Cinsel Terapi
Gottman Çift Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi - Doç. Dr. Itır Tarı Cömert
Gottman Çift terapisi eğitimi - Uzm. Psk. Filiz Kaya Ataklı - Psk. Dr. Özge Altan Aytun
Filial Ebeveyn ve Çocuk ilişkisi eğitimlerini almış bulunmaktayım.
Şuanda gönüllü psikolog olarak Gaziantep Z Kuşağı projesinde çalışmaktayım. Ve yine gönüllü olarak pandemi sürecinde bir grup terapisi çalışmasını yapmaktayım. Akabinde çocuk, yetişkin ve çiftler ile psikoterapi çalışmaları yapmaktayım.
a....k
Cansel hanım etkili ve benim sorunlarıma yönelik yaklaşımı ile beni etkiledi.Şuan daha farklı bir yaşam içindeyim iyiki böyle bir yola başvurmuşum dakik olması en çok dikkatimi çeken diğer konu teşekküru kendisine borç bilirim.
d....
Benim kendim ve ailevi olarak psikolojik sorunlarım vardı.İki tane çocuğum da var.Biraz sorunlarım vardı. Bu yüzden gittim.6 seans gittim ve çok memnun kaldım,çok iyi ilgilendi. İlgilenmesi, motive etmesi,konuşması çok iyiydi. Ben çok memnun kaldım.Hem ailevi hem çocuklarla ilgili sorunlar hem de psikolojik anlamda olan sorunlarımı yendim.Son seanslarımı online olarak devam ettirdik. Bütün sorunlarım karşısında akışkan şekilde konuşarak beni rahatlatması güzeldi.O kadar güzel konuşuyordu ki ağlayarak üzgün şekilde titreyerek girdiğim terapilerden o kadar sakin ve mutlu çıkıyordum.Ben 6-7 seans gitmeyi düşünüyordum ama kendisinden memnun kalınca devam ettim.Hala da sıkıldığım zamanlarda arıyorum ve kendisi yine tatlı diliyle mutlu ediyor beni.
z.....
Aile ve okul hayatımdaki sıkıntılarımda bana yardımcı oldu.Okulda durumum kötüydü. İnsanların bana karşı davranışları hakkında konuştuk.Farklı bakış açılarıyla herkesin kendi doğrusu olabileceği hakkında yardımcı oldu.Bakış açımı değiştirmemi sağladı.Kendisinin söylediklerini dinlediğimde doğru sonuçlara ulaştığım, insanların aslında yaptığı şeylere takılmamaya başladım.Biraz daha doğru yolu gösterdi.Kendisi samimiydi. Benim daha önce de benzer girişimim olmuştu.Orada kendimi çok rahatsız hissetmiştim. Utanmıştım, hiç konuşamamıştım.Cansel Hanım ile öyle birşey olmadı.Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti.Kendisiyle görüşünce daha iyi hissettim. Utangaçlığım üzerine konuştuk.Sadece psikolojik olarak değil başarı da sağladı.Desteği benim için yeterli oldu ama ben yine de kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.Güleryüzlü ve samimiydi.Baştan savmadı ve bunu bana hissettirdi.En çok da bu beni rahat hissettiriyordu.Ben de arkadaşlarımı yönlendirdim kendisine
z.....
Biz online olarak görüşme sağladık,gayet verimliydi.Ben anksiyete olduğumu düşünüyordum, onun üzerine konuşmaya başladık. Zaman zaman ataklar geçiriyordum.Şimdi çok daha iyi hissediyorum.Ataklarım da azaldı. Hiçbir ilaç kullanmadım,sohbet havasında geçti.Daha önce başka deneyimlerim de olmuştu ama hiç bu kadar kendimi sakin hissetmemiştim. Çok soğukkanlı, ani tepkiler almadım. Daha rahat konuşuyordum. Tavsiye ederim kendisini, ben de kendisiyle tekrar devam etmeyi düşünüyorum.
Cansel Hanım ile online olarak görüşme sağladık.Yurtdışından geldiğim zamanlarda ben o dönemlerde psikolojik sıkıntılar yaşıyordum.Bana çok faydası oldu.Görüşmelerimiz güzel geçti. Ailemle daha iyi geçinmeye başladım. Biraz onların düşüncelerinden bakmaya başladım. Başkalarının bakış açısı ile bakmaya başladım.Alışma süreci çok iyi geçti.3 seansta bana baya katkısı oldu. Şu anda çok iyiyim.Ben birşeyler anlatırken beni çok kesmedi.Beni daha net şekilde dinledi ve nasıl düşünmem, ne yapmam gerektiği hakkında güzel yorumlarda bulundu.Pandemiden sonra tekrar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
Cansel Çatak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansel Çatak, Psikoloji. Size Cansel Çatak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Gottman Çift Terapisi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Cansel Çatak adresi nerede?Cansel Çatak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi 180 Nolu Cadde Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansel Çatak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansel Çatak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansel Çatak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansel Çatak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansel Çatak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansel Çatak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansel Çatak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansel Çatak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Cansel Çatak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar