2020 yılında katılmış olduğum "IV. International Applied Social Sciences Congress" ten en iyi 2. makale ödülüne layık görüldüm.
Eğitimler:
BDT Eğitimi
Anksiyete Bozuklukları Eğitimi
Mindfullnes Eğitimi
Progresif Kas Gevşetme Egzersizleri Eğitimi
Nefes Egzersizleri Eğitimi
SAMBA Eğitimi (Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Programı)
Bağımlılık Eğitimi
Kişilik Bozukluklar Eğitimi
MMPI Eğitimi
Stres İle Başa Çıkma Eğitimi
Test Uygulamaları:
Bağımlılık Profil İndeksi (BAPİ)
MoodSoft
Bapirt Ölçekleri: Bapirt Alkol Ölçeği,Bapirt Madde Ölçeği, Bapint
MoodCog (Moodist Kognitif Test)⠀
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Üyelikler ve Gönüllülük Projeleri:
Pozitif-iz Derneği (2021- devam ediyor).
Kırmızı Şemsiye(2022- devam ediyor).“Cinsel Sağlık ve İnsan Hakları Derneği”
World Human Relief (2020-2021). “Dünya İnsani Yardımlaşma Derneği”
Lions International (2022).
Mor Çatı “Kadın Sığınağı Vakfı” (2020- devam ediyor).
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu (2020).
Greenpeace “Çevresel Sivil Toplum Örgütü” (2017).
Bağımlılık Tedavisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
ka...r
Terapiye inanmayan biri olarak çevremin baskısıyla başladığım bu yolculukta keşke daha önce başlasaydım keşke yolumuz daha önce kesişseydi diyorum. Mükemmel bir dinleyici ve yol arkadaşı Ecem Hanım. Hepimizin zor zamanları oluyor, travmaları, kaygıları önemli olan aşmayı istemek ve bi adım atmakmış. Bu adımı ben Ecem Hanımla atmış oldum. Bi kere daha iyi ki diyorum.
ca...a
İnsanın beynini kemiren ve yavaş yavaş tükenmesin sebep olan düşüncelerime duvar oldu. bazen konuşmak ve yargılamadan dinlenmeye ihtiyacı oluyor insanın kliniğin ismi gibi daha girer girmez insan kendini güvende hissediyor.
a....k
İlgisi, desteği her anlamda beni kendime getirdi. Gerçekten yalnız olmadığımı ve bir şeyleri halledebildiğimi gördüm. Her şey Ecem sayesinde. Bana katkılarından dolayı çok minnettarım
o.....
Yaklaşımları ve yönlendirmeleriyle cok kısa sürede cok büyük aşamada sorunlarımı aşmama yardımcı oldu. Tüm sorunlarımı ciddiye alıp asla yargılamadan yardımcı olduğu için kendimi cok rahat hissediyorum
o.....
Ecem Hanım ile iki seans gerçekleştirdik. Kendisi benim duygu durumlarımı hem objektif, hem gerçekler üzerinden değerlendiriyor ve bunu yaparken samimiyeti de asla elden bırakmıyor. İçinde bulunduğum süreçte bana olan yaklaşımı hem bilimsel, hem de insancıl idi. Sayesinde yaşadığım ağır şeyleri, ayaklarım yere sağlam basacak şekilde atlatmaya başladım.
s....t
Ecem hanım la seanslarımız sayesinde konulara farklı açıdan bakmamı sağlamasından dolayı kendisine çok teşekkür eder ve kendisinden kesinlikle danışmanlık almanızı tavsiye ederim.
Kaybı bozukluğu şikayetiyle Ecem Hanımdan randevu aldım. Kendisi sürecimle oldukça ilgiliydi. Kesinlikle danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Ecem Hanıma buradan da çok teşekkür ederim. Sevgilerimle,
ra...r
Ecem hanım dan aldığım seanslarda hayata farklı bir pencereden bakmayı hayatı acısı ile tatlısı ile her şekilde kabul etmeyi öğrendim. Alanında uzman bir bakış açıcı ile gayet dikkatli ve şefkatli yaklaşıma sahip seanslarında zamanı gayet güzel yönetiyor vermek istediği mesajı net ve anlaşılabilir şekilde aktarıyor bulunduğum durumda beni ruhumun hastalanmasına sebebiyet verecek düşüncelerden sıyrılmama yardımcı olup sağlam adımlar ve kararlar ile hayatıma devam etmem konusunda yardımcı oldu pskolog Ecem hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.
z.....
Seans almaya başlamamdan bu yana kendimde ki gelişimleri fark ediyorum. Ecem hocam
g.....
Ecem hanım seanstan çıktığımda gerçekten kendimi mutlu hissetmemi sağlayan, konuşmalarıyla beni yeterince rahatlatan ve güzel tavsiyeler veren biri. Sürecimiz şu an çok güzel ilerliyor. İlgisi için kendisine çok teşekkür ederim.
Cansu Ecem Kesgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cansu Ecem Kesgin, Psikoloji. Size Cansu Ecem Kesgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Doğum Psikoloğu, Online Terapi, Normal Randevu, İlişki Terapisi.
Cansu Ecem Kesgin adresi nerede?Cansu Ecem Kesgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mah. Bağdat Cad. Zeren Apt. B Blok No:81 Kat:2 Daire:14 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cansu Ecem Kesgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cansu Ecem Kesgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cansu Ecem Kesgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cansu Ecem Kesgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cansu Ecem Kesgin hangi dilleri konuşuyor?Cansu Ecem Kesgin ile Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
Cansu Ecem Kesgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cansu Ecem Kesgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cansu Ecem Kesgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Cansu Ecem Kesgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cansu Ecem Kesgin hangi sigortaları kabul ediyor?Cansu Ecem Kesgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu