Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Fobilerden Kurtulmak
Grup Terapisi
Sanal Gerçeklik Terapisi
h....m
Psk.Can Bey'e eşimden boşandıktan sonra gittim.Depresyondaydım,hayatıma nasıl yön vereceğimi bilmiyordum daha da önemlisi çocuğum ilkokula başlamıştı.Görüşmelerimizin sonunda baktım ki,Can Bey,bir uzman profesyonelliği ile bir dost samimiyeti ile benim bakış açımı tamamen değiştirmişti.Karamsar ve depresif ruh halimden şu anda eser yok,çocuğum ile güçlü bir şekilde hayatıma yön verdim.İyi ki tanımışım kendisini Tavsiye üzerine gitmiştim ve tüm ihtiyacı olan dostlarıma önerdim Can Bey'i.Teşekkürler hocam,tüm destek ve emekleriniz için.Sağlıklı günler dilerim..
Can Sinanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Sinanoğlu, Psikoloji. Size Can Sinanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Can Sinanoğlu adresi nerede?Can Sinanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncubozköy Mh. 5516 Sk. No.11 Yunusemre Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Sinanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Sinanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Sinanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Sinanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Can Sinanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Sinanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Sinanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Sinanoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Can Sinanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Can Sinanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Can Sinanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.