Akupunktur Tedavisi

Normal randevu

Zin Akupunktur &Kelimeler Akademisi

9 Eylül Tıp Fakültesinden 1991 Yılı Şubat ayında mezun oldum. Mecburi hizmetimi Şırnak ili Silopi ilçesinde yaptım. Bu arada Silopi Haç Konaklama Mülteci Kampında iki yıl Sağlık Koordinatörlüğü görevinde çalıştım. Aynı kampta UNHCR’da tıbbi danışmanlık görevinde bir yıl kadar bulundum. Temmuz 2007 tarihinde Prof. Dr. Cemal Çevik’in öğrencisi olarak Gazi Tıp Fakültesinde Düzenlenen Akupunktur Eğitimimi tamamladım. Nisan 2009 tarihinde Erickson Coaching Internaional “Koçluğun Sanatı ve Bilimi Sertifika Programını” tamamladım.
Halen İstanbulda Akupunkturist ve Profesyonel Koç olarak hizmet vermekte ve yaşamaktayım.

Konum: Zin Akupunktur &Kelimeler Akademisi Diğer

Sevgili Can Hocam Adın gibi cansın. Aldığım eğütümler sayesinde hayata bakışım değişti. Her buluşmamızda her konuşmamızda beni kendime bir adım daha yaklaştırdın. Öğrettiklerin için yaşamıma kattığın değerler için sana varlığın için yaradana binlerce kez şükürler olsun. Kendini bulmak yaşama tanıklık etmek isteyen herkesin Eternity yaşam modelini deneyimlemesini dilerim. İnanın kendi mucizenizi görmek hayata bakışınızı değiştirecek.

Merhaba, huzursuz bacak sendromu ve alerjik rinit sorunumu akupuntur tedavisi ile beni sağlığıma kavuşturan doktor beye teşekkürler. Yıllardır iki hastalıkla boğuşuyordum. Kutu kutu ilaçın verdiği zarar bir yana hastalığım iyileşmiyordu. Huzursuz bacak sendromu ve alerjik rinitin tedavisi başka şekilde olmuyor, yıllarca denedim. Tekrar teşekkürler...