Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Opia Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Fobilerden Kurtulmak
Hipnoterapi
Hipnoz
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
e....ü
Cansın hanımla geçen sene tanıştık. Özellikle kendi başıma kaldığımda kendimle de güzel vakit geçirebilmesi kendisine borçluyum. Tatlı dili, güler yüzü, empatik olması çok güzel birde randevu görüş zamanı biraz daha artırılırsa çok daha iyi olur çünkü benim anlatmam ile görüşme randevumuz eş zamanlı oluyor kendisinin önerilerine geçtiğimiz zaman vaktimiz doluyor kendisinin görüşlerini daha iyi dinleyebilmek adına bu durumda ayarlarsanız çok memnun olurum. Kesinlikle tavsiye ederim
s....ü
İlk seanstan itibaren çok güzel bir uyum yakaladık. Farkındalık sağlama noktasında bana çok faydası oldu Cansın Hanımın. Kendimi daha iyi hissetmek için uzun seneler devam etmeyi düşünüyorum.
ak...g
Cansın Hanım, anlayışı, konuşmaları ve empati yeteneği sayesinde ne kadar değerli olduğumu hissetmeme yardımcı oldu. Kafamdaki depresif düşüncelerin ilk seanstan itibaren azalmasını ve kendimi dışa karşı daha etkili bir birey olarak görmem onun bence ne kadar başarılı olduğunun kanıtıdır. Teşekkür ederim Cansın Hanım.
g....g
Cansın Hanımla kendimi iyi hissetmediğim bir zamanda konuşmama rağmen kendisi benim hayatımda birçok şeyi değiştirmemi sağladı.Cansın Hanımın enerjisi,ilgisi,bilgisiyle bu zorlu sürecimi daha kolay atlatmama yardımcı oldu.Cansın Hanıma o kadar çok güveniyorum ki onun benimle ilgili yorumları,yönlendirmesi benim için çok değerli.Kendimi en dipte hissettiğim zamanlarda yol göstermeleriyle hayatıma daha da iyi bir şekilde tutundum.Ne kadar teşekkür etsem azdır.Benim için yaptıklarına her gün minnet duyuyorum.Teşekkür ederim Cansın Hanım benim hayatımı,günlerimi daha iyi yaşamamı sağladığınız ve ilginiz için.
Cansın Hanım’ın empati odaklı yaklaşımı sayesinde kendimi ifade etmekten hiç kaçınmadım. Süreç boyunca ilgisi, yaklaşımı ve bilgisi sayesinde ise büyük bir hevesle devam ettim. Kazandırmış olduğu farkındalıklar için kendisine çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız Cansın Hanım.
a....ö
Dikkat eksikliği konusunda sorunlarım vardı işlerime odaklanamıyordum Cansın hocamla seanslara başladıktan sonra bu sorun ortadan kalktı.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Hasta
Cansın Hanım’ın işini ne kadar severek yaptığını görmeniz için bir kez görüşme gerçekleştirmeniz yeterli. Kibarlığı ve naifliği bir yana işini en profesyonel şekilde yapıyor. Bunu ilk seansta farkettim ve bana yaklaşımı sayesinde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Her seansımız sonrasında enerjim ve motivasyonum cok daha yuksek bir sekilde hayatima devam ediyorum. Iyi ki bu surece Cansın Hanim ile baslamisim, kendisi bu sektorun en iyisi desem abartmis olmam.
Cansın hanıma psikiyatristimin önerisi ile başladım.
Sosyal kaygı, ve beraberinde gelen depresif duygularım üzerine çalışmalar yaptık halen de yapmaktayız. günlerce evden dışarı çıkmak istemeyen ben cansın hanımın iş birliği ve bilgisi sayesinde bir birey olarak kendim için aktiviteler yapıyorum ve bu durum bana çok iyi geliyor.Seanslarda ki empatik yaklaşımı, işbirliği, danışanlarına verdiği değeri güleryüzü ile çok güzel hissettiriyor. Teşekkürler.
z.....
Cansın hocamla geçirdiğimiz seanslar ve onun duyguladigi bilişsel Davranışçı Terapi ile çok güzel yol aldık, çok memnun kaldım başta çok depresif ve takintiliydim ama şu an hayata bambaşka bakıyorum çok teşekkür ederim cansın hocama
c.....
Cansın Hocamın yorumlarını okuyarak kendisine başvurdum.Önerildiği gibi çok sıcakkanlı güler yüzlü insana pozitiflik veren birisi.Zor sıkıntılı günlerden geçiyordum sıkıntılarımla baş edemeyince bu desteği almaya karar verdim. Kendimi artık daha iyi hissediyorum.Sıkıntıları olan herkese tavsiye ediyorum
Cansın Ekiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansın Ekiz, Psikoloji. Size Cansın Ekiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak.
Cansın Ekiz adresi nerede?Cansın Ekiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansın Ekiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansın Ekiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansın Ekiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansın Ekiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansın Ekiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansın Ekiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansın Ekiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansın Ekiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Cansın Ekiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansın Ekiz hangi sigortaları kabul ediyor?Cansın Ekiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar