z....a
Herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Ben biraz paniğim diş çekimi benim için çok zor bir olay. Dişimi çektikten sonra hemşiresine beni kontrol etmesini söyledi koridorda dinlenirken hemşiresi ikide bir beni kontrol etti iyimiyim diye. Keşke protez de yapsaydı rahatlıkla giderdim.
Şimdiye kadar tanıdığım en iyi diş hekimi. İşini layığıyla yaptığı belirgin ve tecrübesini zaten ağzınız açık izliyorsunuz:) Detaylı ve anlaşılır bilgilendirmeler yapıp, diş taşlarımla ilgili ciddi sorunumu çözüp, diş sağlığımı geri kazandırdığı için sonsuz teşekkürler.
şa...a
tanıdığım en iyi diş hekimi işini çok iyi yapıyor mükemmel bir insan,işini tam anlamıyla çok doğru ve severek yaptığı her halinden belli .hastaşlarıyla çok ilgili başından her soruya tekrar tekrar cevaplıyor başından savmıyor hastalarını gözünüz kapalı otura bilirsiniz koltuğuna başılararınızın devamını diliyorum gülen yüzünüzün hep gülmesi diliğiyle çok teşekkür ederim..
uf...l
ilginiz ve desteginiz icin tesekkür ederim.dualarimiz sizinle
Caner Uzuner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Uzuner, Diş Hekimi.
Caner Uzuner adresi nerede?Caner Uzuner adresini belirtmedi. Caner Uzuner yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Caner Uzuner adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Uzuner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Caner Uzuner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Caner Uzuner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Uzuner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Caner Uzuner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Caner Uzuner hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Caner Uzuner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.