le....
Amasya'ya geleli 4 ay oldu. Şanslıyız ki böyle bir aile hekimine bağlı olduk. Kendisi güleryüzlü, ilgili, daha önce hastaya yazdığı ilaçları dahi hatırlayan bir doktor. 2 çocuğum var, hastaneye dahi gitmeye gerek görmüyorum, çünkü oradaki çocuk doktorlarından daha fazla ilgileniyor ve tedavisi işe yarıyor.
em...n
Hastalarıyla bu kadar yakından ilgilenen, bu kadar içten ve samimi bir doktora rastlamamıştım Canan Hanım ı tanıyana kadar. Çocuklarım sürekli hastalanıyor ve sürekli doktora götürmek zorunda kalıyoruz, Canan Hanım dan başka bir doktora ihtyacımız kalmıyor sağolsun. Gerek muayenesiyle, gerek hastalarını doğru bir biçimde yönlendirmesiyle gerçekten iyi bir doktor.
he...i
hastalara yaklaşımı ve empati kurmasını çok beğendim insanların küçük bir tebessüme ihtiyaç duyduğu zamanlarda böyle güleryüzlü insanlarla karşılaşmak güzel
Canan Yazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canan Yazar, İç Hastalıkları.
Canan Yazar adresi nerede?Canan Yazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koza Mah.İpekköy Amasya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canan Yazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canan Yazar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canan Yazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canan Yazar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canan Yazar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canan Yazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Canan Yazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.