Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ö
öz...n
Telefon numarası doğrulandı
şubat 2012 tarihinde kızım özlem erdoğan saygı değer uzm dr caner keser beye hastalık dolayısıyla muayeneye gitti doktorumuz bir çırpıda teşhisi koydu ve bizi diyarbakıra dicle ünüversitesi gastroloji polikiliniyine sevk etti ve hastamızın hastaneye yatış sürecinde bizi defalarca telefonla arayarak yapmamız gerekenler hakkında bilgilendirdi ve yönlerdi bize her zaman yardımcı oldu (ki daha önce tanışmadığımız halde) saygıdeyer caner beye burdan sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum .
Ö
öz...n
Telefon numarası doğrulandı
çok dürüst bilgili insana değer veren nadir bulunan işini seven saygı değer baş tacı doktorumuz.
Caner Keser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Keser, İç Hastalıkları.
Caner Keser adresi nerede?Caner Keser adresini belirtmedi. Caner Keser yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Caner Keser adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Keser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Keser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Keser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Keser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Keser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Keser hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Caner Keser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.