ke...1
öncelikle kendisine sorduğum soruyu yanıtsız bırakarak rencide edici tavırla yaklaştı, sivilce problemi için gitmiştim fakat ilaç yazıp göndermesini değil tam olarak yıllardır bu problemin devam etmesinin sebebini öğrenmek istedim fakat bana sivilce problemimin neden kaynaklandığını söylemek ya da test yapıp araştırmak yerine sivilcenin nasıl oluştuğundan (yağ bezesi ile ilgili) bahsetti. Sivilcenin vücutta nasıl oluştuğunu internetten rahatça herkes öğrenebilir, yapılması gereken o kişide neden kaynaklandığını bulmak ve ona göre tedavi uygulamaktır, ama maalesef soru sormaktan bile çekindiren bir tavrı var doktorun bu yüzden kendisini alanında yeterli ve davranış yönünden de kibar bulmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gö...n
babamın sedef hastalığı için kendisine basvurduk yaraların buyuk oranda kapanmasını sağladı tesekkür ederiz
me...t
Canan Hanım 1994 yılında Merzifon'da görev yaparken tek uzman doktordu. Sırtımca çıkan yaralardan muzdarip bir şekilde muayene olmaya gittim. Sıcakkanlı bir şekilde karşıladı. Muayenesini yaptı. Yaraları inceledi. Eczanede özel bir ilaç yaptırmam gerektiğini söyleyerek reçeteyi teslim etti. Bir kap kullandıktan sonra ikinci kabıda kullanmamı söyledi .Yazdığı reçeteyi eczane hazırladı ve bir müddet kullandım. Netice mükemmel ötesi idi. İkinci kap bitmeye yakın hastalıktan eser kalmadı. Bunca yıl sonra çok şükür bir daha da olmadı. Bu siteyi görünce başka hastalara ışık tutar düşüncesi ile yazmak istedim. Doktor Hanım'a meslek yaşamındaki başarısına, başarılar katmasını silerim. Merzifondan Saygılar, selamlar.
ün...l
anlımda küçük iki leke vardı.ayrıca boyun kısmımdada et benler vardı Canan hanıma gittim beni güler yüzle sıcak ve güleryüzle karşıladı.bunların sorun olmadıgını tedavisini yapabilecegini gayet gzel anlattı çok memnun bir şekilde ayrıldım.Anlımdaki leke ve et benlerim bir 15 günde döküldü.kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
ke...l
Gercekten şimdiye kadar gittiğim en iyi doktor diyebilirim o kadar iyi karşılayıp konuşuyor ki bir an odadan hiç cıkmadan bütün dertlerinizi anlatmak istiyorsunuz kesinlikle tavsiye ediyorum.
Canan Şişman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Şişman, Dermatoloji.
Canan Şişman adresi nerede?Canan Şişman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Şişman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Şişman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Şişman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Şişman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Şişman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Şişman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Canan Şişman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar