Eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra alanında uzmanlaşarak , Ankara Mita Psikolojik Danışmanlık Merkezi'ni kurmuştur ve bu kurumda hizmet vermeye devam etmektedir.
Kirazlıdere Mahallesi, Meşe Sokak, Köse Apt. Kat:1 No:1, Amasya Merkez , Amasya
Kurumsal Danışmanlık
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
m....ü
Kardeş kıskançlığı için oğluma Mita Psikoloji,Caner beyden oyun terapisi için randevu aldım.süreç çok güzel ilerliyor değişimin farkındayım.Çocuğumla iletişimi çok iyi.Hala devam ediyoruz çok memnunum..
s....
Bilgisi ve yaklaşımı çok güzeldi. Sorunlarıma çözüm oldu. Herşey için çok teşekkür ediyorum kendisine.
f.....
Oğlumun odaklanma ve sınav kaygısı nedeniyle Caner beyden yardım alıyoruz.Oğlumla iletişimi çok iyi.Şimdiden olumlu değişimlerini gözlemleyebiliyorum.Kendisine katkıları için çook teşekkür ederim
l....e
Görüşmeden çok memnun kaldık,Caner beye sonsuz teşekkürler.Deneyimleriyle bize çok yardımcı oldu.Tekrar görüşmek istediğimiz danışman.
a....ç
Kendi açımdan çok olumsuz ruh haliyle randevu aldım.Umarım süreç yorumu yazarken ki motivasyonumla devam eder.Caner beyle tanışmak güzel bir deneyim oldu.Bana belirttiği gibi Çözüm odaklı seanslarımız memnuniyetimle devam ediyor.
cl...c
Kaygı bozukluğu için seans gerçekleştirdik çok güzel ilerliyor minimum seviyeye doğru ilerliyorum.Çok teşekkürler.
b....y
depresyondaydım caner bey ile seanlarımız sonrası toparladım aile ilişkilerimi normal seviyelere çektim kendisine teşekkür ederim
Caner Bey'den gayet memnun kaldım. Kendimi iletişim anlamında gayet iyi hissettim. 4-5 seans görüşme sağladım ve farklı şehirlerde olduğumuz için devam etmiyoruz. Seanslarımızdan sonra daha rahatlamış hissettim ve kaygılarım azaldı.
Caner Bey'le sorunlarım olduğu için görüşme sağladım. Kendisinden çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum. 3-4 seans görüşme sağladım ve şu anda farklı şehirlerde olduğumuz için seanslarımıza devam etmiyorum. Seanslarımız benim açımdan iyi ve rahatlatıcı oldu. Bana iyi geldi. Caner Bey genç, çok da iyi ve taze bir psikolog.
Caner Bey'den aldığım seanslardan memnun kaldım. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının ilgilenmeleri, her şeyleri gayet iyiydi. Caner Bey'e tavsiye üzerine görüşme sağladım. 2-3 seans görüşme sağladık, farklı şehirde olduğum için devam edemiyorum. Seanslarımızdan sonra ister istemez ruh hali değişimim oldu, biraz da kendimce düzeltmeye çalıştım.
Caner Kamsız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Kamsız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Caner Kamsız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Caner Kamsız adresi nerede?Caner Kamsız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kirazlıdere Mahallesi, Meşe Sokak, Köse Apt. Kat:1 No:1 Amasya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Kamsız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Kamsız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Caner Kamsız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caner Kamsız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Caner Kamsız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Kamsız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Kamsız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Kamsız hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Caner Kamsız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Caner Kamsız hangi sigortaları kabul ediyor?Caner Kamsız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.