Özellikle Gülüş Estetiği özel ilgi alanım olup, bununla birlikte diğer birçok alanda tedavi seçeneğimiz mevcuttur.
*Gülüş Estetiği Türk Patent Enstitüsü tarafından onanmış bir markadır ve patenti tarafımıza aittir.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Canberk Cibo Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Canberk Cibo Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ab...
Doktora gidiş aracımız diş beyazlatma ve dolgu yapma ve diş beyazlaşma tedavisi çok çok iyi di dolgu ise sanki kendi dişim kadar çok iyidi çok başarılı ve çok iyi bir hoca
ay...n
Diş ağrısı sebebiyle gittim. Çok güler yüzlü ve işinde ilgili, başarılı bir doktor. Kanal tedavisi ve dolgu islemi yapıldı. Ağrısız bir işlemdi.
Kanal tedavisi ve diş beyazlatmak için gittim , ağrısız bir süreç geçirdim çok memnun kaldım diş hekimi korkusu fazla olan birisiyim sayesinde güle oynaya tedavimi bitirdik teşekkür ederim başarılar dilerim
de...
Sevgili Canberk Hocamiz la iyki tanıştık ve dişlerimi emanet ettim.eski dişler çıktı diş etlerim iyileşti 4 kanal tedavisi yapıldı bütün diş korkularım orda bitti diyebilirim . hocamızın güler yüzü yeteneği yaklaşımı emin olun korku vs bırakmıyor.sonuc ise mükemmel çok mutlu ayrıldım kesinlikle düşünmeden gidebilirsiniz.Canberk hocamız ve ekibi yeniden teşekkür ederim
h....e
Full ağız diş estetiği için gittim. Tüm süreçten ve sonuçtan çok çok memnunum. Sabrı be nezaketi için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bence Ankara’da en iyisi
şe...i
diş eti problemlerim için gitmiştim vee en güzel şekilde çözüldü kendilerine ilgilerinden ve işlerindeki başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorumm..
Ben annemi yönlendirdim ben İstanbul'da yaşıyorum annem için Ankara'da tedavi için çok araştırdık tavsiye üzerine gittik annemle efsane şekilde ilgilendi, ağırlamasıyla sıfır kaygıyla tedavi olabildi annem birçok farklı işlem yapıldı. Çok yardımcı oldu bize. İmplant, dolgu, kanal tedavileri yapıldı. Yaptığı işlemi başından sonuna kadar bana da anlattı annem gönül rahatlığıyla tedavisini oldu.
ze...p
Dis beyazlatmak icin gittim , hoca cok tatli ve gulec bir insan , tertemiz dislerle ciktim cok tesekkur ederim , calisanlari da bir o kadar ilgiliydi
mu...a
Çok temiz bir klinik ve Hoca çok enerjik güler yüzlü 2 diş çekimi yaptık aynı anda 3 İmplant yerleştirildi ne ağrım ne şişliği oldu, Canberk hocam eline sağlık teşekkür ederim
Kendisinden çok memnunum şu an Ankara'da gittiğim tek dişçi kendisi hoşgörülülüğü, hastalarla ilgisi, yaptığı işlemler kesinlikle başarılı bir sıkıntı yaşamıyorum. Önce dolgu yaptırdım bir apsem oldu apsemi kendisi tedavi etti daha sonra bir dişime kanal tedavisi yaptı. Her anlamda ilgililer kendisiyle ihtiyaç halinde whatsapp üzerinde iletişim kurabiliyorum. Bilgili bir doktor.
Canberk Cibo isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canberk Cibo, Diş Hekimi. Size Canberk Cibo tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Dolgu, Bonding.
Canberk Cibo adresi nerede?Canberk Cibo şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canberk Cibo isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canberk Cibo online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Canberk Cibo isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canberk Cibo, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Canberk Cibo hangi dilleri konuşuyor?Canberk Cibo ile İngilizce, Arnavutça, Bulgarca, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Canberk Cibo isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canberk Cibo bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canberk Cibo ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canberk Cibo hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Canberk Cibo hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canberk Cibo hangi sigortaları kabul ediyor?Canberk Cibo tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri