Tunalı Hilmi Caddesi No:92/12 Kat: 3, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ortodonti Randevusu

Randevu +25 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Diastema Tedavisi

Ortodonti Randevusu

Dr. Candan Okay Turkdonmez
1990 yilinda basladigi Gazi Universitesi Dis Hekimligi Fakultesinden 1995 yilinda mezun oldu.Ayni yil Gazi Universitesi Dis Hekimligi Fakultesi Ortodonti Anabilim dalinda arastirma gorevlisi olarak asistanliga basladi
2000 yilinda” Bilim Doktoru ünvanı aldı.
2002 yilinda Ortodontik tedavi klinigi Orto-Dent ‘i kurdu. 2008 yilinda 75. Yil Agiz ve Dis sagligi Merkezinden istifa ederek ayrildi. Halen kurucusu ve ortagi oldugu Orto- Dent Agiz ve Dis Sagligi polikliniginde gorev yapmaktadir.

45 yaşına kadar ertelediğim ortodonti (tel) tedavime Candan Hoca'mın verdiği güven sayesinde başladım. Tedavi sürecini sabırla ve tüm gerçeğiyle aktarması kafamdaki soru işaretlerini sildi. Çok kısa sürede dişlerim inci gibi dizildiler. Şimdiden eski fotoğraflarıma bakıp ne güzel oldu diyorum. Bunca yıl niye yapmamışım demeyeceğim çünkü Candan Hocam olmasaydı yine yapamazdım. Keşke daha önce tanısaydım dediğim değerli hocam. İyi ki iyi ki kesişti yollarımız.

Konum: Orto-Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Candan hocamla ilk olarak kızım Ecem’in ortodonti tedavisi ile tanıştık. Kendisi hastalarıyla çok ilgili bu konuda uzman bir diş hekimi. Kızımın tedavisi sorunsuz ve mükemmel bitti şuan inci gibi dişlere sahip oğlum Burak’ta ortodonti tedavisi için yine Candan hocama gitti onunda mükemmel bir şekilde tedavisi halen sürüyor 23 Kasım da kontrolümüz var. Kendisi tedaviyi nasıl sürdüreceğini şartları olduğunu onlara uyarsan tedavinin en iyi ve kısa sürede biteceğini Bu sürecin hem biz hem de kendi için zaman ve çaba gerektirdiğini bunun içinde yapmamız gerekenleri ne kadar özenli ve zamanında yaparsak tedavimizin kısa sürede biteceğini bizlere çok güzel anlattı. Hastalarına çok özen ve sevgi dolu yaklaşan iyiki yollarımız kesişmiş diyebileceğim mükemmel bir diş hekimi.Ortodonti tedavisi olmak durumunda kalan herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği işinde uzman Candan hocamla yolları kesişen herkes çok memnun ve mutlu olacaktır. Kendisi gibi kliniği ve klinik personelleri de mükemmel

Ö
Konum: Orto-Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Candan Hocamıza, her iki kızımın da ortodonti tedavisi için gittim. Büyük kızımın tedavisi tamamlanmış olmasına rağmen, yaşı itibariyle halen gelişimi devam ettiği için hocamız kontrole çağırmaya devam ederek gerekli müdahalelerde bulunuyor. Küçük kızımın ise tedavisi devam ediyor, çok kısa bir sürede dişlerinde gözle görülür bir düzelme kaydettik. Candan hocamız, işini titizlikle yapan, dakik, deneyimli, yıllardır iyi bir ekiple çalışan ailemizin biricik diş doktorudur. Ortodonti dışında kalan konularla ilgili de diş muayenelerini titizlikle kontrol ve takip eder. Muayene ortamı her zaman düzenli ve pırıl pırıldır. İyi ki bizim diş doktorumuz olmuş, kendisine sonsuz güveniyorum

Çocukluğumdan beri dişlerimde eğrilikler vardı. Temizlik açısından sorun yaşıyordum, bir de estetik açıdan dişlerim güzel değildi. Daha önceden yirmili yaşlarımda bir diş hekimine sorduğumda bu yaştan sonra düzelmez dediği için yıllarca ortodonti tedavisi düşünmedim. Ardından yirmilik dişlerimi çektirmeye gittiğimde dişlerimdeki eğriliklerin düzelebileceğini, yeni tedavi yollarının bulunduğunu söylediler. Ancak o dönemde hekimlerin anlattıkları oldukça korkutucu geldi. Öncelikle çenem kırılacak, ardından dişlerin bir bölümü çekilecek... Bunları duyunca korku ile o teklifi düşünemedim. Ardından birkaç yakınımız ve arkadaşımız ortodonti uzmanı Candan OKAY TÜRKDÖNMEZ'i tavsiye ettiler. Hemen randevu aldım, gittim ve durumu anlattım. Candan Hanım ilk muayene sonrasında nasıl bir tedavi uygulayacağını bana anlattı ve Candan Hanım'a güvenebileceğimi hissettim. Böylelikle tedavi sürecine başladık. Çok güzel ve rahat bir süreç oldu. Candan Hanım ile sürekli iletişim halindeydik. Zaman zaman zorlandığım yerlerde bana motivasyon açısından destek oldu. Ayrıca kliniğin temizliği ve çalışanların da ilgisini ve nezaketini demeden geçemem. Sonuçta tedavi tamamlandı. Hem dişlerim düzeldi hem de çene yapım değişti. Candan Hanım'ı ve kliniğini insan odaklı hizmet, deneyim, temizlik ve güven gibi değerlerle anlatabilirim.

Konum: Orto-Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Candan Hocamla 2016 yılında 6. sınıfa giderken tanıştım. Şimdi üniversiteye gidiyorum dişlerim hala inci gibi. Hâlâ kontrollere çağırır ve ilgilenir. Candan Hocam dalında uzman işini titizlikle yapan bir hekim. Diş teli tedavim boyunca gerek kendisi gerek de personeli benimle çok iyi ilgilendi. Muayenehanesi de her zaman çok temiz, düzenli ve ferahtı. Güvenle tercih edebilirsiniz.

Konum: Orto-Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Candan Hocamıza; 2002'de ortodonti tedavisi oldum.Dişlerim1-1,5 yıl gibi kısa sürede harika oldu,ve hala daçok düzgünler.O süreçte Kastamonu'dan ayda bir Ankara'ya geliyorduk.Yıllar sonra,2024'te,bu sefer benzer bir diş şekil bozukluğu olan13 yaşındaki oğlum için bizi işinin ehli bir ortodontist arayışına sürükledi. ve acaba benim doktorum yerinde midir sorusunun karşılığında,20 yıl sonra aynı yerinde kendisine ulaştık ve birkaç ay önce oğlumun tel tedavisine başladık.Kendisi,herzamanki gibi işinde çok titiz ve ince işçilik vardır.Oğluma önerdiği damon ultima tedavisiyle ilgili Türkçe yayım,yorum bulamadım,bu konuda ancak İngilizce makalelerden araştırma yaparak bilgi edinebildim ve gerçekten doktorumuzun birkez daha tecrübesi yanında tüm yeni uygulamaları takip edip o alanlarda eğitim almaya ve alanında öncü olmaya devam ettiğine hayranlıkla şahit oldum.Bu alanda tecrübeli ve yenilikçi bir diş hekimi olarak kendisini tercih ettim.Özverili çalışmaları benim için çok kıymetli...