Liseyi Ankara Fen Lisesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ardından İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikiyatri ihtisasını tamamladı. Siirt Devlet Hastanesi’ndeki mecburi hizmet görevinin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) Kliniği’nde bağımlılık terapisi ve tedavisinde uzman psikiyatrist olarak çalıştı.

Özellikle Panik Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Öfke Kontrolü, Depresyon, Duygusal Yeme Bağımlılığı, Sigara Bağımlılığı, Alkol ve Madde Bağımlılığı, Çiftler Arası İlişki Sorunları, Çatışma Çözümü, Obsesif Kompulsif Bozukluk alanlarında çalışmaktadır. Tüm tanıların ötesinde insanı anlamaya ve onu bu yaşam yolculuğunda desteklemeye çalışmaktadır.

Psikoterapi görüşmelerinde Duygu ve İhtiyaç Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Tıbbi Hipnoz, Bilişsel Hipnoterapi, Mindfulness, Focusing ve Empatik Healing yaklaşımlarını kullanmaktadır. 2000 yılından beri Meditasyonla ve 2011 yılından bu yana "Şiddetsiz İletişim - Non-Violent Communication" yaklaşımıyla özel olarak ilgilenmektedir.

Halen ofisinde bireysel seansların yanı sıra grup çalışmaları ve eğitimlerini sürdürmekte çeşitli alanlarda eğitim/seminer programına davetli konuşmacı olarak katkı sunmaktadır.

Candaş Kılıç Muayenehanesi
Akbatı AVM, Akkoza Çiğdem Blokları, I Blok. Kat:6 D:46 Bahçeşehir, Başakşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Nakit

Bağımlılık Tedavisi +23 daha fazla

Boşanma Danışmanlığı

Bütüncül Psikoterapi

Röportaj

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Psikiyatrik İlaç Tedavisi

Kendisiyle Haziran ayindan bu yana DEHB ve ansiyete üzerinde çalışıyoruz. Meslegine son derece saygılı, son derece dakik ve profesyonel biri kendisi. İmkanım olsa kendisiyle daha sık konuşmak isterim o kadar iyi geliyor kendisinin yaklaşımı bana. Danisani olduğum ilk günden yapmış olduğu teşhis ve tedavi uygulamasıyla hayat kalitemin ciddi anlamda arttığını soylebilirim. İyi ki kendisiyle tanışmışım.

Uzm. Dr. Candaş Kılıç

Çok teşekkürler, iyi geliyor olmak en büyük mutluluğumuz

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Psikoterapi

Candaş bey ile uzun süredir çalışıyoruz, bana çok şey kattığını düşünüyorum, her sohbet sonu ayrı memnun kalıyorum. İyi ki varsınız

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Randevu

Yıllar önce huzursuz bacak sendromu ve uykusuzluk problemleri hakkında sorunlarımı çözmem için çok faydalı olmuştu. Şimdi ise, stres kaynaklı sorunlarım için tekrar terapi almaya başladım. Son derece güvendiğim özenli ve profesyonel bir doktor bulabildiğim için çok şanslıyım

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Randevu

Terapi seanslarımız hala yol gösteriyor, iyiki varsınız hocam. Hayatıma dokundunuz, hayatımı daha iyi bir hale getirmeme yardım ettiniz, yolumu aydınlattınız. Sizi hiçbir zaman unutmayacağım ve herzaman sevgiyle anacağım.

Uzm. Dr. Candaş Kılıç

Çok teşekkür ediyorum, bunları duymak en büyük mutluluk

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Diğer

Bir insana ne kadar iyi gelebilecekse o kadar iyi bir doktor. Çok yoğun anksiyete dönemlerinde bana o kadar iyi geldi ki. İnsan anksiyete hastasiyken doktor konusunda bile kaygılı oluyor. Ama Candaş bey size kendinizi o kadar güzel hissettiriyor ki şu zamana kadar anskiyete için birçok doktor ile görüştüm ama kimse Candaş bey kadar iyi gelmemisti

Uzm. Dr. Candaş Kılıç

Çok teşekkür ediyorum güzel değerlendirmeleriniz için.

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Randevu

İletişim randevuyu hatırlatma randevuya uyum kişisel gelişimi takip etme süreci Candaş beyin harika Ne konuşacağımki duygularla gidip seansın bittiğinin ve sonraki bendeki değişimi tecrübe etmek benim için mutluluk verici.

Uzm. Dr. Candaş Kılıç

Sizlerde değişim olduğunu duymak benim için önemli tatmin. Güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Randevu

16 yaşındaki oğlumun ergenlik sürecindeki zorlukları ebeveynleri olarak bizleri çok zorladı. Yaşamış olduğu ruhsal çöküntü, içe kapanma ve hayata karşı umutsuzluğun verdiği farklı düşünceler bizleri endişe içine sokması ve çıkış yolu için daha önce destek aldığımız diğer psikiyatri ve psikologlara başvurduğumuzda maalesef olumlu sonuçlar alamadık. Referans ile gidip tanıştığım Candaş Bey ise yorumları, yönlendirmeleri ve tedavi yöntemleri ile hepimizi çok mutlu etti ve olumlu sonuçlar almaya başladık. Tedavisini yürüttüğü hastasının psikolojisini planladığı gibi bizleride her defasında dinleyip bilgilendiren bir hekim. Kısacası hem hastasının hemde hasta yakınının psikolojisini yönetebilen değerli biri. Başka klinikler yerine kesinlikle Candaş Bey ile herkesin bir gün yollarının kesişmesi ümidiyle. Teşekkürler Uzm. Dr. Candaş KILIÇ

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Yetişkin Terapisi

Kendisi ile gittiğim psikolog tavsiyesi ile tanıştım. 2 yıldır da online olarak görüşürüm onunla alakalı bir desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüğümde. Danışanlarına oldukça güleryüzlü, ilgili ve alçakgönüllü olduğunu düşünüyorum çünkü bize karşı öyleydi. Kesinlikle çok rahat hissettirmeyi başarır. Nötr bir düzlemde gidebilmeyi başarırız birlikte. Uyguladığımız doğru tedavi sonrası - yani ona bağlıyorum- bakış açımız n yönünü değiştirebildim, terfi aldım, karar alabilme yetim gelişti. Candaş hoca nokta atışı bir tedavi uyguladı benim için. Neye ihtiyacınız olduğunu ama gerçekten neye ihtiyaç olduğunu anlamak onun işi :))

Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Aile Terapisi

İlk seansta sorunu bulması.Teknik deneyerek yaklaşması sorunu dikkatli dinlemesi bütün ayrıntıları not tutması bana çok profesyonel geldi.

Z
Konum: Candaş Kılıç Muayenehanesi Psikoterapi

Oğlum dış dünyaya kendini kapatmıştı ve aile içi iletişim sorunu yaşıyorduk. Uzun araştırmalar sonucu Candaş Kılıç hocadan terapi almaya başladık. Candaş Bey doktordan öte oğluma abi arkadaş oldu,çok fazla yol katettik. Candaş hocamı şiddetle tavsiye ediyorum , iyi ki varsınız iyi ki yollumuz sizinle kesişmiş.