Can Hoca ile annemize kanser teşhisi koyulduğunda tanıştık. Süreci bu kadar rahat atlatmamızdaki en büyük etken oldu kendisi. İlgisi alakası ve bize sağladığı destek için kendisine minnettarız. İşini hakkıyla yapan Can Hoca ile tanışmak bizim için büyük bir şanstı.
es....
Can hoca için Ispartadan geldik. Anneme rahim kanseri teşhisi konmuştu, Can hocayı tavsiye üzerine bulduk. İnanılmaz ilgili, güler yüzlü ve profesyonel. Annemin kilosu dolayısıyla çok zor geçmesini beklediğimiz ameliyat ve iyileşme süreci tahmin ettiğimizden çok daha hızlıydı. Hastalık ne kadar kötü olsa da doktorumuzun yaklaşımı o kadar rahatlatıcıydı ki korku ve stresimizi alıp götürdü. Minnettarız…
e....
Sağ yumurtalığımda bulunan kitle için gitmiştim. Durumum bekar hasta olduğum için biraz riskliydi. Ameliyatımı yaptı. Ameliyattan çıktıktan sonra durumumu anlattı. Ve başarılı bir ameliyattı. Böyle doktorlarımızın hep var olması dileğiyle.
a....ç
Etlik Zübeyde hanım hastanesine rutin kontrol İçin gitmiştim . Bir kitle tespit edildi . Can hocayla yolunuz o zmn kesişti . İyiki de öyle olmuş . Gördüğüm en Güler yüzlü en merhametli doktorlardan birisiniz hocam.. sayenizde başarılı bir ameliyat süreci geçirdim . Herşey için teşekkür ediyorum.
ce...m
Izmirde Katip Çelebi Üniversitesinde muayene olmuştum ve uzun bu sure takibimizi yaptı. Son derece isinin ehli ilgili mesleğinin hakkını veren bir doktor. Başarılarının devamını dileriz.
be...i
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde Op. Dr Çetin Aydın kontrolünde doğumumu Can bey gerçekleştirdi kızım 5 yaşında şuan 29 haftalık haftalık hamileyim keşke oğlumun doktoru da Can bey olsa ama malesef hastanemizde değil şuan Kızıma onun Can adından dolayı Cansu adını verdik
a....2
Can bey sezeryanımı yaptı saolasunçok yardımcı oldu..memnun kalınca arkadaşımda götürdüm Onuda kapalı tüplerin i bağladı akşama taburcu etti..elineZe sağlık
me...t
Herşey için Allah sizden razı olsun doktor bey. Hastalik donemimde benimle sürekli ilgilendiginiz tesekkur ederim.
na...7
Kanamamdan dolayı Can beyle acilde karşılaştım Rahmi'mde ur olduğunu söyledi..şaolsun gecenin o saatinde Güler yüzlü bir doktor bulduğuma çok sevindim ...bana kapalı ameliyat yaptı ertesi gün taburcu etti 1hafta kadar sonra olağan hayatıma geri döndüm sanki ben ameliyat olmadım..yaşına göre saygılı bilgili becerekli bir doktor ...teşekkür ederim hocam herşey için....
mi...r
akıllı merhametli saygılı efendi insan gibi insan beyefendi bilgili alçakgönüllü allah onu yetiştiren anadan razı olsun
Candost Hanedan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Candost Hanedan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Candost Hanedan adresi nerede?Candost Hanedan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Candost Hanedan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Candost Hanedan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Candost Hanedan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Candost Hanedan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Candost Hanedan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Candost Hanedan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Candost Hanedan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları