Psk. | Bilim Uzmanı Canan Yörük

Psikoloji

İzmir 1 adres

Mimar Sinan Mahallesi, 1408. Sokak, K:3 D:7 No:6, Konak, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Merhaba ben Uzman Psikolog Canan Yörük.

Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Sonrasında yüksek lisansımı İngiltere’de Reading Üniversitesinde Gelişim ve Psikopatoloji alanında “içten ve dıştan gelen motivasyon” konulu tez çalışmam ile tamamladım. 2016- 2021 yılları arasında İzmir’de Prof. Dr. Müge Tamar Çocuk ve Ergen Ruh ve Sinir Hastalıkları Psikiyatri muayenehanesinde uzman psikolog olarak çalıştım. 2021 yılında kızımı dünyaya getirdim ve bu süreçte kendi ofisimi açtım. Su anda Alsancak’ta danışanlarıma hizmet vermekteyim.

“Çocuk Değerlendirme Paketi”, “Korku Avcısı: Anksiyete Bozukluğu Olan Çocuklar için Bir Bilişsel Davranışçı Terapi Programı”, Prof. Dr. Hakan Türkçapar önderliğinde Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Bir seanslık spesifik fobi tedavisi (Reading Üniversitesi), Anksiyete Bozuklukları için Merhamet Terapisi (Oxford Üniversitesi), Sanat terapisi ve Marsha Linehan’ın online Diyalektik Davranışsal Terapi eğitimlerini aldım. Bunlara ek olarak; Weschler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği-4 (WISC4)”, Moxo Dikkat Testi, Nöropsikolojik testler, CAT, TAT ve CAS Testi uygulayıcısıyım.

Gelişim ve Psikopatoloji alanında uzmanlığım olması nedeni ile çocuk, ergen veya yetişkinlerin sorunlarına gelişimsel basamaklarını göz önünde bulundurarak yaklaşmaktayım. Ofisimde çocuk ve ergenlerle çalışmalarımı yürütmekteyim. Seanslarımda genellikle Bilişsel Davranışçı Terapi uygulamaktayım.

Sıklıkla çalıştığım konular; Kaygı, Sınav kaygısı, Öz güven sorunu, Sosyal Anksiyete, Panik Bozukluk, Depresyon, Fobiler, Öfke Kontrolü, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Yeme Bozuklukları, Stres yönetimi.

Sizlere gerekli psikolojik desteği verebilmek beni çok mutlu edecektir.

Sevgilerimle..

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. | Bilim Uzmanı Canan Yörük adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle