Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No: 26, Gebze, Gebze, Kocaeli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Halk Sigorta

Ziraat Sigorta + 3 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

*Periferik Vasküler Hastalıklar
*Hiperlipidemi
*Yapısal Kalp Hastalıkları

EĞİTİM VE UZMANLIK
1997-2003 Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dr.
2007 Ankara üniversitesi kardiyoloji kliniği
2005-2009 Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği, Uzm.Dr.

DENEYİM:
2003-2005 Yılları Arasında Tunceli SSK Hastanesi Acil Bölümü
2005-2010 Yılları Arasında Mustafa Kemal Üniversitesi 'nde Kardiyoloji Asistanı
2007 Yılında Ankara Üniversitesi Kardiyoloji Bölümünde 6 AY Anjiyografi Alanı
2010-2020 Yıllarında Darıca Farabi Eğitim Araştırma Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı
2020-2024 Yılları Arasında Özel Gebze Medar Hastanesi

Yabancı Dil
İngilizce

ÜYE OLDUĞU MESLEKİ DERNEK VE KURULUŞLAR
Türk Kardiyoloji Derneği
Türk Tabipler Odası

ARAŞTIRMA VE YAYINLAR:
PUPMED'DE Mevcuttur

Can Bey ile birinin tavsiyesi üzerine 2 yıl önce tanıştık. Annem için kalp kapakçığı, kalp yetmezliği ve yüksek tansiyon problemi ile tedaviye başladık. Verdiği ilaç tedavisi ile çok olumlu sonuçlar aldık. Muayene için Düzce'den geliyoruz, ilgi ve alakasından çok memnunuz.

C

Nöroloji uzmanına gittim. Uzman beni Kardiyoloji'ye yönlendirdi. Tesadüfen gittim kendisine. 1 ay oldu gideli. Bazı testler yaptı. Tansiyon teşhisi koydu. 2 seçenek sundu: ya ilaç ya da tuzsuz yeme. Ben ilaç tedavisini seçmedim. Tuzsuz yemeye başladım. 6 ay sonra kontrole çağırdı. Tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi araştırdı, anlattı, çok ilgilendi. Doktor denilince kafamda ego oluşuyordu. Ama bu düşünceyi kafamdan attı. Soyisminden de belli oluyor cana yakınlığı. Ben çok memnunum.

O

Bayılma ve kalp çarpıntısı şikayeti ile gittim. 6-7 ay oldu gittim. Testler yaptı, teşhis koydu. Verdiği ilaçlarla rahatım, sorunum çözüldü, bayılmıyorum ve artık çarpıntım olmuyor. Maç oynayan biriydim ama önermediği için maçı bıraktım. Yürüyüş önerdi, ben de yürüyorum. Can Bey'e tesadüfen gittim. Detaylı bilgilendirme ve açıklama yaptı. Can Bey hastalarıyla ilgilenen, şikayetlerini dinleyen, mütevazı ve samimi bir insan. Doktorum o hastanede olduğu sürece onun takibinde olmak isterim. Ben memnunum.

Doktorumuza referans aracılığıyla ulaştım. Ritim bozukluğu sebebiyle başvurdum. Doktorumuz ilgili, dinliyor ve en uygun yönlendirmeyi yapıyor. Ayrıca doktorumuza saate bakmaksızın dönüş yapıyor. Çevreme güvenle ve memnuniyetle tavsiye ederim.

Can Yoldaş Hocamız bizim kalp doktorumuz. İyi ki tanımışız, çok memnunum. Annemin kalp ritimlerinde bozukluk vardı, çarpıntı oluyordu, göğüs de ağrı oluyordu. Can hocamın verdiği ilaçlar çok iyi geldi, çok memnunuz. Hangi yönden olursa olsun insanı karşılaması bir başka güzel. Ben tanıdım tanıyalı hiç mutsuz tarafını hastaya karşı görmedim, doktorluk mesleğine puan verecek olursam 10 numara beş yıldız.

Can Bey çok çok iyi bir doktor, yıllardır gidiyorum. Kalp çarpıntısı vardı, birden oluyordu. Kaç hastane gezdim çareyi Can Bey buldu. Tedavimde aplasyon yaptılar. Şu an o günden beri iyiyim. Herkese tavsiye ederim.

C

Can Bey mükemmel bir doktor. Can Bey sayesinde annemin kalbinde %70 tıkanıklık tespit edildi. Rutin kontrollerine doktorumuz ile devam ediyoruz, çok memnunuz.

Can Yoldaş hocam benim tansiyon ve kalp büyümesi ve kalp ritim bozukluğu ,aort damarı genişlemesi tanısı olduğunu bildirdi. Hocam gerçekten insanlar ile iyi iletişim kuran değerli bir kardiyoloji uzmanı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kendisinden çok memnunum damar tıkanıklığı çıkmıştı daha önceden bazı doktorlar anlamadı kendisine 6 ay önce gittim ilgisinden dolayı baya memnun kaldım film çektirdi kendisi düzenli takibimi sağlıyor anjiyo gerek duymadı. Başarılarını temin ederim ona giden bir kaç kişi de memnun başka hastanede kendisine gidiyorlar.

Doktoruma internetten ve arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Kalp yetmezliğim vardı doğumdan sonra gerçekleşti.
Ben Can Yoldaş hocaya gittiğimde çok kötüydüm yürüyemiyordum nerdeyse nefes almak çok zordu benim için, birde benim yaşım 32 yani çok ilgilendi çok yardım etti benim birde bebeğim vardı bu hastalığımda yanımda çok güzel baktı ve anladı hastalığımı ilaçlarım beni çok iyi bir seviyeye getirdi. Şu an çok iyiyim.Beğendiğim özellikleri ciddi duruşu ve beni güçlendirmesi oldu. Herkese tavsiye ederim gözü kapalı düşünmeden gidin emin olun çok iyi bir sonuç alacaksınız.