Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Yakamoz Psikolojik Destek ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Tematik Algı Testi (TAT)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yakamoz Psikolojik Destek ve Danışmanlık Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Yakamoz Psikolojik Destek ve Danışmanlık Merkezi
Aldığım eğitimleri desteklemesi amacıyla İletişim Becerileri, Bedel Dili, Hitabet, Diksiyon gibi eğitimlere ve seminerlere katıldım.
2018 yılında Manisaya döndüm ve Yakamoz Psikolojik Destek ve Danışmanlık Merkezi'nde danışan görmeye başladım. Aynı zamanda özel bir anaokulunda Gelişim Takibi ve Anne-Baba Psikoeğitimleri yapmaktayım. Aynı zamanda 5-7 yaş ( İlkokul başlangıç dönemi ) çocukların Özgüven oluşumu, İletişim becerilerinin gelişimi, Grup çalışmasına yatkınlık, Kendini ifade edebilme becerisinin gelişmesi ve zihinsel kapasiteyi artırmak için Yaratıcı Drama Grupları açıyorum. Belirli günlerde özel bir kurumda Davranış Psikolojisi eğitimi vermekteyim. Çocuk, Ergen ve Yetişkin danışanlarla çalışabilmek için katıldığım eğitimler:
- EMDR 1. Düzey
- EMDR 2. Düzey
- Bilişsel Davranışçı Terapi
- Psikodinamik Psikoterapi ( Eğitim süreci devam etmekte )
- Pozitif Psikoterapi
- Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
- Oyun Terapisi
- Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
- WİSC-R Çocuklar İçin Zeka Testi
- Çocuk Resimlerinin Psikopedagojik Yorumu
- Motivasyonel Terapi
- Bilişsel Davranışçı Yaklaşım İle Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları
- Yaratıcı Drama Liderliği Eğitimi (320 saat)
- Travma, Kriz ve Yas Terapisi
- TAT ( Tematik Algı Testi )
- CAT ( Çocuklar İçin Algı Testi )
- FAT ( Aile Tutumları Testi )
- Çocuk ve Ergen Değerlendirme Testleri : Metropolitan Okul Olgunluğu Testi - Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE) - D2 Dikkat Testi - Frankfurter Dikkat Testi - Beier Cümle Tamamlama Testi - Louisa Duss Psikanalitik Hikâyeler Testi - Catell 2-A Zeka Testi - Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi - Benton Görsel Bellek Testi - Goodenough Harris Adam Çizme Testi - Frostig Görsel Algı Testi - Bir İnsan Çiz Testi - Bir Aile Çiz Testi - Gessel Gelişim Figürleri Testi - Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi
Caner Bey ile yaklaşık 3 aylık bir yolculuğumuz oldu. Kendisi harika bir psikolog çok da iyi bir insan. Benim büyük bir karanlığın içinden çıkmama yardım etti, kendimi anlamami, kendimi bulmami. Tekrar yolumuz kesisecek inanıyorum. Aslında özetle iyi ki Caner Yılmaz
d.....
Caner hocamla uzun zamandır terapi surecindeyim. Kendimi çıkmazda hissettigim zamanlarda nefes alabilmeme destek olduğu için yalnız olmadığımı hissettirdiği için memnunum.
m ...
Caner hoca ile ilk tanıştığımızda kendisinin beni ne denli içten dinlediğini farkettim. Kendisi ile tanıştıktan sonra hayatımda birçok eksiğin tamamlanmasını ve istediğim kişiliğin öne çıkmasını sağladı. Kesinlikle işini çok severek yapan birisi sizi dinleyip gerçekten nasıl yardım edebilirim düşüncesi ile görüşlerini devam ettiren ve her dokunduğu hayatın güzelleşmesini kendisine amaç edinmiş bir kişilik ve beni en çok da çeken bu oldu. Size değer veren sizi önemseyen bir kişilik Caner hoca yardıma ihtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yaklaşık bir buçuk senedir devam ettiğimiz terapi sürecinde kendimi tanımama ve keşfetmeme, travmalarımdan arınmama büyük desteği oldu. Terapi sürecine başladığımızdan bu yana hayatımda köklü değişiklikler yaşadım. Kaybettiğim özgüvenimi kazandım. En önemlisi kendimi sevmeyi öğrendim.
m....k
Uzun süredir Caner hocamdan destek alıyorum.cok kotu bı donemdeykem tanistim kendisiyle.hayatima okdar güzel dokunuşları var ki ben kendimi yeniden onunla buldum.benim en iyi öğretmenim diyebilirim kendisi için.
re....
Uzun süredir kendisinden destek alıyorum. Her noktada hayatıma dokundu. Emdr ile travmalarımı ortadan kaldırdık.herkese tavsiye ederim.
nu....
Kaygılarım ve depresif duygularım yüzünden hayatım mahvolmuştu. Bu surede Caner hocama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İlk seanstan itibaren bana yaklaşımı, mesleki bilgisi ve profesyonel duruşu bana ben bunu aşarım duygusunu ilk seanstan aşıladı bile. Şuan son kontrol seanslarımızı yapıyoruz ve muhtemelen 1 hafta sonra sürecimiz tamamlayacağız. Bitmesini hiç istemediğim bir süreç ama sizinle bu deneyimimi paylaşmak istedim. Gonul rahatlığı ile gidebilirsiniz. Ruh sağlığı o kadar önemli bir alan ki ben faydalandım herkesle paylaşmak istedim. Seanslarım yeni bitiyor ve kendisinin uyguladığı terapi ekolunde eğitimler verdiğini öğrendim.guvenim daha da arttı tavsiye etmek için. Kendisine çok teşekkür ederim.
a....g
Öncelikle Caner beye çok teşekkür ederim.Kendime guvenmeme ve hayatima emin adımlarla ilerlememi sağladığı için.Hayatimda kötü giden bir dönem geçirdim ve psikolog desteğine ihtiyaç duydum internet üzerinden araştırmalarım sonucunda Caner beye ulaştım iyiki ulasmisim diyorum.iyiki benim ve ailemin hayatına dokundu.Kendisinenekadar teşekkür etsem azdır.Gorevindeki performansi danışmanlarına olan anlayışı,olumlu çözüm odaklı pozitif açıklayıcı ve mütevazi yaklaşımı için minnettarım.
Daha önce bir çok psikolog ve psikiyatri uzmanı görmüş biri olarak tereddüt ederek başladığım Caner bey ile seanslara devam etmekteyim. Çift terapisi olarak başladık bendeki travmalar için EMDR yöntemi ile bireysel terapilere devam ediyoruz. Zor kişiliğim ve ağır travmalarım da farkındalık yaratarak, hayatıma olumlu etkilerini hissettiğim terapileri için kendisine teşekkür ederim. Bir çok takıntımdan kurtuldum. Beyefendi kişiliğe sahip, anlayışlı, sabırlı ve işini layıkıyla yapıyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
k....a
Yaklaşık 1 yıldır eşimle olan sıkıntılardan dolayı Caner Beyile seanslarımız vardi...Ikimizin de hayatına muhteşem dokunuşları ile sorunlarımız daha azaldı olsa bile ikimizde daha rahat aşabiliyoruz ...Bundan sonrası için de daha güzel olacağını düşünüyorum...
Caner Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Caner Yılmaz, Psikoloji. Size Caner Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Caner Yılmaz adresi nerede?Caner Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Laleli Mahallesi, 5201. Sk. No:8 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Caner Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Caner Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Caner Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Caner Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Caner Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Caner Yılmaz ile Almanca, İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Caner Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Caner Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Caner Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Caner Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.