan dolayı biraz çekindim ama doktoruma ve asistanına güvendim.Muayenem çok rahat geçmişti.Sonrasındaki seanslara büyük bir hevesle,koşarak geldik.Zamanla geldiğim nokta beni şaşırtıyordu.Seansa başlamadan önce ben herkesten farklıyım,iyileşemem diye düşünürdüm.Hocam sayesinde her şeyin en doğrusunu endoğru şekilde öğrendik.Şu an kendimi hiç hissetmediğim kadar evli hissediyorum veiyi ki Can hocamla karşılaşmışım diyorum.Bize o kadar güzel şeyler öğretti ki,eşim ile aramızdaki iletişim bile değişti. Biz başardık.Bu yaşadıklarımız bizim için güzel bir anı olarak kaldı.
h....a
Can hoca çok samimi ve güleryüzlü. Tabi can hocanın sekreterini unutmamak lazım. Vajinismus tedavisi için İnternetten araştırma yaptım ve Can Hocanın sayfasıyla karşılaştım.İlk başta yorumların bu kadar mükemmel olması beni şaşırtmıştı ve puanın doğruluğundan şüphe etmiştim. Muayene olmak istedim.Gidip tanışınca,muayene olunca anladım yorumların gerçekliğini. Size yaklaşımlarıyla güven veriyor ve güvende hissettiyor.Can hocam Muayene ederken hiçbir şekilde rahatsızlık duymadım (Ben çekineceğimi ve rahatsız olacağımı düşünüyordum). Can hocam sayesinde vajinismusu çok kısa bir zamanda yendim.İyi ki yolumuz kesişti sizinle.
Güzel üslubuyla ilgisiyle vajinismus alanındaki bilgilerini aktarmadaki becerisiyle gerçekten harika bir hekim.Puanlarının bu kadar iyi olması beni şaşırtmıştı lakin gelip tedavi olduktan sonra sebebini anladım bir sağlık çalışanı olarak bütün güzel görüşleri hak ettiğini belirtmek isterim.
k.....
Mutlu sona ulaştık ve mutlu sonsuzluğa da Can hocamın sayesinde .Vajinusmus olanlar hiç beklemeden Can hocamdan randevu oluştursun.Can hekimimin tedavi yöntemi ve klinik psikoloji alanında eğitim alması sürece en çok etki eden tekniklerden birisiydi .Çift terapisinde kullandığı yöntemlerle ve vajinusmus sorununun beraberinde getirdiği diğer sorunlara klinik psikoloji eğitimiyle vajinusmusu ağrısız çözdüm.Bu sorunu çözebileceğime dair inancımı Can Pahalı hocam ve asistanı ile inandım.Her seanstan ayrılışımda özgüvenli ve yeni şeyler öğrenmenin verdiği mutluluk vardı ve vajinusmus sorununu çözmeye adım adım yaklaştığımı hissediyordum. İletişim şekli, hastayı karşılaması,aklınızdaki sorunlara, kaygılarınıza sabırla mantıklı , bilim ışığında cevaplar vermesi iyiki Can Pahalı hocam dedirtiyor . Kliniğinde asistanıyla mükemmel ve güven verici bir ekip.Sürecin her anında benimle olan,nazikliği ve sabrı ile beni rahatlatan hekimim Can beye ve güler yüzlü asistanına minnettarlarımı sunuyorum.
b....b
Saygıdeğer Can Pahalı hocama güler yüzü ve aile sıcaklığında göstermiş olduğu yakınlığı içtenliği için bir sürü kalp… Vajinusmus sorunu ile gittim kendilerine ve iyiki de Can hocam’a gitmişim dedim. Başlangıçta kabus gibi olan bu durumun aslında hiç büyütülcek ya da moral bozcak bir durum olmadığını 4 hafta süren ve sonunda başarıyla sonuçlanan birlikteliğimle anlamış bulunuyorum. Can hocamın göstermiş olduğu ilgi alaka ve verdiği o güven hissiyatı; aynı zamanda partnerimin desteği benim bu kadar kısa sürede tedavi olmamda oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Sabırla ve Can hocamla birlikte vajinusmus diye bir problem yok :))) Sağlıklaa kalın…
s....s
Öncelikle can pahalı hocamız alanında çok iyi. Mesleki bilgileri ve bize öğrettikleri yanlış olan bilgilerin doğruları gerçekten bizi aydınlattı. Vajinusmus hastalığı ve ağrılı cinsel ilişki ile can pahalı hocamızdan randevu aldım. 3 senelik evlisiyim.Çok zor bir adım olmasına rağmen can pahalı hocamıza yapılan yorumlara güvenerek randevu aldım ve bu adımı iyki atmışım şuan diyorum. İşin de uzman bir doktora güvenince gerçekten bu hastalığı yenmek çok kolay oluyormuş. Önce kendinize sonra doktorunuza güvenerek bu adımı atabilirsiniz. Bu sürecin çöm uzun süreceğini düşünmüştüm hep ama bu sorunu 3 senedir gözümde büyüttüğüm sorunu sadece 3 seansta çözebildim. Keşke daha önce böyle bir randevu alsaydım diyordum. Bunun için asla geç kalmayın gerçekten 3 seans çok kısa bir zaman ve imkansız gibi gelebilir ama buraya gelip can pahalı hocamızı dinlediğinizde bunun çok kolay olduğunu anlayabilirsiniz
i̇...b
Eşimle birlikte vajinismus problemini çözmek için Can Pahalı'ya başvurduk ve sürecimizden son derece memnun kaldık. Can Pahalı hocamız sadece bir kadın doğum uzmanı değil, aynı zamanda klinik psikoloji alanında da yüksek lisans yapmış bir uzman. Bu nedenle yaklaşımı hem tıbbi hem de psikolojik açıdan son derece etkili ve güven vericiydi.
Kendisinin yılların deneyimine sahip olduğunu hissettik ve bu deneyimini sürecimizde aktif bir şekilde kullanarak bize destek oldu. Eşimle yakından ilgilendi, samimi ve içten yaklaşımıyla rahatlamamıza yardımcı oldu. Sonuç olarak, Can Pahalı sayesinde eşim vajinismus sorununu yendi.
s....b
Beş yıllık evliyim ve vajinismus sorunumum vardı. Can Pahalı Hocama gelmeden önce tedavinin nasıl olacağıyla ilgili çok fazla tereddütlerim vardı. Ancak daha ilk seansta Can Pahalı Hocam yaklaşımıyla, detaylı açıklamalarıyla ve samimiyetiyle bize güven ve umut verdi. Her seans sonrası bu sorunu aşacağıma dair inancım ve motivasyonum daha da arttı. Can pahalı hocamın yaptığı sadece vajinusmus tedavisi değil aynı zamanda kendini keşfetme, tanıma ve yanlış bildiğimiz birçok yanlışı doğru yapmak.. Klinik psikoloji yüksek lisans egitimi ile evlilik terapisi de yapması bizim yani eşlerin birbirini daha iyi tanımasına ve anlamasına daha mutlu daha samimi bir evliliğin yolunu da göstermiş oluyor. Can pahalı hocam sayesinde vajinusmus sorunu tarih oldu.. Hem bir hekim olarak hem de samimi ve güven verici yaklaşımıyla candan bir insan olarak bu süreçte yanımızda oldu..
Can Pahalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Pahalı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Psikoloji. Size Can Pahalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Menopoz Tedavisi, Düzensiz Adet Kanamaları, Osteoporoz, Randevu, Vajinismus Tedavisi, Orgazm Tedavisi, Anormal Kanamalar Tedavisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Cinsel Problemler.
Can Pahalı adresi nerede?Can Pahalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi. Dr. Sadık Ahmet Caddesi. No:170 Kat:1 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Pahalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Pahalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Pahalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Pahalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Can Pahalı hangi dilleri konuşuyor?Can Pahalı ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Can Pahalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Pahalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Can Pahalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 282 hasta / danışan, Can Pahalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları