Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Koroner By-Pass Ameliyatı
Periferal Vasküler Bypass
Variköz Ven Skleroterapisi
at...n
Hem insana yaklaşımı hem etik değerlere bağlılığı üst düzeyde. Sevgili Caner Hoca, 2013 tarihinde annemizin 9 saat süren Aort Anevrizma ameliyatını Cerrahpaşa Hastanesinde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrasında çok destek oldu. Çok iyi bir hekim olmasının yanı sıra çok iyi bir insan. Teşekkürler Hocam.
k....o
Haziran ayında 16 saattir kalp krizi geçiren ananemi ambulansla medikar hastahanesine sevk ettik. Önce ananemin durumunu stabilize ettiler, hayati riskini azalttılar. Birkaç gün kalbini dinlendirdikten sonra bypass ameliyatına aldılar. Ameliyata girmeden önce 3 damar denilmişti, ama Caner bey asıl tıkanıklığın ameliyatta belli olacağını söyleyerek bizi uyarmıştı. 3 damar 5 oldu. Ananemin durumu çok kritikmiş anlayacağınız. Kalbe giden 3 ana damar %80-90 civarı tıkalı, onları besleyen damarlardan biri ise %100. neyse ki caner bey bir ameliyatta ananemi ayağa kaldırdı. umarım kimsenin sevdiğinin başına gelmez. allah razı olsun caner bey. ayağınıza taş gelmesin.
ke....
Dedem için Kastamonu' dan by pass için geldik. Daha sonra kapaklarda da kaçırma olduğu anlaşıldı. Elleri öpülesi hocamız Caner Hoca, hem mesleği ile hemde ahlaki, dürüstlüğü gibi insanı değerleri ile örnek alınası bir adam. Kemal dedemi 5 saatten daha uzun bir süre ile ameliyata aldılar. Allaha şükürler olsun ki Önce Rabbimin sonra Caner Hocamiz sayesinde çok güzel bir ameliyat oldu. Çıktıktan sonra bize teselli verdi yorgun hâliyle. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. Allah bin kere razı olsun.
fe...ş
ben hasan sarıtaşın ogluyum caner hocamız mükemmel bir doktor onu ve ekibine cok teşekkür ederim bizleri kapıda karşılaşması hastaları ziyaret etmesi bizleri yönlerdirmesi cok memmun bıraktı allah daima yardımcısı olsun daima başarılar onun yanında olsun
se....
Çok mütevazi ve inanılmaz tecrübeli bir doktor kendisinden allah binlerce kez razı olsun bacağımda ana atardamarım balon yaptı ve behçetim vardı belkide en sıkıntılı hastasıydım aylarca benim için uğraştılar ekibiyle çok başarılı bir ameliyatla beni hayata döndürdü hayatımda ölünceye kadar unutmayacağım bir insan kendisi
ta...0
Caner hoca iyi bir hekim olmasının yanında çok iyi bir insan benim kalbimde kemoterapilerden kaynaklı trombüs oluşmuştu temizleyip yama yaparak sağlığıma kavuşturdu babamıda by-pass ameliyat-ı yaptı Şükürler oda iyi gönül rahatlığı ile inanıp hareket edebilirsiniz insan olarak çocuklarınıza örnek gösterebileceğiniz bir insan
ba...9
Dedemi iyileştirip eskisinden daha iyi hale getiren ve fazlasıyla ilgi alaka gösteren güzel kalpli insan Sayın Doç. Dr.Caner ARSLAN ve ekibine sonsuz teşekkürler.
bj...o
Sayın CANER ARSLAN Hastanız Tevfik Sevinç icin vermiş oldugunuz Emek ve Basaran dolayı cık tesekkür ederım Babamıza saglıgını bızlere de babamızı kavusturdugunuz ıcın cok tesekkur ederim
evimize mutluluk getırdınız Allah her daim yardımcınız olsun
ni...0
Giresun Şebinkarahisar dan istanbula sağlığına kavuşmak için gelen babam TEVFİK SEVİNÇ için verdiği emek, insanlik saygı ve başarısindan dolayı sayın doktor CANER ARSLAN A SEVİNÇ AILESI OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BASARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUZ
o....d
Caner hoca, hasta psikolojisini bilen, işini titiz yapan gerçekten içinizi rahatlatan çok kıymetli bir kalp cerrahı....
Caner Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Arslan, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Caner Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Variköz Ven Skleroterapisi, Koroner By-Pass Ameliyatı, Aort Kapak Replasmanı, Endovasküler Cerrahi, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Atriyal Septal Defekt Onarımı, EVAR (Endovasküler Tedavi).
Caner Arslan adresi nerede?Caner Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Caner Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caner Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Caner Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.