Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
**Online Randevu desteği de sağlamaktayım.**
ce...n
Tek kelimeyle mukemmel otesi.Herkesin muhakkak bir kere gitmesi gerekiyor bence.54.2 kilo iken 49.9 u gorduk birlikte iki ayda.Neleri Nasıl ne zaman yemem gerektiğini öğrendim.Benim takintilarim vardi.Zaten samimiyetiyle insanda bağımlılık yapiyorTüm sorularıma sıkılmadan anlata anlata cevap verdi.Saglikli.beslenmeyi öğrendim.Cok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.
İşinde iyi, ben tavsiye üzerine gittim. Sağolsun bana yardımcı oldu.Kilo veremiyordum ama Cansu Hanım sayesinde kilo verdim. 3 ayda 20 kilo verdim.Hareket kabiliyetim hızlandı,daha pratik oldum.Tavsiye ederim.
Memnun kaldım. Referansla gittim.Kilo vermek için gittim.1.5 ayda 8 kilo verdim.Verilen listeler bana uygundu, aç kalmadan kilo verdim.İlgi ve alakasından memnun kaldım.
Güler yüzlü,çok ilgili, tatmin edici cevaplar veriyor.Sürekli takip ediyor.Pandemi sürecinde aldığım kiloları vermek için tercih ettim.6 kilo verdim yaklaşık 1 ayda.O dönem kortizon tedavisi almıştım.Vücudumda ödem vardı,diyetle birlikte ödemim de gitti.Motive edici bir yapısı vardı, sürekli kilo alıp veriyordum.Evde olduğumdan kilo aldım ama Cansu Hanım beni motive ederek kilo vermemi sağladı.
Ben kendisi ile 1 ay çalıştım, çok özverili.Sürekli arayıp verdiği diyete uyup uymadığımı soruyor.Sonrasında her gittiğimde gerekli ölçümleri yapıp yağ ve kas oranı testlerimi yapıyordu.En önemlisi benim ne yediğimi telefonla teyit etmesi.Takibi çok iyi,çözüm odaklı.Devam etttiğim süreçte 800 gr yağdan verdim ama iş yoğunluğumdan ara verdim. Kış sezonunda uzun süreli devam etmeyi düşünüyorum.
İşine hakim ve güler yüzlü.Sağlıklı beslenmemi sağlayan, teknik bilgilerle benim ömür boyu sağlıklı besleneceğimi düşünen tatlı danışmanım.İdeal kilomdan 2 kilo yağ kaybımı sağladı.1 yılda toplamda 12 kilo verdim.Şu anda koruma sürecindeyim.En sonki seansta yine koruma sürecinde kilo verdim. 67 kilo ile başladım, şu an 53 kiloyum.
1 ay kadar gittim. Diyetisyenimden gayet memnun kaldım. Pandemi nedeniyle gidemedim ama gittiğim süreçte çok memnun kaldım.3 haftada 2 kilo verdim.Verdiği diyet programından ve güleryüzlülüğünden memnun kaldım. Araştırmacı ve diyete başlamadan önce bir rahatsızlığın var mı diye sordu.Herşeyi sordu, keyifli vakit geçirdik.
Diyetisyen Cansu hn. İşinde başarı, benim yormayacak ve pratik çözümlerle yavaş yavaş zayıflıyorum. Danışını olduğumdan bu yana kendimi hafiflemiş hissediyorum. Teşekkür ederim kendileri efendim.
Ben diyetisyene ilk defa gittim.Kısa sürede çok yol aldık.Sadece kilo vermek değil ben evde yemek yemeyen dışarıda yemek yiyen biriydim.Bana alış veriş yapmayı ,tencere,tava alışkanlığını gösteren,sürekli kontrol eden randevuya gidemediğimde alternatif sunan biri, bilgi birikimi çok güzel.Yıllardır aslında dikkat ettiğimi düşünüyordum ama yanlış beslenme düzenim varmış.Şuana kadar çok zaman kaybım olmuş.Yağ oranım yüksekti çok düştü,su oranım arttı,kilo oranım azaldı, dengeli ve düzenli beslenince uyku düzenim oluştu.
y.....
Gayet başarılı,güzel bir sonuç alıyordum,ortalama bir aydır gidiyorum.Verdiği yemek listeleri başarılı.Uygularken zorlanmıyorum.Uyguladığı yöntemler ve kendine has teknikleri gayet başarılı.Ortalama 3 haftada 6 kilo vermiştim.Bunun 3'te 2'si yağdan gitti.
Cansu Biliroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Biliroğlu, Diyetisyen. Size Cansu Biliroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Cansu Biliroğlu adresi nerede?Cansu Biliroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Şehitleri Cad. No:195/A Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Biliroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cansu Biliroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cansu Biliroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Biliroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cansu Biliroğlu hangi dilleri konuşuyor?Cansu Biliroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Biliroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Biliroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cansu Biliroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cansu Biliroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Cansu Biliroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.