e....a
Öncelikle herkese merhabalar . Canberk beyle annemin diz rahatsızlığı sebebiyle tanışmıştık . Güler yüzlü , iletişimi güçlü , kendinden ve emeğinden emin bir doktorla karşılaştık . Şikayetimizi dinleyip ameliyat için gün vermişti . Ameliyat oldukça güzel ve başarılı geçti. Onun sayesinde annem artık rahatça , ağrısızca günlük yaşamına devam edebiliyor . Eline emeğine sağlık . Canberk beyi hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz
m ...t
Canberk Hocanın metini duyduğum için tatvan devlet hastanesinde poliklinigine gittim.Onun üzerine daha once bircok doktorun onerdigi ameliyati kendisine diz protezi ameliyatı olmak için gittim.Yoğun programına rağmen bana sıra verdi ve sag dizimden diz protezi ameliyatı oldum.Kendisinden ve yapmis oldugu ameliyattan cok memnunum.Ameliyat sonrasi dizimde hic sikinti gelismedi.Diz hareketlerimi kendisi yaptirdi ve ozenle takip etti.verdiği bilgiler nedeniyle yaşadığım durumlarda hiç paniğe kapılmadım.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Diger dizimi de ona ameliyat olmayi dusunuyorum
m ...t
Canberk beye muayene olduk.Daha önceden tanımamamıza rağmen kendinden emin duruşu ve verdiği bilgiler nedeniyle kendisine çok güvendim.Omuz ağrım için muayene oldum.Beni hastalığım ile ilgili güzel bilgilendirdi.Omzuma yaptığım enjeksiyondan sonra verdiği egzersiz programından çok fayda sağladım.Kendisine kontrole gitmeye devam edeceğim.
ö ...a
Canberk hocamda halluks valgus şikayeti nedeniyle ameliyat oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti ayağım resmen düzeldi artık rahat terlik giyebiliyorum.Çok iyi bir doktor hastalikla ilgili detayli bilgiler veriyor aklinizda soru isareti kalmiyor.Bu bolgede ismini cok duydugumuz icin guvenle ameliyat olduk.
u....z
Topuk dikeni şikayeti ile gittiğim canberk hocam aslında topuk dikeni değil haglund rahatsızlığımın olduğu teşhisi koydu.çünkü Ağrılarım topuğumun altında değil sırt kısmındaydı.ameliyat dışında çözümün olmadığını söyledi önce biraz korkup çekindim ama daha sonra hocamızın bana konuyu yeterince iyi anlatmasından sonra ameliyet olmaya karar verdim ve şuan çok çok iyiyim.diğer ayağımdada aynı sıkıntı var hiç tereddüt etmeden yine canberk hocama ameliyat olacağım
Canberk Mirza isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Canberk Mirza, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Canberk Mirza adresi nerede?Canberk Mirza şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çıldır Mahallesi 167. Sokak Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Canberk Mirza isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Canberk Mirza online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Canberk Mirza hangi dilleri konuşuyor?Canberk Mirza ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Canberk Mirza isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Canberk Mirza bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Canberk Mirza ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Canberk Mirza hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Canberk Mirza hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.