Uzm. Dyt. Cansu Beril Kızılırmak Bozkurt

Diyetisyen

Edirne 1 adres

Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak
Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi Bilgi Apt No : 6/9, Edirne

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet

Andulasyon Terapi

Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak

2017 yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur. Hemen ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik yüksek lisans programından mezun olarak uzman ünvanı almıştır. Beslenme alanındaki eğitimlerinin yanında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği eğitimini tamamlamıştır.
Üniversite eğitimi süresince Florence Nightingale Kadıköy Hastanesi, Memorial Ataşehir Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi ve Ulus Liv Hospital’da klinik nütrisyon ve bireysel beslenme danışmanlığı üzerine intern olarak çalışmıştır.
Lisans bitirme tezi süresince İstanbul ve Edirne’deki çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde ‘Otizmli Çocukların Beslenmesinin Aileleri Yönünden Değerlendirilmesi’ konulu çalışmalar yürütmüştür. Uzmanlık tezinde ise ‘Tüketilen Sütlerin Hidroksimetil Furfural (HMF) Düzeylerinin Tayini ve Beslenmeye Etkisi’ konusunu araştırmış ve başarıyla tamamlamıştır.
Meslek hayatına kurum danışmanlığı ile başlayan Cansu Beril, kariyerine İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde akademisyen olarak devam etmiştir. Çalışma hayatının yanında kitlelere fayda sağlamak adına yazılı basında aktif olarak yer almaktadır. Muscle & Fitness internet dergisi ve Muscle & Fitness HERS dergisinde çeşitli beslenme konuları hakkında yazmaya devam etmektedir.

Konum: Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak Diyetisyen Randevusu

Sıcacık gülümsemesi , verdiği motivasyon ve her zaman pozitif olmasıyla,alışlagelmiş diyet listelerinin aksine diyet yapmayı sevmeyen beni diyet yaptığımı hissetmeden sevdiğim hiçbir şeyden vazgeçmeden aç kalmadan yasaklar koymadan düzenli ve sağlıklı beslenerek kısa zamanda 10 kilo vermemi sağlayan yol haritasını bana vermesi ve desteğini hiç esirgemediği, ihtiyaç duyduğum her an telefonla kendisine ulaşabildiğim en önemlisi çok çok iyi bir diyetisyen olduğu için herkese tavsiye ediyorum.

Kilo vermek istiyorsanız mutlaka Cansu Hanımın kapısını çalın.

Ü
Konum: Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak Diyetisyen Randevusu

Son zamanlarda ķilo aldiğım için Cansu Hanım'a gittim. Cok güleryüzlü ve içten bir ortam ile karşilaştım. Söylediklerimi dikkatle dinledi, beslenme düzenimi ve günlük hareket miktarımı sordu, ölçümlerimi yapip listemi hazırladı. Iletişimi çok iyidi, kendisine cok tesekkür ediyorum

Konum: Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak Kilo Verme Diyetleri

Öncelikle sizle danışan&diyetisyenlikten ziyade daha samimi bir arkadaşlık yakalıyor. Sizi tanıma amaçlı, yaşam koşullarınızı, günlük rutininizi, diyet dönemindeki psikolojinizi öngörebilme sebepli bir ilişki zemini kurduktan sonra klasik bir diyet programı değil de, sizin de mutlu olabileceğiniz, daha çok istekleriniz doğrultusunda uygulayabileceğiniz bir program sunuyor kendisi. Diyetisyen kimliği ile danışan arasındaki orta yolu buluyor diyebiliriz:) Ofise gitmeyi seviyorum, neden mi? Modern, enerjisi yüksek ve zarif... Tıpki kendisi gibi:) Metabolizmam konusunda kurduğu yapıcı cümlelerle, beni formulize etmiyor. En çok sevdiğim yönü ise budur, diyebilirim Muazzam bir fırın ve ekşi mayalı ekmek önerisinde bulundu mesela bugün 25 gr 'ı geçmemek kaydıyla, daha fazlasını hayal ederek yiyeceğim

Cansu Hanım'la görüşmelerimiz çok iyi geçiyor. Kendisi çok anlayışlı birisi. Ameliyat geçirdim ve benim durumum biraz değişik. Cansu Hanım hem psikolojik olarak motive ediyor hem de profesyonellik anlamında iyi hissettirip iyi yönlendiriyor. Ben nerede yanlış yapıyorum diyerek soru soruyor. 3-4 seans görüşme sağladım ve hepsi de çok iyi geçti benimle ilgilendi. Her şey çok iyiydi. Listelerimi benimle konuşarak hazırladı. Gramajlarını ona göre ayarladı. Seansa gittiğimde yapabildin mi çıkartmak ya da eklemek istediklerin neler diyerek anlaşarak yardımcı oluyor. Sürecim çok iyi geçiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Verdiği listelerle bayağı iyi bir durumda ilerliyorum.

Oğlum Cansu Hanım'dan danışmanlık hizmeti alıyordu ben de ihtiyacım olduğunu hissettim ve görüşme sağlamaya başladım. 2 buçuk ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Diyet listelerimi her gidişimde bana özel olarak hazırlıyor ve hiçbirinde zorluk yaşamıyorum. Yüksek tansiyon,insülin direncim var bunlara uygun liste hazırlıyor. Cansu Hanım kendi alanında gayet güzel, kendisini iyi yetiştirmiş herkesin sağlığına göre her gidişinde diyet listeleri veren buna göre kalori hesaplayan, engelli bireyim hareket kısıtlılığıma rağmen kilo verdiren gayet başarılı bir diyetisyen.

Ş

Cansu Hanım'la gerçekten tanıştığıma çok memnun oldum. Birçok diyetisyenle görüşme sağlamıştım kendisi sadece diyetle alakalı değil konuşmayla psikolojik olarak çok güzel değerlendirip cesaretlendiriyor. Diyet listelerimi bana özel hazırladığı için zorluk yaşamıyorum. Listelerimi fikrimi alarak, soraraktan, danışarak hazırlıyor. Yiyemiyorum dediğim zaman zorlamıyor. 3. ayımızdayız ve devam ediyoruz. Tüp mide ameliyatı sonrasında Cansu Hanım'dan destek alıyorum. Güleryüzü, olumlu enerjisiyle daha çok cesaretlendirdi. Kendisiyle buluştuğum zaman daha çok kendime güvenim geliyor. Diyetisyenimi seviyorum.

Konum: Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak Diyetisyen Randevusu

Deneyimli danışanlarıyla ilgili en ufak ayrıntıyı kaçırmayan hareketsiz danışanlarına bile kalıcı kilo verdiren gerçekten uzman bir DİYETİSYEN.

Konum: Uzman Diyetisyen Cansu Beril Kızılırmak Diyetisyen Randevusu

Beklediğimden çook daha keyifli geçen 2 aylık sürecin sonunda -6 kilo ile uğurlandım Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Alanında oldukça iyi olduğu biz danışanları tarafından bile fark edilen Cansu Hanım’a başarılar diliyorum. İyi ki Edirnemizde

Cansu Beril Hanım'la 3 aydır görüşüyorum klinikten hizmetten gayet memnun kaldım. Bütün çalışanlara teşekkür ederim. Kilo problemim nedeniyle yakınım tavsiyesiyle görüştüm. Daha önce herhangi bir diyetisyene gitme durumum olmadı pandemi dolasıyla 2,5 yıldır korumuş olduğum kilonun üstüne çıktım. Verilen listeleri kolay uyguladım benim her daim bulabileceğim ürünlerdi. 95 kiloyla başladım 85 kiloyum bünyem gereği yavaş ilerliyorum kendimden sebep uzun bir vadede devam etmeyi düşünüyorum her hafta görüşüyorum her hafta farklı çizelgeler uygulanıyor, ailesel yaşadığım sorunlar ve sıcakların etkisiyle tansiyon problemim oldu ertesi hafta ilettim kendisine ona göre çizelge değişti telefonla da görüşüyorum kendisiyle. 3. ay bitmek üzere.

Cansu Beril Hanım'a internetten araştırarak ulaştık, sürecimiz yeni başladı kızım safra kesesi ameliyatı olmuştu kilo vermesi amacıyla sağlıklı yaşam için görüştük. Kızımın ameliyat sonrası obezitesi vardı ama boyu uzun olduğu için belirgin değildi. 2 ay görüşme sağladık her hafta görüşüyorduk. Cansu Beril Hanım kesinlikle çocuğa uygun listeler veriyor, alışkanlıkları soruyor onun takvimine uygun şeyler koyuyor. Bilgilendirmesi çocukla iletişimi güzeldi. Başka diyetisyenlerde denedik beslenmeyle ilgili Cansu Beril Hanım'dan memnunuz, okul sebebiyle şu an ara verdik.