MC Clinic
Tacettin Veli Mahallesi, Tacettin Veli Bulvarı, Üzüm Plaza, No:32 Kat:8, Melikgazi , Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı

Psikiyatri Randevusu

Aile Terapisi +27 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bağımlılık Danışmanlığı

Bağımlılık Terapisi

Psikiyatri Randevusu

Tacettin Veli Mahallesi, Tacettin Veli Bulvarı, Üzüm Plaza, No:32 Kat:8, Kayseri

MC Clinic

Uzm. Dr. Canan Gül Kılıç,Mc Clinic'de Kayseri de hizmet vermektedir.
Kayseri doğumlu olan Uzm. Dr. Canan Kılıç İlk, orta ve lise eğitimini yurdumuzun farkı illerinde tamamlamıştır. 1992 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş, ardından Eskişehir de mecburi hizmetini tamamlamıştır.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Psikiyatri ihtisasını tamamladıktan sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır.
Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır.
2014 yılından itibaren Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde yönetici hekim olarak çalışmış, Şizofreni ve Bipolar Affektif Bozukluk,Depresyon,Anksiyete Bozukluğu tanısı ile takip edilen bireylerin tedavisi ve topluma kazandırılması konusunda Kayseri’de bir ekip çalışmasına öncülük etmiştir. Çalışmaları ülke genelinde birçok ilde örnek alınmıştır. Bu çalışmaları nedeni ile 2015 yılında Sağlık Bakanlığınca Kayseri'de Yılın Doktoru seçilmiş ayrıca Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Metakognitif Terapi, Çift ve Cinsel Terapi gibi birçok konuda çalışmakta ve çalışmaları bulunmaktadır.

Konum: MC Clinic Psikiyatri Randevusu

Canan Hanim'a kendimi sebepsiz bir sekilde iyi hissedemedigim icin gitmistim. Kendisi cok guzel ilgilendi ve sayesinde toparladim. Kesinlikle öneririm

T
Konum: MC Clinic Randevu

Yaklaşık 8 yıldır OKB(temizlik takıntısı)ile mücadele eden biri olarak belirtmek isterimki Canan Hocam gerçekten işinin ehli bir doktor onunla iyiki yollarımız kesişmiş güler yüzü, bakışlarıyla mimikleriyle verdiği pozitif enerji, ümitsizliğe kapıldığım başaramam zannettiğim anlarda beni yeniden umutlandırıp sonucunda başardığımız bir çok şey için kendisine minnettarım okb ile mücadele edenler bilir çok dirençli, insanın yaşam kalitesini düşüren tedavi almaz isek her geçen gün etkisi artan bir uzman desteği olmadan yol katetmenin gercekten cok zor olduğu bir rahatsızlık ama Canan hocamla terapiye başladığınızda inanın her gecen gün yaşam kalitenizin arttığını iyileştiğinizi hem siz hemde çevreniz görüyor ve bu güne kadar neden beklemişim diyorsunuz.

Konum: MC Clinic Psikoterapi

Canan Hanım a beni yoran düşüncelerim ve anksiyetem nedeniyle gittim.Kendisini sıcacık, çok cana yakın vevgüler yüzlü buldum. Çözüm odaklı ve kararlı yaklaştı. Hemen EMDR planladı ve yaptı. İlk anda etkilemedi diye düşündüm ama sonrasında kendimi hafiflemis ve rahatlamış hissettim. Beni yoran düşüncelerime nasıl yaklasacagıimi ve bunlarla nasıl mücadele edeceğimi anladım ve öğrendim. İyi ki varsınız.

Konum: MC Clinic Psikiyatri Randevusu

Hocama depreyon tedavisi icin gitmiştim ilk etaptaki karşilaması güler yüzüyle seansımız çok iyi geçti İyiki yollarımız kesişti Allah razı olsun hocam yanınızda insanın kendini güvende hissettirdiğiniz için çünkü bizler gönül bağı kurarak tedavi olmak isteyen insanlarız bundan sonra sizinleyim

K
Konum: MC Clinic Bilişsel Davranışçı Terapi

Canan hanımla yaptığımız seanslar sonrasında olaylara bakış açım değişti ve daha bilinçli bir insan oldum . İlk defa psikoterapi gördüm ve inanılmaz olumlu etkisi oldu . Kendisiyle ilk randevumuzdan itibaren enerjimiz tuttu ve sadece hekim olarak değil insan olarak da kendisini çok sevdim. Psikiyatri biliminin insan hayatında bu kadar etkili bir bilim olduğunu bilmiyordum.Canan Hanım işinde gerçekten çok iyi tereddütsüz kendisini tercih edebilirsiniz .

Konum: MC Clinic Randevu

Psikiyatri'nin Morpheus' u kırmızı hapı seçmemi sağlayıp, bulunduğum noktadan çıkmamı, gerçekliğe farklı gözle bakmamı sağladığı için minnettarım.

Konum: MC Clinic Randevu

Panikataklardan ve anksiyeteden bunalmış ve her şeyden korkan bi halde bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittim. Samimi, güler yüzlü, insani ve vicdani değerleri yuksek, olaylara farkli açılardan bakmamı sağlayan harika bir doktor. Daha ilk seanstan bile terapisinin etkili olduğunu göreceksiniz.

Z
Konum: MC Clinic EMDR Terapi

Canan Hanıma hayatımda yarattığı olumlu değişiklikler ve süreçteki desteği için minnettarım.

Konum: MC Clinic Psikiyatri Randevusu

Canan hanıma insancıl yaklaşımı yol gösterici özelliği ve tüm samimiyetiyle bize destek olmasından dolayı çok teşekkür ederiz.kendisinden çok memnun kaldık Allah razı olsun

Konum: MC Clinic Randevu

Tecrübeli, samimi, insani ve vicdani değerleri yüksek bir hanım. Çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.