İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 2006 mezunu
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık Eğitimi 2007/2011
İstanbul Zeynep Kamil Tüp Bebek Ünitesi Tüp Bebek Eğitimi 2016
İŞ DENEYİMİ:
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi ,2011-2014
Bursa Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi 2014-2018
Özel İzmit Konak Hastanesi Kadın Hastalıkları , Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı 2018-halen
ni...r
Güleryüzlü, fedakar, mesleğini çok severek yapan bir doktor.Hamilelik sürecimin ve sezeryan sürecimin ağrısız çok rahat geçmesini sağlamıştır.Bizleri 8 kasım 2022 günü sağlıkla oğlumuz Hamza Egemene kavuşturmuştur çok teşekkür ediyorum kendisine tüm emekleri ve herşey içinNilay &Mücahit Beytimur
ye...t
Uzun süreli adet sancılarımın sonlanmasını sağlayan hastaya karşı son derece ilgili davranan doktor
na...n
Hamilelik sürecinde normal doğum konusundaki korkularımı aşmama yardımcı olarak, doğum zamanı gelip çattığında süreci çok iyi takip edip bebeğimi kucağıma veren işinin ehli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
se...n
Canan Hanım, gayet mütevazi ilgili ve anlayışlı bir doktor. Hamilelik sürecimde ve doğumda ilgisinden çok memnun kaldım. Çocuğum ve eşimle girdiğim her muayenede sadece beni değil, oğlumu da abi olma sürecine hazırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
mi...r
eşsiz bir insan
çok iyi bir doktor
biz hastalarına karşı çok ilgili
tşk ederiz
çalışmalarında başarılar dileriz
Canan Acar Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Acar Demir, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Canan Acar Demir adresi nerede?Canan Acar Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mahallesi Adnan Menderes bulvarı no 31-33 Pendik İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Acar Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Acar Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Acar Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Acar Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Acar Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Acar Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Canan Acar Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları