Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Hekimi Canberk Kaya Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Diş Hekimi Canberk Kaya Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
vi...
Dt.canberk kaya ile 1.5 yıl önce tesadüfen tanıştım. Bir sürü tatsız diş hekimi deneyiminden sonra umutsuzluğa kapılmıştım.Doya doya gülmek istiyordum sonra canberk beyle tedavime başladım.çok ilgili davrandı.tüm tedavim hakkında detaylı bilgilerden sonra birlikte gülüş tasarımına karar verdik. Şuan 20 adet e-max kaplamalarım ile doyasıya gülümsüyorum. Teşekkürler canberk bey iyi ki sizi tanımışım.işinde bu şekilde iyi ve tecrübeli bir hekimi tanımak beni çok mutlu etti.
Dişlerimin kötü görüntüsünden dolayı Canberk beye randevu almıştım.Kendisi bana lamine tedavisini önerdi. Şuan yeni dişlerinmden çok memnun.Keşke daha önce yaptırsaymışım
ça...
Dişlerimin görünüşünden hoşnut değildim ve canberk bey'e gittim. lamine uygulaması ile ağrı sızı olmadan çok estetik bir görüntüye kavuştum.bunun için doktor beye hem ilgisi hem de kazandırdığı güzel gülüş için çok teşekkür ederim.
Babamın tüm dişleri çekilmişti, Canberk beye bi tanıdıgımızın önerisiyle gittik. Komple implant yapıldı, normalde zor bir işlem fakat babam cok rahat gecirdi hiç ağrısı olmadı ve dişleri de cok güzel oldu. Kendi eski dişlerinden bile iyi oldugunu ve rahat kullandığını söylüyor. Canberk bey bize süreci cok güzel bir şekilde anlattı ve yaklasımından cok memnun kaldık. Klinik de cok temiz ve düzenli gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Burdan da Canberk beye tekrardan tesekkür etmek istiyorum, harika bir doktor.
se...
Öncelikle Doktor beye çok teşekkür ederim..
Daha önce farklı bir yerde yaptırmış olduğum kanal tedavisinde dolgum kırılmıştı. Dişten korktuğum içinde gitmek istemedim fakat artık çok ağrı yapmasından dolayı mecbur gitmek zorunda kaldım . Gerçekten eli hafif ve göstermiş olduğu nezaketinden dolayı teşekkür ederim.
Dişlerim simetrik olmadığı için inanılmaz rahatsızlık duyuyordum rahatça gülemiyordum. Diş hekiminden de çekindiğim için sürekli yaptırmayı erteliyordum. Bi arkadaşım Canberk bey i tavsiye etti. Zor da olsa gitmeye cesaret ettim. Canberk bey le tedavi hakkında oturup detaylı şekilde konuştuk. Ne istediğimi korkularımı kocaman gülmek istediğimi anlattım. Lamina diye bi tedavi yapılacağını söyledi .Sonunda karar verebildim ve 2 randevu sonrasında dişlerime ben bile inanamadım. Tamamen Hayalimdeki gibi oldu. Canberk bey e burdan bilgisi yeteneği saçma sorularıma bile gösterdiği sabrı :) için çok teşekkür ediyorum.
g....k
20lik dişlerimin çekimi çene yapimdan biraz zorlu ve riskli bir islemdi.canberk hocam acısız ve hatasiz harika bir iş çıkardı.Artik dişçiye gitmekten korkmuyorum.hersey için teşekkür ederim hocam.
i̇....
Öncelikle kliniğin teması çok rahatlatıcı üzerinizdeki tedirginliği almanıza yardımcı oluyor. Doktor bey de gayet açıklayıcı ve kendinden emin işin de iyi olduğunu belli ediyor. Kendisinde bir kanal ve bir implant tedavisi uygulaması yaptırdım. Sorunsuz şekilde gayet programlı halledildi. Tavsiye edilir.
Ben diş taşı temizliği için gitmiştim, baya eli hafif ve başarılıydı, çok ilgiliydi.Farklı tedaviler için de görüşüyoruz.Çok ilgili, diğer sorunlar ile alakalı da görüştük.Tavsiyeleriyle yapılacak olan işlemler de var. Kendi alanı dışında olduğu için başka bir uzmana da yönlendirdi, kendisi konularında baya ilgiliydi.Klinik ortamı da baya ferah ve güzeldi.
Kendisi çok sevdiğim bir doktordur.Tedavilerimi acısız şekilde tamamladı, güvenilir bir doktor. Hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Muhabbeti de çok hoş.Bir tane kanal tedavisi yapılmıştı ve diş taşı temizliği yapıldı. Kanal tedavimi de rahat kullanıyorum, işlemdeyken de acı çekmedim.Çok eğlenceli geçti.Benim dişçi korkum da vardı, o korkumu da yenmemi sağladı.
Canberk Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canberk Kaya, Diş Hekimi. Size Canberk Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Canberk Kaya adresi nerede?Canberk Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No:105 Feneryolu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canberk Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canberk Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Canberk Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Canberk Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Canberk Kaya hangi dilleri konuşuyor?Canberk Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Canberk Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canberk Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canberk Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canberk Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Canberk Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Canberk Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Canberk Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri