Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
so...l
Ben 1.62 boyunda 83 kg idim
İradem çok zayıf ve yemek yemeyi çok seven biriyim Caner bey sayesinde gün içinde yemek konusunda ne yapmam gerektiğini öğrendim
Yaptığımız diyetin diyetten çok sağlıklı bir beslenme şekli olduğunun bilincini aşıladı
Bunu beraber birebir yaptığımız sporla desteklediğimizde kısa sürede çok harika işler başardık Vücudum istediğim şekle çok kısa bir sürede girdi ve bu Caner bey sayesinde oldu
Teşekkür ederim
Bana kendimi yeniden sevdirdiniz
a....k
Sporcu beslenmesi üzerine başvurdum. 2. ayı doldurduk 3.5 kg kas aldım ve 6 kg yağ attım. Görüntüde harika bir değişim oldu çok çok memnunum. Gayet ilgili ve üstünüze düşüyor. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz bilinçli ve cana yakın bir arkadaş.
dh...
Göbek bölgemde ki yağlanmadan rahatsız olduğum için başvurdum. Ön görüşme için gittiğimde samimiyeti ve kendinden emin konuşmasıyla beni ikna etti. Gayet bilgili ve işini çok severek yapan bir genç arkadaşımız. Şimdiye kadar çok güzel ilerledik belden tam 8 cm inceldim ve emin adımlarla devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim. Ayrıca söylemeden geçmiyeyim kendine çok iyi bakmış ve fiziği gayet formda bu nedenle kendisini gördüğünüzde size çok güven veriyor.
c....g
Yağ oranımı azaltma amacıyla gittim.Kısa sürede hiç aç kalmadan çok iyi bir sonuç aldım.Genç başarılı alanına hakim baya bilgi birikimi olan iletişimi kuvettli danışanlarına baya ilgili bir diyetisyen arkadaşlarıma söylüyorum ve herkese öneriyorum
Güler yüzü, diksiyonu, danışanına olan ilgisi mükemmel, herkese tavsiye ediyorum mutlaka uğrayın. kilo almak için başvurdum ve cok güzel bir şekilde ilerliyoruz
d....ş
Çok ilgili, ortalama 7 aydır geliyorum. Vermiş olduğu diyetler, sıkı takibi ve ayrıca trx ile istedğim sıkılaşma ve karın kaslarına sahip oldum cok teşekkürler
Caner Kurnaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Kurnaz, Diyetisyen. Size Caner Kurnaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Zayıflama Programı.
Caner Kurnaz adresi nerede?Caner Kurnaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akdeniz Mahallesi Turunçlu Caddesi No:1/1 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Kurnaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Kurnaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Caner Kurnaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caner Kurnaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Caner Kurnaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Kurnaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Kurnaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Kurnaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Caner Kurnaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.