Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
ka...n
Cengiz Hoca Malatyada ki en iyi ortopedi doktoru
Geçen hafta ayagimdan ameliyat olmusdum Daha 1 hafta olmadi rahat rahat yuruyebiliyorum Allah Razı Olsun hocam
pı...r
dr.caner cengiz turan mükemmel bir dr.tedavisinden ailece çok memnunuz
na...k
Caner hoca kesinlikle çook iyi bir doktor,bana bir çok doktor iyileşemezsin demişti ama Caner hocam umutla moralle iyileşmemde vesile oldu şimdi çok iyiyim. Allah Caner hocamdan razı olsun
şa...ğ
elimden ameliyat oldum mükemmel iyi geçti.ellerine sağlık malatyada dalında üzerine kimse kesinlikle yoktur.caner beyi anlatmaya türkçede kelime yoktur.başarılarının devamını dilerim.allah böyle iyi doktorlara sağlıklı uzub ömür versin.
he...i
bence malatyadaki en iyi ortopedi uzmanı her yönüyle mükemmel
Caner Cengiz Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Cengiz Turan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Caner Cengiz Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Caner Cengiz Turan adresi nerede?Caner Cengiz Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Cengiz Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Cengiz Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Cengiz Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Cengiz Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Cengiz Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Cengiz Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Caner Cengiz Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caner Cengiz Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Caner Cengiz Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.