Aile İçi İletişim Sorunları
Davranış Bozuklukları
Fobilerden Kurtulmak
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Yaşama dair motivasyonumu artıran bir görüşmeydi. Teşekkür ederim. Bir sonraki görüşmeyi heyecanla bekliyorum.
c.....
Çocuğumuzun konuşma sorunuyla ilgili çalıştık kendisiyle. Belirli yaş aralığındaki problemlerle nasıl baş edeceğimizle ilgili bize çok yardımı dokundu. Şimdi ne zaman zor durumda kalsak ilk aklımıza gelen isimdir kendisi. Teşekkür ederiz buradan da.
Çocukluğumdan beri yaşadığım yemek yeme bozukluğumla ilgili terapi almıştım kendisinden. Bana bu durumun altında yatan sebepleri büyük bir sabırla açıklamıştı. İyi ki yardım almışım.
Cansu hanımla tüp bebek tedavim sürecinde çalışmıştık. Kendisi bu süreci kolay atlatmamda en büyük destekçim olmuştur.
İlişkimin evliliğe geçişi aşamasında yaşadığım kaygıları gidermek için Cansu hanımdan yardım aldım. Terapi sürecinde bana karşı olan anlayışı ve kibarlığı benim terapi sürecine olan inancımı arttırdı ve kaygılarımın azalmasını sağladı. Çok teşekkür ederim.
z.....
Cansu Hanımdan aldığım destek sonrası yaşadığım çiğ gıdalara temas edememe sorunumdan tamamiyle kurtuldum. Terapi sürecimden oldukça olumlu bahsedebilirim. Bu tarz problemler yaşayan herkese Cansu Hanımla görüşmesini önerebilirim.
Kendisiyle takıntılarıma bir çözüm bulmak için görüştüm. İlk başta online terapiden fayda bulabileceğimi düşünmemiştim fakat çalışma saatlerim yüzünden kendisiyle online görüştüm. Ben kendisiyle geçirdiğim terapi sürecinden çok fayda gördüm. Keşke çok daha önce yollarımız kesişseydi takıntılarımdan daha önce kurtulmuş olurdum. Kendisine de burdan teşekkür ediyorum.
f.....
Üstesinden gelemediğim ailevi problemlerimi çözmem konusunda kendisinden yardım aldım. Kendisinin birebir iletişimi ve kullandığı terapi tekniği problemlerimi aşmamda bana çok yardımcı oldu.
b....r
Cansu Hanım’a bir tanıdık vasıtasıyla böcek korkum için başvurdum. Samimi ve içten oluşu, işine hakim olması tedaviye olumlu sonuç vermemi sağladı. 1 yıllık seans sonrası büyük bir ilerleme kaydettim.
f.....
Temizlik ve hijyen takıntım sebebiyle Cansu hanımdan online terapi aldım. Bana çok yararı dokundu, hayat kalitem arttı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
Cansu Bilecik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Bilecik, Psikoloji. Size Cansu Bilecik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi.
Cansu Bilecik adresi nerede?Cansu Bilecik adresini belirtmedi. Cansu Bilecik yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cansu Bilecik adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Bilecik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Bilecik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Bilecik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Bilecik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Cansu Bilecik hangi dilleri konuşuyor?Cansu Bilecik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Bilecik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Bilecik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Bilecik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Bilecik hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Cansu Bilecik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Bilecik hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Bilecik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.