Tıp eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Çocuk Cerrahisi uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında tamamlamıştır. 1995 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında çalışmaya başlamıştır. İngiltere’de ve Kanada’da çocuk cerrahisi ve çocuk ürolojisi alanında çalışmalarda bulunmuştur. Ayrıca Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı içinde Çocuk Ürolojisi Bilim Dalının kurucusu ve ilk başkanıdır. Halen aynı bölümde Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Başkanı olarak çalışmaktadır. Erkek bebeklerde sık görülen hipospadias(peygamber sünneti) hastalığı özel ilgi alanı olup araştırma ve operasyon çalışmalarının çok önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Son 10 yılda daha yoğun olmak üzere 1000’den fazla hipospadias ameliyatı yapmıştır. Bu süreçte hipospadias hastalığının cerrahi tedavisinde kullanılan MAGPI yönteminde geniş bir deneyim kazanarak, yönteminin başarısını artıran, ve kozmetik görünüm sağlayan bir modifikasyon(mevcut ameliyata ekleme) bulmuş ve yayınlamıştır. Yine Hipospadias hastalığının en sık görülen tiplerinin tedavisinde kullanılan yeni bir cerrahi yöntem bularak TRPU(tubularized reconstructed plate urethroplasty) olarak isim verip Urology(The gold Journal) dergisinde yayınlamıştır. Vezikoüreteral reflü (idrarın idrar kesesinden kanala ve böbreğe geri kaçışı), doğuştan hidronefroz(böbrek şişmesi), PUV (idrar kanalında kapakçık ) ile doğan bebeklerin takip ve tedavisi yine özel deneyim ve uzmanlık alanları arasındadır. Yüksek yerleşimli inmemiş testis, kasık fıtıkları, hatalı sünnetlerin tedavisinde geniş bir deneyim sahibidir.

Mimar Sinan Blv. No: 173, Yunusemre, Manisa

Nakit

Randevu +2 daha fazla

Çocuk Cerrahisi Randevusu +18 daha fazla

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı // Prof Dr Can Taneli Özel Muayene Çocuk Ürolojisi Randevusu

Oğlumun hipospadias ameliyatını Can hocaya yaptırdık. Her muayenede detaylı inceledi en az yarım saat açıklayıcı bir şekilde ameliyat sürecini anlattı. Ameliyat sonrasında da aşırı ilgili ve açıklayıcıydı. Hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmadı.Ameliyatımız çok şükür başarılı geçti. Hipospadiaslı çocukların anne babalarına özellikle tavsiye ederim.

R
Randevu doğrulandı

Hacamızla görüştük kendileri bizimle ilgilendi oğlumun ileri seviyede hipospadiası var ben zor olanı severim, başladığım işi en iyi şekilde yapar bitiririm dedi. Hocamız bizim içimizi rahatlattı ve çocugmuz artık hocamıza emanet

L
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı // Prof Dr Can Taneli Özel Muayene Çocuk Cerrahisi Randevusu

Can hocam, oğlumun Hidrosel ameliyatını gerçekleştirdi. Başlangıçtan sonuna kadar her konuda en ince ayrıntısına kadar bize süreci anlattı. 1 yaşında ameliyat oldu. 6 ayda bir kontrole gittik, en son geçtiğimiz hafta 2 yaş kontrolünde artık Hidrosel diye bir problemimizin kalmadığını öğrendik. Bizim sevincimiz dışında hocamın sevincini de keşke burdan anlatabilsem. Sizin vesilenizle bizim evladımız da sağlığına kavuştu. Bir anne babaya dünyaları verdiniz.

Randevu doğrulandı

Oğlumda varikosel şikayetiyle gittik öyle ilgili bir doktordu ki aklımızda hiçbir soru işareti kalmadı sürecin nasıl ilerleyeceğini ve bizi nelerin beklediğini en ince ayrıntısına kadar anlattı

Telefon numarası doğrulandı

Allah razı olsun hocamdan erzurumdan sırf onun için geldim geldiğime değdi hastalara ilgisi alakası o kadar güzel ki oğlumun inmemiş testisi vardı onunla alakalı beni en detaylı şekilde bilgilendirdi Allah razı olsun sizden hocam

Randevu doğrulandı

Oglumuz peygamber sünneti denilen hipospadyasli dünyaya geldi ilk ameliyatını 6aylikken oldu ve 7yasina kadar birçok başarısız ameliyat geçirdi tam umutsuzluğa kapilmisken karşımıza Can bey çıktı ilk görüşmemizde bile bize o kadar çok güzel ve umut verici konuştu ki ona çok güvendik ve dediğini yaptı bizi bu dertten kurtardı .Gerçekten bu işin ehli

Telefon numarası doğrulandı

Ön muayene, tedavi ve sonrasındaki takip süreçlerinin tamamında gösterdiği nezaket, ilgi ve alâkadan çok memnunum. İşinin ehli olduğu konusunda hiç şüphem yok.
Oğluma iki yıl önce hipospadias teşhisi konuldu. 12 ameliyatla devam edecek bir süreç olduğu söylendi. Araştırma yaparken Can Bey'le tanıştık. Mükemmel denilecek tek ameliyatla hem hipospadias sorunumuzu bitirdi, hemde tüm süreç boyunca bize verdiği güvenle karamsarlığa kapılmamıza engel oldu.

Konum: Çocuk Cerrahisi Randevusu

Değerli Can hocam sayesinde oğlum Ali Eren, hipospadias tedavisini başarıyla tamamladı. Daha önce başka hastanede yapılan bu işlem maalesef işe yaramadı. Can hocam bütün sorumluluğunu alarak oğlumuzu sağlıklı bir birey olarak hayata hazırladı. basit bir işlem görülen sünnet, bir erkek çocuğunun yetişkin bir erkek olarak ileride mutlu bir hayat sürmesini sağlayacağı gerçeğinin maalesef ebeveyn olarak farkında değiliz. Celal bayar Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatımız Doktorumuz sayesinde başarıyla sonuçlandı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Bütün ailelere önereceğim tek isim tabiki değerli Can hocamdır.

L
Konum: Çocuk Ürolojisi Randevusu

Anne karnında böbrek genişlemesi teşhisi koyulan bebeğimiz ile ilgili hocamızla iletişime geçtik. Bebek daha doğmadan bize her konuda detaylı açıklamalar yaparak süreci nasıl ilerleteceğimizi anlattı. Bebeğimiz doğduktan sonra Farklı bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda kaldı hocamız bize her sorumuzla ilgili gün gün bilgi verdi ve hep destek oldu. İstediğimiz her an hocamıza ulaşabildik. Aklımızda hiçbir soru işareti kalmaması için her konuda bize destek oldu. Hocamıza minnettarız çok teşekkür ederiz.

Konum: Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı

Çocuklarımız için birçok kere özel doktor hizmeti aldık. Fakat şimdiye kadar bu kadar açıklayıcı ve tatmin edici bir muayene geçirdiğimizi hatırlamıyorum. 5 aylık oğlumuzun hipospadias muayenesini yaptı hoca bugün. Çok uzatmayacağım, bir aksilik çıkmaz ise ameliyatımızı kesinlikle Can Hoca' nın yapmasını istiyoruz. Çok övmek istemiyorum ama yaklaşımı ile buna mecbur bıraktı bizi :) Tekrar sağ olun hocam.