Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çocuk Gelişim Testi
Sarı Psikolojik Danışma Merkezi
Çocuğum 5 yaşında ve hale bizimle uyuyordu. Cansu Hanıma başvurduk. Artık kendi odasında uyuyabiliyor. Çok teşekkür ederiz Cansu Hanım :)
ş....k
özel ilişkilerimde problemler yaşıyordum ve sonu ayrılık ile sonlanıyordu. Bu son ilişkimde de tartışma kaynağı ve şiddeti aynı. Cansu Hocama başvurdum ve o kısır döngüde çıkmaya başlıyorum. Seanslara hala devam ediyorum ve iyi gidiyor. Teşekkürler hocam :)
k.....
9 yaşında kızım özellikle kendi evimizde yanında biri olmadan başka bir odaya geçemiyor. Bir şeyler gördüğünü ve korktuğunu söylüyordu. Cansu hocamızla 4. seansımız ve kızım artık korkularını aşmaya başladı. Teşekkür ederiz.
5 yaşında kızım var. Kızımla ilgili yaşadığımız problem öfkesi. Nasıl davranacağımız noktasında artık tıkandık eşimle birlikte hocamdan destek aldık. Şimdi artık bizde öfkemizi nasıl kontrol edeceğimizi biliyoruz ve kızımıza da yardımcı olabiliyoruz. Teşekkürler hocam.
f.....
İki oğlum var. Biri 8, diğeri 2 yaşında. Büyük oğlum kardeşi dünyaya geldikten sonra davranışlarında gerileme oldu. Bebek gibi davranmaya başladı. Cansu Hanımdan Destek aldık şuan oldukça memnunuz. Teşekkür ederiz Cansu Hanım :)
m....k
Eşimle ayrı yaşamaya başladık ve çocuğumuzun bu süreçten etkilende. tuvalet eğitimini tamamlamıştık yeniden problemler oluştu ve bu durum karşısında zorlandım. Cansu hocamdan destek almaya başladık. Çocuğumuzla hem bağlarımız kuvvetlendi hem de tuvalet alışkanlığı düzene girmeye başladı. Teşekkürler hocam :)
f....
Cansu hocama çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımın arasında kardeş kıskançlığı vardı. Bu durum bizi çok yıpratıyordu artık son noktaya gelmiştik. En son Cansu hocama başvurduk. Kendisi ilgisi ve bilgisi ile kısa sürede bu kardeş kıskançlığını çözdü. Sağolun.
a....k
Kızım öfkesini kontrol edemiyor ve arkadaşları ile anlaşamıyordu. Ne desek tersini yapıyordu. Araştırmalarım sonucu Cansu Hocaya ulaştık şuan halen devam ediyoruz seanslara ve şimdiden etkisini görebiliyoruz. Teşekkür ederiz:)
a....c
Oğlumun okula uyumu noktasında problem yaşıyorduk. Cansu Hanıma başvurduk ve oğlumun okul fobisi geçti. Oğlum artık okula daha keyifle gidiyor her şey için teşekkürler. :)
Cansu Arsav Tatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Arsav Tatlı, Psikoloji. Size Cansu Arsav Tatlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Normal Randevu, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Cansu Arsav Tatlı adresi nerede?Cansu Arsav Tatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacısaki Mah Çimen Sok A Plus İş Merkezi Kat:7/58 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Arsav Tatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Arsav Tatlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Arsav Tatlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Arsav Tatlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansu Arsav Tatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Arsav Tatlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Arsav Tatlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Arsav Tatlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Cansu Arsav Tatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.