Mansuroğlu mah . 288/1 sokak Doğa plaza no.25A, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +13 daha fazla

Ağız Koruyucusu

Dikiş

Diş Bakımı

Uzm. Dt. Cansu Ertaş Bingöl,
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olup uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Röportaj

Doktorumuz Cansu Ertaş'ı internette araştırma sonucunda ismine ulaştım. Kızımın ilk diş doktor muayenesi korkunçtu. Cansu Hanım sayesinde korkusunu yendi ve artık dişlerine daha çok dikkat ediyor. Diş problemimiz çözüldü ve yemek bile severek yiyoruz. Doktorumuzu çok sevdik. Uygulanan işlemler: Ön kırık dişlere dolgu, çekim yapıldı, bir yer tutucu takıldı ve krom diş kaplama yapıldı. Cansu Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Çocuk Diş Hekimi Cansu Ertaş Bingöl Muayenehanesi Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

5 yaşındaki kızımın birden fazla diş sorunu vardı ve genel anestezi ile işlem yapılması gerekiyordu bunu yapan pek çok özel klinik mevcuttu fakat her şeyden önemlisi çocuğumuzun gerçekten sağlığını teslim edebilecegimiz güvenilir merhametli ve işinin ehli birini bulmak güçtü. Cansu hanım ve ekibi bizim için ömürlük bir hediye oldu diyebilirim. Süreç asla korktuğumuz gibi olmadı kızımızda muayenesine koşarak gidiyor ve bu hep böyle olacak eminim.

Konum: Çocuk Diş Hekimi Cansu Ertaş Bingöl Muayenehanesi Diş Dolgusu

Oğlumun diş çürükleri için başvurduk, Cansu hanımın çocuklara yaklaşımı, sakinliği, rahatlatıcı tavrı çok iyiydi

Konum: Çocuk Diş Hekimi Cansu Ertaş Bingöl Muayenehanesi Pedodonti

Cansu hanıma oğlumu 6 çürük diş ile görürdüm. Anestezi yasak olduğu için hepsini sıra ile uyanıkken yaptı. Allah razı olsun güler yüzü tatlılığı naifliği gönlümüzü fethetmişti. İşinin ehliyetini de oğlumun hiç ağrı çekmemesinden görmüş olduk. Cansu hanım mükemmel bir pedodontisttir.

Uzm. Dt. Cansu Ertaş Bingöl

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Konum: Çocuk Diş Hekimi Cansu Ertaş Bingöl Muayenehanesi Randevu

1.5 yaşında oğlumuzun ilk diş kontrolü için Cansu Hanım’a öneri üzerine gittik. Bebeğimin korkacağından endişe ederken tam tersi çok güzel bir tecrübe yaşadık.
Öncelikle Cansu hanım gördüğüm en sıcakkanlı ve sabırlı doktorlardan biri, tüm sorularımıza detaylıca açıklayarak bilgi verdi. Muayene esnasında bebeğe yaklaşımı o kadar şevkatliydi ki (kendisinin de bir anne olmasının etkisi vardır eminim) hiç bir endişe ve korku yaşamadan gülerek, eğlenerek muayenemizi tamamladı.
Aynı şekilde Cansu hanım’ın ekip arkadaşları son derece güler yüzlü ve sıcakkanlılar, muayene öncesinde ve esnasında bebeğimizle oyunlar oynarak onu rahatlamasını sağladılar. Kliniğin ortamı da çocuklar için çok uygun, onların oyalanmasını ve keyifli zaman geçirmesini sağlayacak çeşit çeşit oyuncak ve neşeli bir atmosfer mevcut.
Özetle korkarak gittiğimiz ilk diş muayenemizden çok pozitif dört dörtlük bir deneyim ile ayrıldık

Uzm. Dt. Cansu Ertaş Bingöl

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Beş yaşında oğlum için sekiz tane kanal tedavisi ve çelik kron kaplama yapıldı. Tavsiye üzerine gitmiştik. Genel anestezi ile yapıldı. Ben çok tedirgin ve endişeliydim, ancak Cansu hanım çok güler yüzlü ve işinin ehli bir çocuk diş hekimi. Bu süreci hafif ağrılarla ve kolay atlattık.

Konum: Çocuk Diş Hekimi Cansu Ertaş Bingöl Muayenehanesi Diş Dolgusu

Hocamıza 8 yaşındaki kızımı getirdiğimiz de çok korkuyorduk çocuk ağlıcak yapturmıyacak diye ama öyle güzel yaklaştıki kızıma herşeyi güzelce anlattı ve sanki bir oyunmuş gibi gösterip 2 adet kısmi kanal tedavisi yapmasına rağmen kızım hiç ağlamadı.

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Sevgiler

Çok memnunum üslubundan çocuklara yaklaşımını beğeniyorum. Kızım gitmekten zevk alıyor. Süt dişleri anne sütünden kaynaklı çürüdü iltihap yaptı. Diş çekimi dolgu, yer tutucu için gittik. Görsel olarak görüntüsünü bozmadan, elinden geldiğince o şekilde hareket etti. Çocuk doktorumuz bile muayene nerde yapıldığını düzgün durduğunu söyledi ve Cansu Hanım'ın ismini aldı diğer çocuk hastalara önermek için.

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Sevgiler

Dolgu, kanal, çekim çoklu işlem yapıldı. Doktor hanım ilgiliydi çocukların dilinden anlıyordu hızlı ve efektif şekilde sonlandı.

Ö

Çürükler vardı dolgu oldu, çekim oldu. Tam uyutularak değil yarı anestezi şeklinde yapıldı. Kanal tedavisi yer tutucu oldu. Çocuklara yaklaşımı gerçekten güzel, güler yüzlü pozitif. Hekim nokta atışı yapıyor. Dolgu yaparken çocuğun canı yanmadan uyuşturmamasına rağmen acıtmadan yapabiliyor. Genel olarak memnun kaldık.