İncilipınar mah. Binbaşı Fazıl Altan Caddesi Kepkep Plaza, Şehitkamil, Gaziantep
Astigmatik Keratotomi
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op Dr.Can Pamukcu Göz Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lasik
Op Dr.Can Pamukcu Göz Kliniği
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tonometre
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
me...ı
Merhaba biz Kilis’te yaşıyoruz oğlum doğduğunda hiç gözlerini açmıyordu kilis Adana Ankara götürmediğimiz yer kalmadı hiç biri doğru teşhis koyamadı taki yolumuz can beye düşene kadar can bey oğlumuzun tehşisini koydu blefarafimozis sendromu ameliyatı için uygun yaşı bekledik ameliyat 2 kademeliydi aralıklı zamanlarda yani lafın kısası iyiki can hocamla yollarımız kesişti dalında uzman bi doktor ilği alaka çok güzel işine aşık bir hekim 5yıldır kontrol altındayız daha da devam edecek Allah ondan razı olsun çok memnunuz
Çocuğumuzda göz kapağı düşüklüğü vardı. Kendisine muayene olmak için diyarbakırdan gittik. Doktorumuzun ilgisi ve bilgilendirici açıklamaları sayesinde nasıl bir yol takip edeceğimizi öğrendik. Hastaya yaklaşımını çok beğendik.
kh...
I recently had the pleasure of visiting Dr. Can, one of the best eye doctors in Turkey, and my experience was exceptional. From the moment I entered the clinic, I was greeted with a warm welcome from his friendly and professional staff.
Dr. Can's attention to detail and vast knowledge in the field of ophthalmology is truly impressive. During my consultation, he thoroughly explained every aspect of my eye condition and the available treatment options. I appreciated his honesty, compassion, and how he genuinely listened to my concerns.
The state-of-the-art facilities and equipment at the clinic made me feel confident that I was in the best hands possible.
Post-procedure, Dr. Can provided exceptional aftercare and support.
I wholeheartedly recommend Dr. Can to anyone in need of an expert eye doctor in Turkey. His dedication to his patients, combined with his exceptional skill and expertise, truly sets him apart in his field.
ce...
Öncelikle göz kapağı ameliyatımi başarılı bir şekilde gerçekleştiren Can hocama ve ekibine çok teşekkür ederim.ameliyat beklentilerimizin çok üzerinde son derece iyi geçti.cok memnun kaldım . ameliyat a giren Ben ile Ameliyattan çıkan ben arasında dağlar kadar fark var.Can hocamın sayesinde kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim.saglikli günler Tekrardan Op.Can pamukçu kliniğine teşekkürler
y.....
Can hocama 1.5 yaşında ki kızım için gittik genel kontrol amacıyla gttik . mesleğinde dört dörtlük bir insan muayenehanesi tam teşekkülü bir hastaneden farksız kızıma bugün inanılmaz sabır gösterdi ilgili şefkatli davrandı muhteşem ötesi bir insanmış gercekten öncelikle “insan” biz kendi adımıza çok teşekkür ediyoruz Gaziantep’imiz çok ama çok şanslı.şunu söyliyeyim kendinize yapacağınız en büyük iyilik Can Beyin hastası olmak.
zü...t
Can hocam annemin 15 senelik doktoru kendisi annemi 2 kere ameliyat etti çok memnunuz çok ilgili saolsun annemin bir gözü hiç görmüyor diğer gözünde de problem var yıllardır can hocayla kontrol altında tutuyoruz çok şükür bir problem yaşamadık tskr can hocam
e....e
Tatile gaziantebe gelmiştim tavsiye üzerine buraya geldim tansiyon ve şeker hastasıyım görme yeteneğimi yükseltti can beye teşekkür ederim ilgisinden dolayı. Ayrıca çalışan ve asistanlarada ilgisinden dolayı teşekkür ederim
b....d
Orta derece miyopum var bu yüzden doktorumuzun kapısını çalmıştık , ailemizden biri gibi ilgi alaka gösterdi aynı şekilde beklerken sürekli güler yüzlü çalışanlar sayesinde hiç sıkılmadık … Hijyen, ilgi ve doktorumuzun yüksek tecrübesi ile kesinlikle tercih edilecek ilk yer.
ha...a
Çocuklarımın torunlarımin göz muayanesi yıllardır can bey de kontrol ederiz en iyisi şekilde ilgilenir muayane eder detaylı bir şekilde anlatır Gaziantepin kazanmış olduğu bir doktordur can beyin sayesinde şanslı bir şehirdir güler yüzlü güvenilir, vicdanlı bir doktordur verdiği emekler için teşekkür ederiz
z....a
Göz kapağımda düşüklük sorunuyla başvurdum. Çok ayrıntılı bir muayene sonrasında yapılabilecek olanlar aktarıldı. Benim ne istediğim tekrar soruldu ve hassasiyetlerime uygun olarak bir plan çıkardık. Ameliyat sürecine ilişkin gerekli açıklamalar yeterince yapıldı. Ameliyat sonrası bakım için bilgilendirme yapıldı. Başarılı bir ameliyat oldu. Özeni ve ilgisi için Dr. Can Pamukcu ve çalışma ekibine teşekkür ederim .
Can Pamukcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Pamukcu, Göz Hastalıkları. Size Can Pamukcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Keratoplasti-Kornea Nakli, Göz Kapağı Germe, Refraktif Cerrahi, Fakik Göz İçi Lens, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Erg(Elektroretinografi), Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Göz Kapağı Estetiği, Kontakt Lens, Botulinum Toksini Tip B.
Can Pamukcu adresi nerede?Can Pamukcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilipınar mah. Binbaşı Fazıl Altan Caddesi Kepkep Plaza Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Pamukcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Pamukcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Pamukcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Pamukcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Can Pamukcu hangi dilleri konuşuyor?Can Pamukcu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Pamukcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Pamukcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Pamukcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Pamukcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Can Pamukcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Can Pamukcu hangi sigortaları kabul ediyor?Can Pamukcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları