2013 Nisan ayından itibaren Bursa'da bulunan kendi kliniğimde sadece ortodonti alanında her yaşta hasta grubunun ortodontik tedavilerini yapıyorum.
Evliyim ve bir oğlum var.
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler +13 daha fazla
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Nilüfer Carrfour karşısı Konak Mahallesi Lefkoşe Caddesi Ofis+İş Merkezi No:10 Kat:5 D:30, Bursa
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Diastema Kapama
Diş Teli Tedavisi
Diş X-Ray
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Cansel Göçtürk Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Cansel Göçtürk Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Cansel Göçtürk Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...k
Çok büyük peoblemler ile başlayan ortodontik tedavim çok iyi şekilde sonuçlandı. Kemik kaybım ve diş eti çekilmem olmasına rağmen çoğu ortodontistin tel tedavisi uygulamam dediği dişlerime Cansel hanım hayır demedi sonuca da harika oldu. Sallanan ön dişlerim şuan eskiden on kat daha sağlam. Herşeyden önce eskiye göre çok daha sağlıklı dişlerim olduğu için aşırı mutluyum. Asla hakkı ödenmez, muhteşem bir doktor. Gönül rahatlığıyla kendisine gidebilirsiniz. Burdan da onu çok sevdiğimi belirtebilirim Bütün süreç için ellerine, yüreğine sağlık. Sevgiler...
ö....n
Oğlum Erkut Ata için 5 yıl boyunca Bursa da ortodonti diş hekimi aradım, araştırdım, inceledim ve gerçekten Cansel hanımı tercih etmem çok isabetli oldu her konuda yardımcı ve oğlumun tedavisinin bitmesine uzun süre olmasına rağmen ki; oğlum düzenli olarak gitmiyor! şimdiden çok büyük değişim var çene yapısı ve dişlerinde...
Tedavi bitince daha ne kadar mükemmel olabilir merak ediyorum. Gerçekten uzmanlığının hakkını veren çok anlayışlı, sevecen ve en önemlisi sürekli gülen yüzü anlatılamaz.ne denebilir ki Cansel Hanım gibi hekimlerin daha da fazla olmasını diliyorum.
4 gün önce diş teli tedavim bitti, tellerim çıktı. Süreç mükemmeldi. Her gittiğimde inanılmaz ilgiliydi. Asistanları da dahil buna. Tedavi öncesi ve sonrası fotoğraflarıma bakınca dişlerimin şu an mükemmel seviyeye geldiğini gördüm. Ortodonti için tek geçilecek bi isim Bursa'da. İyi ki Cansel Hanım'a gelmiş ve tedavime onunla başlamışım. Her şey için kendisine teşekkür ederim...
fü...n
Cansel Hanım'a başvurmadan önce gittiğim başka bir doktor üst damağımda köpek dişlerim eksik olduğundan ancak iki implant diş ekleterek tedavimi yapabileceğini söylemişti. Cansel Hanım implanta gerek duymadan tedavimi tamamladı. Şu anda dişlerime bakan hiç kimse böyle bir eksikliği farkedemiyor. Bunun dışında tedaviyle dişlerimdeki dizilim bozukluğu dışında alt çenemdeki dışarı çıkıklığı da düzeltti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ortodonti tedavisi için Cansel Hanım Bursadaki en doğru isim tavsiye ediyorum.
se....
Cansel Hanımla tedaviye başladığımda ne kadar doğru bir doktor seçimi yaptığımı farkettim. Tedaviye başlamadan önce bir kaç Ortodontist ile iletişime geçtim. Fakat içime sinen olmamıştı. Kapanış bozukluğu olan bir hastaydım. Tedavim başarılı bir şekilde bitti. Cansel Hanım ve ekibi pozitif, cana yakın ve güler yüzlüler. Sabırla beni yönlendirdiler ve tedavimi en iyi şekilde sonlandırdılar. Birlikte geçen zaman içinde benimle en güzel şekilde ilgilenip, gülüşümü güzel kıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Ortodontik tedavi gerekiyorsa hiç düşünmeden Cansel Hanım ve ekibi ile irtibata geçin ve kafanızda bir soru işareti olmadan tedaviniz tamamlansın.
Semra Yavuz
ha...n
bekletilmedim ve en iyi fiyatı aldım ...7 aydır her kontrolüm aynı kalitede oldu teşekkürler doktorum...
se....
Cansel Hanım ortodontik tedavimi yaptı. kendisinden çok çok memnunum. bursada 3 ortodonti uzmanına daha gitmiştim. 4 tane diş çekileceği söylendi. Cansel hanım tedavimi çekimsiz olarak yaptı. süre olarak da 14 ayda bitti tedavim. çok başarılı, kliniği de çok hijyenik. kesinlikle tavsiye ederim. çok sıcak, pozitif bir doktor.
uğ...z
mükemmel bir insan öncelikle, mükemmelliği işine yansımış diyebilirim. Doktor seçimim cansel hanım olduğu için çok memnunum. Tereddütsüz tavsiye ediyorum.
hü...a
Cansel hanım kızımla oldukça ilgilendi.İletişimi çok iyiydi.Kliniği de genel anlamda güzeldi.Tedavisine başlamadan önce birkaç ortodontistle de görüştük fakat Cansel hanımda karar kıldık.
Cansel Göçtürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansel Göçtürk, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Cansel Göçtürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş X-Ray, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, X-Ray, Invisalign Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Cansel Göçtürk adresi nerede?Cansel Göçtürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Carrfour karşısı Konak Mahallesi Lefkoşe Caddesi Ofis+İş Merkezi No:10 Kat:5 D:30 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansel Göçtürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansel Göçtürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansel Göçtürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansel Göçtürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cansel Göçtürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansel Göçtürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansel Göçtürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansel Göçtürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Cansel Göçtürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansel Göçtürk hangi sigortaları kabul ediyor?Cansel Göçtürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.