Psikiyatri Randevusu
Tacettin Veli Mahallesi, Tacettin Veli Bulvarı, Üzüm Plaza, No:32 Kat:8, Kayseri
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şizofreni Tedavisi
MC Clinic
Kayseri doğumlu olan Uzm. Dr. Canan Kılıç İlk, orta ve lise eğitimini yurdumuzun farkı illerinde tamamlamıştır. 1992 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş, ardından Eskişehir de mecburi hizmetini tamamlamıştır.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Psikiyatri ihtisasını tamamladıktan sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır.
Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır.
2014 yılından itibaren Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde yönetici hekim olarak çalışmış, Şizofreni ve Bipolar Affektif Bozukluk,Depresyon,Anksiyete Bozukluğu tanısı ile takip edilen bireylerin tedavisi ve topluma kazandırılması konusunda Kayseri’de bir ekip çalışmasına öncülük etmiştir. Çalışmaları ülke genelinde birçok ilde örnek alınmıştır. Bu çalışmaları nedeni ile 2015 yılında Sağlık Bakanlığınca Kayseri'de Yılın Doktoru seçilmiş ayrıca Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Metakognitif Terapi, Çift ve Cinsel Terapi gibi birçok konuda çalışmakta ve çalışmaları bulunmaktadır.
Canan Hanim'a kendimi sebepsiz bir sekilde iyi hissedemedigim icin gitmistim. Kendisi cok guzel ilgilendi ve sayesinde toparladim. Kesinlikle öneririm
t.....
Yaklaşık 8 yıldır OKB(temizlik takıntısı)ile mücadele eden biri olarak belirtmek isterimki Canan Hocam gerçekten işinin ehli bir doktor onunla iyiki yollarımız kesişmiş güler yüzü, bakışlarıyla mimikleriyle verdiği pozitif enerji, ümitsizliğe kapıldığım başaramam zannettiğim anlarda beni yeniden umutlandırıp sonucunda başardığımız bir çok şey için kendisine minnettarım okb ile mücadele edenler bilir çok dirençli, insanın yaşam kalitesini düşüren tedavi almaz isek her geçen gün etkisi artan bir uzman desteği olmadan yol katetmenin gercekten cok zor olduğu bir rahatsızlık ama Canan hocamla terapiye başladığınızda inanın her gecen gün yaşam kalitenizin arttığını iyileştiğinizi hem siz hemde çevreniz görüyor ve bu güne kadar neden beklemişim diyorsunuz.
n....
Canan Hanım a beni yoran düşüncelerim ve anksiyetem nedeniyle gittim.Kendisini sıcacık, çok cana yakın vevgüler yüzlü buldum. Çözüm odaklı ve kararlı yaklaştı. Hemen EMDR planladı ve yaptı. İlk anda etkilemedi diye düşündüm ama sonrasında kendimi hafiflemis ve rahatlamış hissettim. Beni yoran düşüncelerime nasıl yaklasacagıimi ve bunlarla nasıl mücadele edeceğimi anladım ve öğrendim. İyi ki varsınız.
a ...ü
Hocama depreyon tedavisi icin gitmiştim ilk etaptaki karşilaması güler yüzüyle seansımız çok iyi geçti İyiki yollarımız kesişti Allah razı olsun hocam yanınızda insanın kendini güvende hissettirdiğiniz için çünkü bizler gönül bağı kurarak tedavi olmak isteyen insanlarız bundan sonra sizinleyim
ka...n
Canan hanımla yaptığımız seanslar sonrasında olaylara bakış açım değişti ve daha bilinçli bir insan oldum . İlk defa psikoterapi gördüm ve inanılmaz olumlu etkisi oldu . Kendisiyle ilk randevumuzdan itibaren enerjimiz tuttu ve sadece hekim olarak değil insan olarak da kendisini çok sevdim. Psikiyatri biliminin insan hayatında bu kadar etkili bir bilim olduğunu bilmiyordum.Canan Hanım işinde gerçekten çok iyi tereddütsüz kendisini tercih edebilirsiniz .
a....y
Psikiyatri'nin Morpheus' u kırmızı hapı seçmemi sağlayıp, bulunduğum noktadan çıkmamı, gerçekliğe farklı gözle bakmamı sağladığı için minnettarım.
f.....
Panikataklardan ve anksiyeteden bunalmış ve her şeyden korkan bi halde bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittim. Samimi, güler yüzlü, insani ve vicdani değerleri yuksek, olaylara farkli açılardan bakmamı sağlayan harika bir doktor. Daha ilk seanstan bile terapisinin etkili olduğunu göreceksiniz.
zn....
Canan Hanıma hayatımda yarattığı olumlu değişiklikler ve süreçteki desteği için minnettarım.
a....b
Canan hanıma insancıl yaklaşımı yol gösterici özelliği ve tüm samimiyetiyle bize destek olmasından dolayı çok teşekkür ederiz.kendisinden çok memnun kaldık Allah razı olsun
Hasta
Tecrübeli, samimi, insani ve vicdani değerleri yüksek bir hanım. Çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Canan Gül Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Gül Kılıç, Psikiyatri. Size Canan Gül Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Metakognitif Terapi.
Canan Gül Kılıç adresi nerede?Canan Gül Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi, Tacettin Veli Bulvarı, Üzüm Plaza, No:32 Kat:8 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Gül Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Gül Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Canan Gül Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canan Gül Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Canan Gül Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Gül Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Canan Gül Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Canan Gül Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canan Gül Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Canan Gül Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler