Doç. Dr.
Çocuk İmmünolojisi,
Çocuk Alerjisi
Altındağ 1 adres
be...6
İki yildir cocugumun tedavisini ustlenen doktorumuza tesekkuru bir borc bilirim sikilmadan gidiyoruz artik hastaneye ilgisindende bilgisindende cok memnunuz hastanenin en iyi en tatli dilli doktoru ...
al...m
Dıger Doktorlardan ,samimiyetiyle,bilgisiyle,Yardımseverliğiyle Ayrılan ; Ozendiğim ,Onun gibi Bır Doktor Olmak İstediğim Doktor taneciği Uzm.Dr.Caner Aytekin. Onun sayesinde Artık içim cok rahat,diger arkadaşlarımdan fazla degil dahada az hasta oluyorum,Gelişme Buyumede Hicbir sıkıntım yok Allah Ondan RAzı Olsun.
nu...t
CANER BEYLE OĞLUM HASTALĞI NEDENİYLE BAŞVURUP ONU TANIMA ŞANSI BULDUM CANER BEY İÇİN SÖYLENECEK TEK ŞEY İNSANA VERDİĞİ GÜVEN VE HASTALARINA GÖSTERDİĞİ İLGİ CANER BEYE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUP BÖYLE DOKTORLARIMIZIN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUM İYKİ VARSINIZ CANER BEY
ra...n
caner bey 5 aydır bebeğimizin tedavisini yapmaktadır.gerçekten sanki özel hastanede çalışıyormuş gibi hastalarına bilgi vermekte ve tedavisini yapmaktadır.hastaları ile empati kurabilen doktorlardandır.7 ay boyunca 4. farklı hastane de teşhis konulamayan bebeğimin hastalığı bulunmuş ve tedavisine başlamıştır.tedavi ile birlikte çocuğumda düzelmeye başlamıştır.çok teşekkür ediyorum.keşke bütün doktorlar onun gibi olabilse.
ra...n
Caner Aytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Aytekin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Alerjisi.
Caner Aytekin adresi nerede?Caner Aytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Babür Cad. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Aytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Aytekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Aytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Aytekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Aytekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Aytekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Caner Aytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Erzurum Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Edirne Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (9)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla