Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Omurga Cerrahisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Sinir tuzaklanması
ye...r
Can Hocam dün boyun fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi.Ağrılar içinde 15 gündür kıvranarak ve sol kolumda ve parmaklarımda hissizlik şikayetlerim ile Can hocamın kapısını çaldım.Açık konuşmak gerekirse Can Hocamla görüşüne kadar bu kadar ağrım ve güç kaybımda olsa hem kolumda hem parmaklarımda ameliyat olmayı düşünmüyordum.Can hocam dan Allah razı olsun detaylı açıklamaları,içtenliği,güleryüzü hastaya olan yaklaşımı vermiş olduğu güven herşey ama herşey için Can hocam Allah ondan razı olsun dün ameliyat olmuş biri olarak çok çok iyiyim ağrılarım geçti kolumda ve parmaklarımda his geri geliyor çok şükür .Allah Can hocama uzun uzun ömürler versin bizlere şifa dağıtmaya devam etsin inşallah iyki varsınız Can Hocam Siz olmasaydınız ağrı içinde kıvranmaya devam edip belki de ilerleyen zamanda sol kolum felç kalacaktı tekrar tekrar Allah sizden razı olsun
gü...
Annemin bel ağrısı ve bacak kasılmaları sebebi ile kendisine başvurduk. Ameliyat sürecini ve sonrasını anlatarak en güzel şekilde süreci atlatmamızı sağladı.
er...a
Yaklaşık bir ay önce Can hocaya belimdeki doğumsal bir anomali nedeniyle ameliyat oldum. Yıllardır nereye gitsem çare bulamadığım bu derdime daha ilk görüşmemizde tanısını koyup planladığı tedavi sürecini bana çok anlaşılır bir şekilde izah etti. Ameliyatın hemen ardından beni en büyük derdimden kurtardı, ağrısız bir hayatla yaşam kalitem arttı ve bu beni daha mutlu bir insan yaptı. İyi ki Can hocamı tanımışım, hakkı ödenmez.
ce...n
23 yaşındayım ve 2 senedir karpal tünel sendromu şikayetiyle Can hocanın kapısını çalıyordum.En sonunda korkularımı yenip Can hocayla ameliyat süreci hakkında konuştuk ve ona kendi abim gibi güvendim.Bütün korkularım boşaymış 2 sene boyunca boşuna ağrı çekmişim.Genç yaşta bu ameliyatı olmak beni korkutsa da iyi ki olmuşum tek pişmanlığım keşke bu kadar ertelemeseymişim.Can hocadan,asistan hanımefendiden ve özellikle ameliyat ekibinden Allah razı olsun bütün korkularımı alıp 10 dakika normal arkadaşımla sohbet edercesine bir ameliyat geçirdim sayelerinde.İyi ki varsınız
em...n
Can hocam hiç bir doktorun tespit edemediği ve ilk muaynede sırtımdaki kocaman olmuş fıtığı farkedip hiç bir doktorun ameliyata yanaşmadığı tehlikeli ameliyatı güler yüzüyle verdiği güvenle 1 saatde başarılı bi şekilde ameliyat edip ertesi gün tüm ağrılarımdan arınmış bir şekilde hastaneden taburcu etmiştir. Can hocamdan Allah razı olsun. Tüm hastane çalışanları ve can hocama minnettarız
ar...r
Artık ağrılardan kıvranan eşimin boyun fıtığı ameliyatını yaptı Can hocam. Aydınlatıcı, samimi, rahatlatıcı konuşmasıyla ve en önemlisi size hissettirdiği güvenle harika bir doktor. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz.
g....d
9 yıl önce talihsiz bir trafik kazası sonucu meydana gelen servikal vertebra kırığı sayesinde tanıştık kendisiyle.. ve bu kazanın hayrı kesinlikle Can Hocaydı. Bu Mayıs ayında da 70 yaşında birden fazla kronik rahatsızlığı olan obez annemin dar kanal operasyonunu gerçekleştirdi.. hastalığa dair tüm süreci tek tek anlatıyor ve tüm olasılıklardan bahsediyor, görüşme sonrası asla bir acaba bırakmıyor zihinde. Mesleki başarısı zaten tescilli, ek yoruma gerek bile yok aslında, mükemmel bir cerrah olmasının yanında mükemmel bir insan da kendisi . hasta ve hasta yakınının psikolojisinden çok iyi anlıyor ve tüm içtenliği ile çok iyi yönetiyor süreci.
Bel ağrısı sebebiyle basvurdum yaklaşımı ilgisi gayet güzeldi ameliyatımı gerçekleştirdi 1 gün yatış verdi bacagimdaki ağrı kasıntı gitti
i...
Doktoruma fıtık rahatsızlığım sebebiyle başvurdum. L5-S1 Ekstrüzyon seviyesi fıtık ameliyatımı gerçekleştirdi. Güler yüzlü samimi davranması işinin ehli olması güven veriyor. Memnun kaldım .
se....
Bel kayması ameliyatı geçirdim ve bu süreçte doktorum Can Bey'in özenli yaklaşımından çok etkilendim. Ameliyat öncesi ve sonrasında beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Hemşireler ve sağlık ekibi de son derece profesyonel ve yardımseverdi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecimde hiçbir sorun yaşamadım ve bunu doktorumun uzmanlığına ve sağlık ekibinin özverisine borçluyum. Bu deneyim benim için oldukça olumlu bir deneyimdi ve herkese gönül rahatlığıyla Can Bey ve ekibini tavsiye ederim.
Can Yaldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Yaldız, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Can Yaldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Disk Protezi Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Beyin Anevrizması Onarımı.
Can Yaldız adresi nerede?Can Yaldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mah. D-100 Karayolu No: 22-24 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Yaldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Yaldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Yaldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Yaldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Can Yaldız hangi dilleri konuşuyor?Can Yaldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Yaldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Yaldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Can Yaldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Can Yaldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları