Çocuk Cerrahisi Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
ş....k
Merhaba
Oğlum makatı kapalı olarak doğdu.
Prof.Dr.Canan Ceran Özcan hocamızla 02.05.2023 tarihinde tanıştık. Oğlumun 3 aşamalı amelıyatını en hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleştirdi. Oğlumuz şu an gayet sağlıklı.Hocamız mükemmel bir doktordur. Mesleğini severek yapıyor. Şefkatli yüreği, insancıl yaklaşımı bize güven verdi. İyi ki böyle doktorlarımız var. Kıymetini bilelim. Hocamıza olan minnettarlığımızı anlatmaya inanın kelime bulamıyorum. Oğlumu böyle sağlıkla görmek dünyanın en güzel duygusu. Canım hocamız bizim gibi kaç aileye umut olmuştur. Hakkını ödemek mümkün değil. Ömür boyu ailesiyle sağlıklı, mutlu, huzurlu günler görsün inşallah.
ay...
Oğlumun bağırsak kısmında kist çıkmıştı henüz 8 aylıkken böylesine zor bir durum ile karşılaşınca çok zorlanıyor bu süreçte hekim arayışındayken Canan hoca ile Malatya'da yollarımız kesişti yıllar önce ve iyiki kesişmiş kendisinden Allah razı olsun sayesinde Oğlum sağlığına kavuştu ve hayatımıza çok daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devam edebildik.
Bu süreçteki yaklaşımı sıcak kanlılığı ve güler yüzü ile bir an bile korkularımıza tepki vermeden Anne şefkati gibi bize yaklaşan Canan hocamıza teşekkürü borç bilirim başarılarınızın devamını dilerim hocam herkese tavsiye ederim.
ü.....
Canan hoca; bebeğimizin Nek ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatımız başarılı geçti ve çok şükür bir problemimiz oluşmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve daha nice canlara şifa olmasını diliyoruz.
m....e
Canan Hanım'dan çok memnun kaldım, ilk kez bu kadar ilgili bir doktor gördüm. İlk kez bir doktor çocuğumun elini, ayağını öperek sevdi, ilgilendi. Oğlum hipospadias ameliyatı oldu, başarılı bir operasyon geçirdi. Hastanenin önerisi ile gitmiştim Canan Hanım'a, gördükten sonra da kararım değişmedi. Hastası ile birebir ilgileniyor ve takip ediyor, bundan çok memnun kaldım. Hemşire ya da görevliden değil birebir doktordan süreç hakkında bilgi almak çok güzeldi
b....ş
Çocuk doktorumuz tarafından kasık fıtığı tanısı koyuldu, aynı kurumda oldukları için Canan Hanım'a yönlendirdiler. Başarılı bir operasyon geçirdik. Şefkatli bir doktor olduğu için sorunsuz bir süreç geçirdik ve çok memnun kaldık. İhtiyaç duyan herkese öneririm kendisini.
Canan Ceran Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Ceran Özcan, Çocuk Cerrahisi. Size Canan Ceran Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Dikiş, Lokal Anestezi, MRI.
Canan Ceran Özcan adresi nerede?Canan Ceran Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli, D-100 Güney Yanyol, Cevizli Mevkii No:47 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Ceran Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Ceran Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Canan Ceran Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canan Ceran Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Canan Ceran Özcan hangi dilleri konuşuyor?Canan Ceran Özcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Canan Ceran Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Ceran Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Ceran Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Ceran Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Canan Ceran Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canan Ceran Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Canan Ceran Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları